nokia adı sadece düşük model cihazlarda kullanıcak üst model cihazlarda yani akıllı cihazlarda sadece lumia ve asha olacak. microsoft isterse alt segment cihazlarda nokia adını kullanacak satış stratejisi için. bu da demektir. isim yok olacaktır zamanla.Ya bir şey diyeceğim telefonları artık Microsoft mu üretecek? Nokia markası ile değil mi ?kesin adı da değişir fakat Nokia nın Ceosu yine ait olduğu yere Microsoft a geçmiş ve çalışanları da öyle. Bence kalitesi düşecek.
nokia adı sadece düşük model cihazlarda kullanıcak üst model cihazlarda yani akıllı cihazlarda sadece lumia ve asha olacak. microsoft isterse alt segment cihazlarda nokia adını kullanacak satış stratejisi için. bu da demektir. isim yok olacaktır zamanla.
Yazık yahu koskoca Nokia yok paraya satılmış.Google motorolayı bile daha pahalıya satın aldı yuh be.Nokia'nın sonu böyle olmamalıydı.Efsaneler ölmez derler ama Efsane öldü.Geçmiş olsun.
![]()

Ben çocukken kapaklı motorola telefonlar aşktı şimdide moto x çok hoş Türkiyeye gelse keşke
Motorola'yı hafife almışsın ama Motorola'nın sırf gsm altyapısındaki patentleri, Nokia'nın satılan birim ve patentlerinin toplam değerine eşit sayılır. Çünkü Motorola, Nokia'nın elinde bulundurduğu patentlerden çok daha fazla patente sahip bir firmaydı. Bu yüzden bana göre; yok paraya değil, ederine gitmiş.![]()
Gelir inşallah Can, M.Motox özellik olarak çok iyi bir cihaz ve hoş bir tasarıma sahip.Ben çocukken kapaklı motorola telefonlar aşktı şimdide moto x çok hoş Türkiyeye gelse keşke

yeniler microsoft lumia xxxacaba mevcut cihazlara ne olacak
Motorola'yı hafife almışsın ama Motorola'nın sırf gsm altyapısındaki patentleri, Nokia'nın satılan birim ve patentlerinin toplam değerine eşit sayılır. Çünkü Motorola, Nokia'nın elinde bulundurduğu patentlerden çok daha fazla patente sahip bir firmaydı. Bu yüzden bana göre; yok paraya değil, ederine gitmiş.![]()