Microsoft ® Office Mobile Artık Belle'li Cihazlarda... (10.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende yükleniyo silip silip yüklüyorum :) :) (bişey denediğim için)

brifing

Üye
ben hafıza sorunu çeken arkadaşları anlamış değilim bende gösteriyor telefon hafızanı hatta 0 mb boş 473 mb dolu diyor. yuklemeden öncede aynıydı suitten yükledim ama hatırlamıyorum telefon hafızasının kaç mb olduğunu fakat sanki öbür taraftan hafıza alıyor gibime geliyor haritalarda da buna benzer bi şey olmuştu..
edit resim.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
VALLA BEN DE DE yüklenmedi..ne suite ne telden yüklenmiyo..bi sorun oldu donra dene diye kandırıyor beni....

Polymath

Polymath

Üye
Ya Arkadaşlar Şu güncellemeyi yükleyenler , yükledikten sonra ne gibi sorunlar oluyor olmuyor vs. Bir güzelce açıklama yapabilir mi? 100 mesaj okudum 80 i gereksiz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelikle dalgalı üslubun için sağol. ben microsoft apps i demiyorum onu bende yükleyip silmiştim nokia nın facebook sayfası yeni paylaşıyo hazır olduğunu demek ki yeni çıkmış.

ne dalgası arkadaşım bu yenı sürüm zaten

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Ya Arkadaşlar Şu güncellemeyi yükleyenler , yükledikten sonra ne gibi sorunlar oluyor olmuyor vs. Bir güzelce açıklama yapabilir mi? 100 mesaj okudum 80 i gereksiz.
kardşeim hiç bi sorun yok 300 mb boş telefon hafızasıda .s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yükleyen arkadaşlar facebookta yayınlananı yüklüyor zaten ayrıca dalga maksatlı yazmadım bilmenı isterım

brifing

Üye

vala hocam ben resimi ekledim işte yukarıya benm hep telefon hafızası dolu görünür aldığımdan bu yana belleye geçtim yine böyle.. hiç bir problem yok canavar gibi çalışıyor her şey..

Polymath

Polymath

Üye

Ya mesela mesaj sorunu var mı ? Sonrasında Bu telefon açılışta microsoft lycn ekrana gelıyor mu ? Bu gibi sorunları kastedıyorum

savas_yal

savas_yal

Üye
bende kurulmuyordu belle ile gelen microsoft ürünlerinin hepsini kaldırdım suitle güncellemeyi sorunsuzca yükledim

KxTR79

KxTR79

Üye
önceden vardı galiba bende

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu yeni sürüm berkay daha güzel

mesut1979

Üye
arkadaslar güncellemeyi yaptiktan sonra lync olani silin yoksa hep arkaplanda calisiyor.

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam bu a
çılışta microsoft lycn geliyormu yeni sürümdede otomatik acılıyormu benim kinde eski de acılırken kasama yapıyor cünkü telefon cok gec acılıyor eger bundada böyleyse yüklemeyi düşünmüyorumda .?
bu yeni sürüm berkay daha güzel

m.edip

m.edip

Üye

ne dalgası arkadaşım bu yenı sürüm zaten
dostum nokia suitte görünmüyo eski güncelleme olan microsoft app 2.0 görünüyo ben microsoft office mobile ı soruyorum o daha gelmedi mi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dostum microsoft apps 2.0 yeni güncelleme zaten önceki 1.0 dı

uribaju

uribaju

Üye
microsoft apps 2.0 güncelleştirme 1 haftadır var

yavuz580

yavuz580

Üye
ben niye görmedim kardeş hergün bakan biri olarak güncelmmelere acaba ?

Üst Alt