Haber Microsoft Ve Nokia Windows Phone 8.1'i Test Ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Ve Nokia Windows Phone 8.1'i Test Ediyor.
Daha Lumia Kullanıcılarına Nokia Black Güncellemesi Gelmeden Gdr2 Ve Amber Güncellemesindeki Gibi daha gdr3 gelmeden test etmeye başlamışlardı şimdi yine aynısı oldu Windows Phone 8.1 Facebook Sayfa Yöneticisi Uygulamasında Test Ediliyor.
Tam analitik raporuna göre, FB Sayfa Yöneticisi 80.000 'den fazla kez indirildi ve 30.000' den fazla aylık aktif kullanıcıya sahip olmuştur.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Zaten WP8.1'in denendiği uzun süredir çeşitli uygulamaların istatistik bilgilerinden biliniyordu.
Bununla ilgili birkaç ay önce de yine çeşitli haberler yayınlamıştık.
Aslında Microsoft ve Nokia; "WP uservoice" sitesinde belirtilen eksiklerin pek çoğunu inceliyor, bir kısmını geliştirici ekiple ele alıp üzerinde çalışıyor. Örneğin 100 tane özellikle ilgili çalışılıyorsa, bunların 20'sini GDR2, 20'sini GDR3 ile veriyorlar.
Kalanları ise WP8.1'e saklıyorlar.

Bakalım Şubat döneminde gelmesi beklenen bu güncelleme ile hangi özellikler gelecek ya da hangi eksiklikler giderilecek. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Zaten WP8.1'in denendiği uzun süredir çeşitli uygulamaların istatistik bilgilerinden biliniyordu.
Bununla ilgili birkaç ay önce de yine çeşitli haberler yayınlamıştık.
Aslında Microsoft ve Nokia; "WP uservoice" sitesinde belirtilen eksiklerin pek çoğunu inceliyor, bir kısmını geliştirici ekiple ele alıp üzerinde çalışıyor. Örneğin 100 tane özellikle ilgili çalışılıyorsa, bunların 20'sini GDR2, 20'sini GDR3 ile veriyorlar.
Kalanları ise WP8.1'e saklıyorlar.

Bakalım Şubat döneminde gelmesi beklenen bu güncelleme ile hangi özellikler gelecek ya da hangi eksiklikler giderilecek. :hmmm
Facebook sayfa yöneticisi uygulaması yince paylaşıyım dedim ama isterseniz kitlenebilir.

respection123

Üye
Haber için :tşk:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için :tşk:

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
abi şu bildirim merkezi üstten çekmeli olsun başka birşey istemem

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
wp9 gelmeden WP cihazlara elimi sürmem

capkino06

Üye
wp 8.1 de neler gelir sizce? tahmin yürütecek olsak gelen güncellemelere göre... ie 11 html puanı kaça yükselir mesela? arayüzde değişiklik olur mu?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
wp 8.1 de neler gelir sizce? tahmin yürütecek olsak gelen güncellemelere göre... ie 11 html puanı kaça yükselir mesela? arayüzde değişiklik olur mu?
html puanı sadece tarayıca göre degil daha çok internet hızı ile alakalı ve bir çok şey gelicek yormayın beni şimdi

capkino06

Üye
nasıl internet hızıyla alakalı bendeki ie 11 355 alıyor html5 testinden maxthon 423 aynı internet bağlantısı olmasına rağmen ben anlamadım gitti bu işi :) wp 8.1 çok merak ediyorum harbiden nasıl bir şey olacakki :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nasıl internet hızıyla alakalı bendeki ie 11 355 alıyor html5 testinden maxthon 423 aynı internet bağlantısı olmasına rağmen ben anlamadım gitti bu işi :) wp 8.1 çok merak ediyorum harbiden nasıl bir şey olacakki :)
ben internet hızıylada değişe biliyor diyorum tabiki tarayıcı farkıda var bunu en iyi pc de bir şey indirirken birde bir şey indirmeden deneyin görürsünüz ben yanlış biliyor olabilirim emin değilim

Son düzenleme:

blackcemre

Üye
Haber için çok teşekkürler.
Daha Lumia Kullanıcılarına Nokia Black Güncellemesi Gelmeden Gdr2 Ve Amber Güncellemesindeki Gibi daha gdr3 gelmeden test etmeye başlamışlardı şimdi yine aynısı oldu Windows Phone 8.1 Facebook Sayfa Yöneticisi Uygulamasında Test Ediliyor.
Tam analitik raporuna göre, FB Sayfa Yöneticisi 80.000 'den fazla kez indirildi ve 30.000' den fazla aylık aktif kullanıcıya sahip olmuştur.
Bu resimleride ekle konuya:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Nokia nın 1520 ve 1320 haricinde çıkaracağı lumia 1820 vs cihazlar hazır olarak wp8.1 ile gelecek o zaman...