Microsoft Nokia 'yı satın aldı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben kendi adıma kimseyi desteklemiyorum. Biri teknoloji yapar, ben beğenirsem alırım. Nokia yada Microsoft farketmez. :) Millet kendi babasının şirketi gibi duygu kapışmasına giriyo ben bu duruma gülerim. Toplumumuzda bir tarafçılık var ki Allah korusun. Uzayın öbür ucunda bir uzaylının şirketi şekil değiştirse burdaki adam kendi insanıyla tartışmaya giriyor. Çok komik yaa.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve ANIL

pRime.

pRime.

Üye

Sen dogrularinla kal arkadasim sildiğim yorumlar doğru yada yanlis ona karar verecek olan bizleriz.Konuyu uzatmak istersen sonucuna katlanirsin.
kimsenin sallamayacağı şeyler yazdığımda bile mesajlarım siliniyor. Üzgünüm ama her seferinde yanlış kararlar veriyorsunuz. Kimseye sataştığım yok üslupla alakalı hiçbir yanlış yok. Ne var peki?

goktas19

goktas19

Üye
Bu HERE uygulamaları ve patentler tamamen MS ye geçmiş değil biri 10 yıllık diğeri 14 yıllık yani ileri ki zamanda ücretlenmesi söz konusu bence MS-Apple sürtüşmesinde olduğu gibi olmasını istemediği için Nokia yı satın aldı ama bu durum kullanıcılar için kötü mü olur bilinmez sonuçta zamanında Apple ve (eski)Nokia yı gördük (aynı telefon aynı işletim sistemi açısından) ama temennim MS Nokia ismini öldürmeden devam ettirmesi eskisi gibi Kamera ve Yazılıma önem vermesi...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kimsenin sallamayacağı şeyler yazdığımda bile mesajlarım siliniyor. Üzgünüm ama her seferinde yanlış kararlar veriyorsunuz. Kimseye sataştığım yok üslupla alakalı hiçbir yanlış yok. Ne var peki?
Arkadaşım belliki konuyu çok uzatıyorsun ve burası yeri değil bizler sizlerin yazdıklarınızla kimler yada kimlere yazdığınızı bildiğimiz için siliyoruz ki tartışma çıkmasın sen bu şekilde yanlışını düzeltmeyip konuyu dağıtmaya devam etmemeni tavsiye ederim.

phasan

phasan

Üye
Nokıa için kötü oldu

afwerker

afwerker

Üye
Haber için teşekkürler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia'nın bir geleneği vardı. Şimdi bozuldu. Keşke almasaydılar.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Beklenen bir olaydı zaten bu sitede yıllardır tartıştığımız ve olacağına kesin gözüyle baktığımız bir olaydı. Bu forumda çok dedim Nokia eski Nokia değil benliğinden uzaklaştı diye en sonunda Microsoft tarafından satın alınarak benim gözümdeki o ufak değeri de tamamiyle bitti gitti. Hayırlı olsun diyemicem çünkü olmayacak biliyorum hele ki Nokia'nın adını değiştirip Microsoft marka telefonlar çıkartırsa hepten küfrederim iki firmaya da, bi tarafına kına yaksın artık Microsoft ve o Elop bozuntusu

• Beğen
Tepkiler: pRime.
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hey gidi nokia...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Nokia'nın satılmış olması sizleri etkilemeyecek tedirgin olmanıza gerek yok. Sizler tüketicisiniz arkadaşlar, en yeni teknoloji, en kaliteli ürün neredeyse oradan alırsınız. Bunun adı ister Nokia olsun, ister Microsoft olsun, isterse Tokai olsun bizi etkileyen bir durum değil. Nokia'ya karşı sempatiniz olabilir, ailemizin telefon şirketi sonuçta duygusal bir bağımız var ama yine üzülmeyin Microsoft Nokia'yı mezara koymayacaktır. En azından bizden sonraki nesile kadar.

Ek olarak an itibariyle Nokia'nın hisseleri coşmuş durumda. Kötü sonuçlar doğuracak olsa durum tam tersi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, OttomaN TigeR ve Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Nokia'nın satılmış olması sizleri etkilemeyecek tedirgin olmanıza gerek yok. Sizler tüketicisiniz arkadaşlar, en yeni teknoloji, en kaliteli ürün neredeyse oradan alırsınız. Bunun adı ister Nokia olsun, ister Microsoft olsun, isterse Tokai olsun bizi etkileyen bir durum değil. Nokia'ya karşı sempatiniz olabilir, ailemizin telefon şirketi sonuçta duygusal bir bağımız var ama yine üzülmeyin Microsoft Nokia'yı mezara koymayacaktır. En azından bizden sonraki nesile kadar.

Ek olarak an itibariyle Nokia'nın hisseleri coşmuş durumda. Kötü sonuçlar doğuracak olsa durum tam tersi olurdu.

zaten Nokia isim hakkinin da anlaşmaya dahil edilmiş olmasi firmanin bundan sonra da Nokia ismiyle devam edecegini işaret ediyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, .caner. ve EroL
cyber

cyber

Üye
Allah rahmet eylesin buyrun cenaze namazına :) bir nokia seveni olsam da dev şirketlerde doğar yaşar ölür neyin ne olacağı belli olmaz Elop tam bi ms casusuydu

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hayır hiçbir şeyin öldüğü yok. Hem niye böyle acıklı acıklı konuşuyorsunuz ki adamlar hala milyarder :D Hem de Stephen Elop denen adamın hala Microsoft CEO'su olma şansı var. Acındıra acındıra dile getirmeye gerek yok. Tırstığım tek nokta güncelleme gelmemesi. Yani babanızın firması değil rahat olun.

- - - Eklendi - - -

Resmi oylama yapıyorlar. İsterseniz Stephen Elop reyizin CEO olmasına yardımcı olalım :ehe Şu an 10. sırada. Ama Gabe Newell denen herife her saniye 1 oy geliyor :ehe

cyber

cyber

Üye
Elop un canı cehenneme dostum :D

- - - Eklendi - - -

bill gates e verdim mark bile var oylamada ilginç

q0nzalez

q0nzalez

Üye
bence pek fazla bişey değişmez. sonuçta sadece patronlar değişti. elemanlar kökten temizlenmedi dimi ? sonuçta bu nokianın özel uygulamalarınıda o elemanlar yapıyor. ama elemanlarda ve çalışma sistemi kökten temizlendiyse bilemem :D tbi herşeyin hayırlısı belki böle msle nokia iç içe sorunları daha iyi görülebilir ve halledilebilir belli olmaz

hikmet366

hikmet366

Üye
symbıan a destek verir mi ki veya kodları verir mi

- - - Eklendi - - -

symbıan a destek verir mi ki veya kodları verir mi

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Nokia satılacak bi marka deyildi. Ne günlere düştün böyle

• Beğen
Tepkiler: .caner.