Microsoft Nokia 'yı satın aldı

Sponsorlu Bağlantılar

cyborg78

cyborg78

Üye
Dey Gidim Dey , Kolaymı öyle koskoca "NOKIA" İsmini değiştirmek, o artıkın bi "EFSANE" Alem Nokia'yı sevdi symbian olsa bile, en kolay kullanışlı telefon, adı aşk bunun, aşık olmayan bilmez kıymetini ;)

• Beğen
Tepkiler: EmReRoĞlU

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar öyle yorumlar varki sanki micropsoft batırmak için aldı diyebilecekler var. Olumlu ve olumsuz yanları elbet olabilir. Ama olumlu tarafından bakın 6 yıldır uğraştı nokiayı batırdı aldı diyenler var peki 6 yıl uğraşıp bu kadar para verip batırmak içinmi aldı Microsoft ? Tabiki şirketin faydasına yapıldı. Bunlar hayır kurumu değil ki. Adam satabilmek için yapmıyor mu ?
Baktığımız zaman Nokia zaten iflasın eşiğinden Microsoft sayesinde döndü. Symbiana desteği kesmeye başladı meegoda alt yapıyı tam oluşturmadı birden parladı anında söndü destek gelseydi belki birşeyler yapılabilirdi. Ee nolacaktı Nokia batıp yok olacaktı zaten çünkü yanlış satış politikaları devam etti. Son atak olarak wp elinden tuttu bugünlere getirdi. Nokia hatalı böylesine köklü bir firmayı nasıl sattı anlamış değilim. Tamda yavaş yavaş rekorları duyurmaya başlamışken. Microsoftta bu anı bekliyordu zaten ee şimdi napacak gerimi batıracak ? Zaten androidin, iosun gerisinde nokia kendi başına zaten ayakta kalamayacaktı. Dua edelim microsoft gibi Nokiadan daha köklü bir firma satın oldu. Sanırsınki Gm satın aldı :)

Yani microsoft parayı verip teknoloji devi aldıysa, kendisinin de yazılım devi olduğunu düşünürsek ortaya güzel şeyler çıkacaktır. Sonuçta gelişmekte olan nir işletim sistemini kimse alıp batırmaya kalkmaz merak etmeyin. Destek konusuna gelince microsoft elindeki lumia kullanıcılarını mutlu edemezse yeni müşterilerin geleceğini tahmin edemeyecek bir firma değildir heralde.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
kadem115

kadem115

Üye
Bİ efsana bukadar kolay bitemez nokia hayranı olanlar anlayacaktır o kadar üzüldümki sanki nokia babamın malı resmen microsoft oyuna getirdi bu kadar kısa olmamalıydı reklamlar tanıtımlar yeni cihazlar wp ye hiç bir mocil mrkanın katmadıgı kadar seyler de katkısı oldu tamamen süpriz oldu peki ne olacak nokia yı hangi sektörde göreceğiz sizce bu işe yeniden girermi bence girmesi gerek nokia bir aşk böyle olmamalı microsof o kadar destek olacağını sanmıyorum çunkü nokia bişeyler için diretiyodu şuan nokia kadar diretecek bi firma yok yazıkkkk of nokia of

aleranol

aleranol

Üye
Hobaa şimdi üzüldüm işte. Ben Microsoft'tan sıkılmış sadece oyun için kullanırken nokiayi almış microsoft tüh be. Şimdi bi hotmail zorunluluğu falan gibi saçma sapan şeyler yüklerler ohoo.

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaşlar öyle yorumlar varki sanki micropsoft batırmak için aldı diyebilecekler var. Olumlu ve olumsuz yanları elbet olabilir. Ama olumlu tarafından bakın 6 yıldır uğraştı nokiayı batırdı aldı diyenler var peki 6 yıl uğraşıp bu kadar para verip batırmak içinmi aldı Microsoft ? Tabiki şirketin faydasına yapıldı. Bunlar hayır kurumu değil ki. Adam satabilmek için yapmıyor mu ?
Baktığımız zaman Nokia zaten iflasın eşiğinden Microsoft sayesinde döndü. Symbiana desteği kesmeye başladı meegoda alt yapıyı tam oluşturmadı birden parladı anında söndü destek gelseydi belki birşeyler yapılabilirdi. Ee nolacaktı Nokia batıp yok olacaktı zaten çünkü yanlış satış politikaları devam etti. Son atak olarak wp elinden tuttu bugünlere getirdi. Nokia hatalı böylesine köklü bir firmayı nasıl sattı anlamış değilim. Tamda yavaş yavaş rekorları duyurmaya başlamışken. Microsoftta bu anı bekliyordu zaten ee şimdi napacak gerimi batıracak ? Zaten androidin, iosun gerisinde nokia kendi başına zaten ayakta kalamayacaktı. Dua edelim microsoft gibi Nokiadan daha köklü bir firma satın oldu. Sanırsınki Gm satın aldı :)

Yani microsoft parayı verip teknoloji devi aldıysa, kendisinin de yazılım devi olduğunu düşünürsek ortaya güzel şeyler çıkacaktır. Sonuçta gelişmekte olan nir işletim sistemini kimse alıp batırmaya kalkmaz merak etmeyin. Destek konusuna gelince microsoft elindeki lumia kullanıcılarını mutlu edemezse yeni müşterilerin geleceğini tahmin edemeyecek bir firma değildir heralde.

.com ;D
Aynen bunların hepsi ticaret Nokia batmadıki aksine artık beceremediği sıkıldığı bölümü satıp eline sıcak para geçirdi elinde bir sürü patent var özellikle kamera lens patentleri samsung un apple ın ağzını sulandıran patentler:) çünkü niye adamlar var olanı çok çabuk geliştirebilir fakat yokken icat etmek zordur anlayacağınız Nokia firma olarak itibarını korumak için bence en iyisini yaptı. Artık beceremiyorsan sat becerdiğin yönde geliş mantığı

AHKE

AHKE

Üye
şimdi dahi nokia olcak mali açıdan daha iyi bi sahibi var

EmReRoĞlU

Üye

Uhops

Uhops

Üye
Ben sevindim nokia kullanıcı olarak.

Takipçi Satın Al

Üst Alt