Nokia Ve Microsoft

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ve Microsoft
Nokia'nın sitesinde Microsoft ile ilgili şeyler yer almaya başladı.
Microsoft'un Sitesinde de Nokia ile ilgili şeyler yer almaya başladı.

Artık her şey daha renkli.
Microsoft + Nokia Cihazlar

• Artık her şey daha renkli.
Microsoft, Nokia Cihazlar ve Hizmetler işlerini resmi olarak bünyesine sokuyor.
Microsoft Corp. Nokia Cihazlar ve Hizmetler işlerini devralma sürecinin tamamlandığını duyurdu. Devralma işleminin tamamlanmasıyla bu iki kuruluşun tek bir ekip haline gelmesinde önemli bir adım atılmış oldu. Bu sürecin 18-24 ayda tamamlanması bekleniyor.
Eski Nokia Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Stephen Elop, Microsoft CEO'su Satya Nadella'ya bağlı çalışarak Microsoft’un Cihazlar ve Stüdyolar Grubu'nun başkan yardımcısı olarak hizmet verecek. Xbox, Xbox Live, Microsoft Studios, Microsoft Hardware, Surface ve Nokia Cihazlar ve Hizmetler bölümlerindeki çalışanlardan oluşan geniş bir ekibe liderlik yapacak.
Microsoft, yeni değerler ve fırsatlar sunmaya, donanım iş ortakları, geliştiriciler, operatörler, dağıtıcılar ve perakendeciler ile çalışmaya ve özel cihazlar tasarlamalarını sağlayacak platformlar, araçlar, uygulamalar ve hizmetler sağlamaya devam edecektir. Bir bütün olarak çalışan daha da derin donanım ve yazılım anlayışı ile şirket tüm Windows cihazları güçlendirip talebi artıracaktır.
Microsoft; Microsoft kurumu ve Microsoft Mobile Oy dahil Microsoft kurumuna bağlı tüm kurumlaranlamına gelmektedir. Microsoft Mobile Oy; Lumia, Asha ve Nokia X cep telefonlarını ve diğer cihazları geliştirir, üretir ve dağıtır.
İlgili bağlantılar
  • Diğer Microsoft siteleri

• Beğen
Tepkiler: csH ve ___kaptan___

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Konu için teşekkürler. Artık her şeyin biraz daha hızlı ve düzgün olacağına inanıyorum.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia nın sitesinde logosu kalktı

Takipçi Satın Al

Üst Alt