Miracastdan kullanıyorum kullanıyorum şu an laglı oluyor 0.5 saniye kadar ondan çinden hdmi sipariş ettim bir gelsin hele çok iyi olacakDock bock hepsi boş DlnA herşeye yeter amaç aksesuar macerası
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013te çıkan mobil oyunların trailerlerine yada uygulama haberlerine bi bak derimCihaz yok diyorsun x20 döneminde tonla cihaz vardı da ne oldu?
Sent from mTalk using lumia950
apple pekte rakip sayılmaz aslında benim bildiğim kadarı ile MS ın elinde hiçte azımsanmayacak kadar apple hissesi var. bir diğer hususta ms bir yazılım firması doğal olarak diğer uygulama geliştiricileri platformlara uygulama yaparken ms in yapmamasının çokta bir anlamı olamaz. market olayı elbet önemli ama pek çok kullanıcı için belirgin bir etken değil. burada cihaz çeşitliliği ve marka bilinirliği belirli kullanıcılar için daha cezbedici. örneğin ios yerine iphone, android yerine samsung veya lg gibi. bir arkadaş x20 serisi bol miktarda vardı demiş ama kaç mağazada kaç çeşidini gördünüz? üstelik sadece samsung neredeyse x20 serisinin 2 katı model çıkarıyor piyasaya. ms ya apple gibi marka bilinci oluşturacak yada diğer telefon üreticilerine ne yapıp edip bol çeşit çıkarttıracak. belli ki diğer tel üreticileri buna yanaşmıyor oda belli ki apple a benzer bir bilinirlik oluşturma peşinde piyasada en güçlü olduğu alanın desteğini arkasına alma peşinde yani iş dünyasının. tutar mı tutmaz mı bilinmez bir fıkra vardır bir ayakkabı firması afrikaya birbirinden habersiz 2 pazarlamacı göndermiş pazar araştırması için 1. si burada kimse ayakkabı giymiyor satış yapamayız demiş 2. si ise burada kimsede ayakkabı yok hemen piyasaya girelim diye rapor veriyor. MS iş dünyasına dönük planlama yapıyor gibi görünüyor eğer gerçekten de öyle ise bana göre zor. sonuçta iş dünyası teknoloji şirketlerinde çalışan insanlardan oluşmuyor pek çoğu bırakın telefonu pc den bile doğru düzgün excel i, power pointi kullanamıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu msmi yapacak o çıkışı
2013te çıkan mobil oyunların trailerlerine yada uygulama haberlerine bi bak derim
fark ortada
O uygulamaların içindeki yazılım zaten bizde var bizde yazılımın içinde entegre olduğu için uygulama olarak mevcut değiller sadece üstelik ms bir yazılım firması her platforma yazılım sunuyor ne yapsın mobili az satıyor diye diğer işlerini de mi durdursun ne güzel kafa var sizdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu msmi yapacak o çıkışı
2013te çıkan mobil oyunların trailerlerine yada uygulama haberlerine bi bak derim
fark ortada

Bir test yapın yan yana ondan sonra soylenin bence ona bakılırsa iphone 6s de de 2gb ram çift çekirdek var 3000tl öyle yürümüyor işleraynen tam tutturmadan , piyasaya oturtmadan para kazanma derdine girdi MS. sistemin stabil olmasını kendi karına yansıtmak istedi. bakıyosun 600 liralık android cihazda 2gb ram adreno 306 .4x1,2 işlemic var , 1.200₺ lik wp de 1gb ram adreno 305 , 4x1,2 işlemci var boyle iş yurumez arkadaş . ( gm 4g kıyas lumia 830 )
hem gm4gnin kasası ekranı kamerası 830 un yanından bile geçemez ayrıca şu an nerede 1200 tl lumia 830 merak ettimSiz de niye karşılaştırırken sadece ram ve işlemciyi cımbızlayarak gösteriyorsun akıllı telefon telefon ram ve işlemci demek değil ki lumia 830 gm 4g den işlemci ve ram hariç her yonde en az bir segment üstte ki o donanımla da windows 10 mobile ın daha iyi performans vereceği(uygulama açılış hızları ve oyunlar hariç) bariz önemli olan parçalar değil ortaya çıkan sonuç içine isterse snapdragon 200 koysun basıl çalıştığı önemli ayrıca lumia 830 1000 tlnin altında şu an 800 tl civarına bulursunişletim sistemi olarak en geri kalan wp neden iosla kıyaslıyosun ki . onun pahalı olması normal . wp de hala video ilerletince çat çut ses geliyo sen bu telefona duşuk donanım koyup nası daha fazla para istersin
Tarih tekerrürden ibaret dedikleri bu olsa gerek, Microsoft tekerrürden ibaret. Kaç mağaza ve işletim sistemi eskitmiş, hala da olacağı yok, bence pc onun en iyi iş yaptığı yer, mobil tarafı da pc gibi düşünmeleri yaptıkları en büyük hata, işte bu yüzden mobilde asla yapamayacak sanırım. Belki 2021'de ...
ben şu telefonu aldığımda da bu şekilde ümitlerim vardı. telefonu aldıktan 4-5 ay sonra mağazası kapandı windows phone 7 çıktı. daha sonra da o kapandı 8 çıktı falan filan gerisini biliyorsunuz. bu ilk akıllı telefonum bu arada. bundan sonra lumia 920 daha sonra da 1020 aldım hala daha windows platformundayım fakat denek olarak kullanılmaktan başka bir işe yaramadık maalesef.
Geçen gün Windowscentral'de bir makale yayınlandı. Yazının konusu: Windows Phone pazar payı %1'lere düşmüşken, Acer, Alcatel, HP, VAIO, Lenovo gibi firmalar neden hala Windows telefon üretme derdinde?Tarih tekerrürden ibaret dedikleri bu olsa gerek, Microsoft tekerrürden ibaret. Kaç mağaza ve işletim sistemi eskitmiş, hala da olacağı yok, bence pc onun en iyi iş yaptığı yer, mobil tarafı da pc gibi düşünmeleri yaptıkları en büyük hata, işte bu yüzden mobilde asla yapamayacak sanırım. Belki 2021'de ...
Yazıda sebebini de belirtiyor onu da yazsaydınız keşkeGeçen gün Windowscentral'de bir makale yayınlandı. Yazının konusu: Windows Phone pazar payı %1'lere düşmüşken, Acer, Alcatel, HP, VAIO, Lenovo gibi firmalar neden hala Windows telefon üretme derdinde?
Acaba diyorum biz tüketiciler mi işi bilmiyoruz yoksa bu koca koca şirketlerin yöneticileri fazla fantezi mi yapıyor.