Microsoft ve Nokia evliliginin ilk ürünü Nokia KIN olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft ve Nokia evliliginin ilk ürünü Nokia KIN olabilir

Microsoft'un Nokia'yı satın almasından sonra kafalarda oluşan soru işaretlerinden birisi de Microsoft bünyesinde çıkacak cihazlarda hangi marka isminin kullanılacagıydı.

Microsoft'un duşuk gelir gruplarina ulaşabilmek adina (75$) böyle bir cihazı piyasaya surebilecegi konuşuluyor. Skype ve outlook entegrasyonu olan cihaz lumia ailesine benzer yapısal özelliklere sahip olucak.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Evlilik :kop: Bekliyoruz TRye gelmez ama

SiMoNeee

SiMoNeee

Üye
Tasarımı çok güzel olmuş ama bu piyasada pek tutacağını sanmıyorum

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu ne ya :kop:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Kullanışlı gözükmüyor :hmmm

mesutcinik

mesutcinik

Üye
n-gage devrine mi geçiyoruz :d:

m542tf

m542tf

Üye
bu telefon mu şimdi :kop:

Anil-D

Anil-D

Üye
hedıyelık alınır bence

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güzele benziyor Alikemal ama pudra kutusu gibi ya :D

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, OttomaN TigeR, Invoke ve 1 kişi daha
achambo

achambo

Üye
klavye ile üst kısım aynı olup ekran büyütülse bence daha hoş olurdu sonuçta 150 tl türkiyede 250-300 arası olur gibi

- - - Eklendi - - -

küçük çocuklar kullanabilir aslında:ehe

elitetr

Üye
Batarya performansı iyi seviyede olursa, internet, mail, ofis vb. ihtiyaçlar için ek cihaz olarak kullanılabilir. Şahsen 2. bir cihaz almayı düşünüyordum bahsettiğim şeylerden ötürü 920 ile akşamı bulamıyorum. Ancak bu haberi görünce biraz beklemekte fayda var sanırım.

Anil-D

Anil-D

Üye
ben daha cok kızlarin elinde olan kapaklı aynaya benzettim ama tam askerlik gibı askere gotururum alirsam ama boyutta var

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft, öncelikle en alt kesimden başlayarak pazara hakim olmak istediğini açıklamış.
Bunun için de bir yandan Windows Phone deneyimini mümkün olduğunca alt seviye cihazlara getirmeye çalışırken, bir yandan da bu tip ucuz cihazlarla insanları çekerek Lumia'ya yükseltmeye teşvik etmeyi hedefliyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft, öncelikle en alt kesimden başlayarak pazara hakim olmak istediğini açıklamış.
Bunun için de bir yandan Windows Phone deneyimini mümkün olduğunca alt seviye cihazlara getirmeye çalışırken, bir yandan da bu tip ucuz cihazlarla insanları çekerek Lumia'ya yükseltmeye teşvik etmeyi hedefliyormuş.

yani Microsoft da :forewer lumia diyor:kop:

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
ÖEY

ÖEY

Üye
Bu ne kadar çirkin bir dizayndır böyle Allah'ım :D:nono: Ben her şey daha güzel olacak derken başlangıç çok çirkin olacak gibi geliyor şimdi :hih::kop:

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
serinaga

serinaga

Üye
Bence fiyat düşük olduğundan peynir ekmek gibi satılır ...

muratangin

Üye
Bu olmadı işte :nono: Önce lumia1020 sonradanda bu ucube?

Hagios

Hagios

Üye
Bu olmadı işte :nono: Önce lumia1020 sonradanda bu ucube?

Arkadaşım 1020 ile bunu mu karşılaştırıyorsun? :ah Adamlar düşük kesimden başlamışlar işte.Piyasaya hakim olmaya çalışıyorlar ve buna en dipten başlıyorlar. :D Gayet mantıklı bir hareket.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bayan lar alır hepsi o :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Allah mesut etsin,bir yastıkta kocatsın

Üst Alt