Microsoft® Windows® Operating System

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye

Kullanım kolay mı peki? Bence gayet zor.

(win8 kullanmadığınızı varsayarak yazıyorum)
ilk başta eğer windows 8 tabletler için tasarlanmış diye düşünüyorsanız bu fikrinizi aklınızdan silin çünkü win8 hem tablet hemde bilgisayar için en basit şekilde tasarlanmıştır. yani masaüstünde ve modern arayüzde bir zorlukla karşılaşacağını sanmıyorum.

Mouse'u çok fazla hareket ettirmeyi sevmem :)

windows 8 de modern arayüzde açtığın uygulamayı masaüstünün yanına getirip aynı anda kullanabilirsin.
uygulamalar arasında geçiş yapmak için imlecini ekranın sol tarafına getirmen, uygulamaları kapatmak için de ekranın üst kısmına sürüklemen yeterlidir.
film izlerken yada oyun oynarken aynı anda facebookta twitterda durum paylaşabilirsin. yada sosyal ağlardan ve msnden çıksan bile bildirimlerine ve mesajlarına ulaşabilirsin. tekrar bağlanmana gerek kalmaz.

vs.. yani win7 den daha kolay ve kullanışlıdır. yani mouse'u daha az hareket ettirirsin
:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: abandonware

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

ne alakaysa..

Zaten sende orjinal kullanıyordun değilmi? bunun polemiğini yapmayalım lütfen.

korsan ürün kullanmamaya çalışıyorum vede işletim sistemimde lisanslı. istersen fotoğrafını çekebilirim.

ne alakaysa: senin windows 8'e "protesto" edermişcesine kullanmaman microsoft'un sorunu değil vede metro arayüzünü geliştirmeye devam edecek.

Türe

Türe

Üye

ne alakaysa..

Zaten sende orjinal kullanıyordun değilmi? bunun polemiğini yapmayalım lütfen.

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;vvcfTwUZNeY]http://www.youtube.com/watch?v=vvcfTwUZNeY[/video]

:islik:

Emulator ile ugrasamam bro bilgim az zaten pc orta olanin da icine etmeyelim :ehe

PriZm

PriZm

Üye
korsan ürün kullanmamaya çalışıyorum vede işletim sistemimde lisanslı. istersen fotoğrafını çekebilirim.
Bende zaten parasal olan yazılımları,ürünleri kullanmamaya çalışıyorum.Çekebilirsin ama bu birşeyi değiştirmez.

- - - Eklendi - - -

Emulator ile ugrasamam bro bilgim az zaten pc orta olanin da icine etmeyelim :ehe
Zaten Ubuntu'yu bilgini yükseltmek için kullanıyorsun :)

Türe

Türe

Üye

Bende zaten parasal olan yazılımları,ürünleri kullanmamaya çalışıyorum.Çekebilirsin ama bu birşeyi değiştirmez.

- - - Eklendi - - -

Zaten Ubuntu'yu bilgini yükseltmek için kullanıyorsun :)

Nasil yani ??

PriZm

PriZm

Üye
Ubuntu açık kaynak bir yazılım.Ve Ubuntu ile gelen her uygulamayı istediğin gibi oynama yapabilirsin.bunun için gerekli araçları ve herşeyi içinde barındırıyor.

Türe

Türe

Üye

Ubuntu açık kaynak bir yazılım.Ve Ubuntu ile gelen her uygulamayı istediğin gibi oynama yapabilirsin.bunun için gerekli araçları ve herşeyi içinde barındırıyor.

Gelistiriciler ubuntu kullaniyor sanirim kendilerini gelistirmek icin ve kolaylik icin ? İnsallah muhendis olalim da biz de kullaniriz :)

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

Gelistiriciler ubuntu kullaniyor sanirim kendilerini gelistirmek icin ve kolaylik icin ? İnsallah muhendis olalim da biz de kullaniriz :)

bilgisayar mühendisi olduğun zaman ubuntu kullandıracaklarını pek sanmıyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

yani direk c++ ile başlatırlar sql den çıkarlar

Türe

Türe

Üye
bilgisayar mühendisi olduğun zaman ubuntu kullandıracaklarını pek sanmıyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

Evet daha cok mac ile isim olur cizim yaparsam

Türe

Türe

Üye
Php bile zor geldi bana :D

PriZm

PriZm

Üye
Deminki mesajın devamı.Bende korsana hayır diyenlerdenim.Ama ne yaparsak yapalım bir yerlerden korsan kullanıyoruz.

Send from my Ultra-Modded Galaxy S

Ekli dosyalar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Php bile zor geldi bana :D

ben vb.net'den vc#.net'e geçiş yapacaktım bugün ama beynim bişiler alacak gibi değil bu aralar :hmmm daha sql öğrenmem lazım.. onları çok ihmal ettim

Türe

Türe

Üye
Muzik icin asla orjinal kullanmam :D ben sadece oyunlara , telefonlara , telefon uygulamalarina , aksesuarlarina ve kulakliklara para veririm

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Deminki mesajın devamı.Bende korsana hayır diyenlerdenim.Ama ne yaparsak yapalım bir yerlerden korsan kullanıyoruz.

Send from my Ultra-Modded Galaxy S

ne yazıkki.. çok pahalı oluyor yazlımlar.. linux konusunda sistem var ama yazılım pek yok :hmmm hele oyun :(

- - - Eklendi - - -

Muzik icin asla orjinal kullanmam :D ben sadece oyunlara , telefonlara , telefon uygulamalarina , aksesuarlarina ve kulakliklara para veririm

donamının korsanını kullanamazsın zaten :D

Türe

Türe

Üye
Yok korsan oldugundan demedim. :) yani para verecegim seyler bunlar :) diger seylere ozellikle giyim icin pek para harcamam - harcatmam

SilentOne

SilentOne

Üye

- - - Eklendi - - -

c++ mı html den girdik biz suan sql den cıkısı arıyom ben :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware
SilentOne

SilentOne

Üye
inş. cıkamassak okul uzar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt