Microsoft Nokia 'yı satın aldı

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye

İsim değişeceğini sanmıyorum. Nokia olarak kalır. Facebook instagramı satın aldı isim değişti mi hayır. Google youtube aldı motorolayı aldı isim değişt mi ms skype yi aldı isim değişti mi hayır. İsim değiştirmesi zaten mantıksız. İsim değiştirecekse adamlar zaten neyi satın alıyor. Fabrikaları mı. Bu zsten satın alma olayın temeli isimdir.

Çünkü lumia ve asha isim hakları da satın alınmış. yani nokia lumia yok. nokia asha yok. microsoft lumia ve microsoft asha olacak. sadece cep telefonu bölümü nokia olarak devam edecek, nokia x2, 515 vs gibi..

SheFy

SheFy

Üye

Çünkü lumia ve asha isim hakları da satın alınmış. yani nokia lumia yok. nokia asha yok. microsoft lumia ve microsoft asha olacak. sadece cep telefonu bölümü nokia olarak devam edecek, nokia x2, 515 vs gibi..

Bu kesinse çok kötü bence.

ozakin70

ozakin70

Üye
Yav hadi her seyi bosverde ilin amerikanina gitti yine finlandiyali olsun bizim olsun yav

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Abi resmen ikiye bölündük teknoloji sevenler oalrak. Ben Nokia'ya duygusal olarak harbiden bağlı bir adamım.Yeri gelir küfür de ederim yeri gelir göklere de çıkartırım cihazımı, markamı işletim sistemimi ama bu konuda çok şaşkınım. Ayrıca Microsoft Lumia nedir abi ? Güven vermiyor bence. Nokia Lumia ne kadar tatlıydı, sempatikti, adamlar iki çeyrektir kâr açıklıyordu, bellerini doğrultuyorlardı yavaş yavaş. Neden nokia'nın büyük abileri bunu istedi ? neden abi neden ? evet benim markam değil ne derseniz deyin fan-boy deyin hatta ama öyle yani, inşallah yazık olmaz.. o artık amerikan. finlandiyalı değil..

Aynen bende senle aynı fıkırdeyım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar anlaşmaya göre Microsoft, Nokia patentlerini 10 yıl, HERE harita hizmetlerini ise 14 yıllık bir süre için kullanabilecek. Ayrıca Nokia da Microsoftun patentlerini HERE hizmetleri için kullanabilecek. Yani Nokia markasını silmek gibi bir planları yok. (En azından şimdilik)

fk555897

fk555897

Üye
Nokia git gide ilerlerken satması mantıksız bir şey olmuş.

Türe

Türe

Üye
Abi resmen ikiye bölündük teknoloji sevenler oalrak. Ben Nokia'ya duygusal olarak harbiden bağlı bir adamım.Yeri gelir küfür de ederim yeri gelir göklere de çıkartırım cihazımı, markamı işletim sistemimi ama bu konuda çok şaşkınım. Ayrıca Microsoft Lumia nedir abi ? Güven vermiyor bence. Nokia Lumia ne kadar tatlıydı, sempatikti, adamlar iki çeyrektir kâr açıklıyordu, bellerini doğrultuyorlardı yavaş yavaş. Neden nokia'nın büyük abileri bunu istedi ? neden abi neden ? evet benim markam değil ne derseniz deyin fan-boy deyin hatta ama öyle yani, inşallah yazık olmaz.. o artık amerikan. finlandiyalı değil..

6 yillik suikastin bir sonucu bu.

sekajmer

sekajmer

Üye
Az önce televizyonda Nokia Lumia 925 reklamını gördüm ve dedim ki keşke satmasaydı .
gerçekten lumia 925 bomba gibiydi birde adamların almama sebeplerinden biri 1500tl ye 4-8 çekirdek almak varken 2 çekirdek almak istememeleri veya adreno 225 yerine powervr alıyorlar 1500tl ye daha yüksek donanım almak varken neden düşük alayım ki diyorlar ve haklılar ama bunun sebebi wp 8 in 4 çekirdek desteklememesi .Nokia erken pes etti 925 ve üst modelleri tutulacaktı bence, hata üstüne hata yaptı ve sonunda pess dedi .
Ayrıca oldukça bencil bir firma symbian'ı öldürdü, hala kodlarını mı diyorlar neyse artık vermiyorlar . Keşke Nokia symbian a geri dönse belle yi geliştirse gerçekten alırım bir belle.

- - - Eklendi - - -

6 yillik suikastin bir sonucu bu.

bende aynen bağlıyım inş bizi android e teslim etmezler kardeşim

Türe

Türe

Üye
Az önce televizyonda Nokia Lumia 925 reklamını gördüm ve dedim ki keşke satmasaydı .
gerçekten lumia 925 bomba gibiydi birde adamların almama sebeplerinden biri 1500tl ye 4-8 çekirdek almak varken 2 çekirdek almak istememeleri veya adreno 225 yerine powervr alıyorlar 1500tl ye daha yüksek donanım almak varken neden düşük alayım ki diyorlar ve haklılar ama bunun sebebi wp 8 in 4 çekirdek desteklememesi .Nokia erken pes etti 925 ve üst modelleri tutulacaktı bence, hata üstüne hata yaptı ve sonunda pess dedi .
Ayrıca oldukça bencil bir firma symbian'ı öldürdü, hala kodlarını mı diyorlar neyse artık vermiyorlar . Keşke Nokia symbian a geri dönse belle yi geliştirse gerçekten alırım bir belle.

- - - Eklendi - - -

bende aynen bağlıyım inş bizi android e teslim etmezler kardeşim

Android ocu değil. Bu gidişle iOS & Android hakim kalacak zaten.

• Beğen
Tepkiler: Dede
scorpion11

scorpion11

Üye
Bu melodiyi de artık duyamayacağız.:ağlarım:

[video=youtube;jjM6fMD0eFI]http://www.youtube.com/watch?v=jjM6fMD0eFI[/video]

• Beğen
Tepkiler: kadem115, UpOneTR ve Nextman
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Umarım NOKIA kullanıcıları bu olaydan olumlu etkilenir

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Nokia adı artık kullanılmayacak aferin elop aferin sahibine çok iyi hizmet ettin :vur

mcnpl4

mcnpl4

Üye
adi kullanilmicak da ms mi olcak hic sanmiyorum nokia olarak kalir birden isim degisikligi olursa durumdan haberi olmayanlar ms ne zamandir telefon uretiyo ki deyip almak istemez zaten. ayrica ms nokiayi yeni aldigi icin farkini gosterme cabasina girer simdi. eskiye gore daha iyi hizmet sunuyo gibi gostercek kendisini ama ilk yillar icin mi yoksa devamli iyi hizmet mi olur bilemem. benim dusuncem ms teknoloji olarak nokiadan daha fazla yenilik sunamaz. nokia yeni bi teknoloji yada uygulama gelistirse yeni cikacak modellere uygulancak mi acaba. yoksa duz telefonlar uretir bunlar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
adi kullanilmicak da ms mi olcak hic sanmiyorum nokia olarak kalir birden isim degisikligi olursa durumdan haberi olmayanlar ms ne zamandir telefon uretiyo ki deyip almak istemez zaten. ayrica ms nokiayi yeni aldigi icin farkini gosterme cabasina girer simdi. eskiye gore daha iyi hizmet sunuyo gibi gostercek kendisini ama ilk yillar icin mi yoksa devamli iyi hizmet mi olur bilemem. benim dusuncem ms teknoloji olarak nokiadan daha fazla yenilik sunamaz. nokia yeni bi teknoloji yada uygulama gelistirse yeni cikacak modellere uygulancak mi acaba. yoksa duz telefonlar uretir bunlar
lumia ve asha olarak kullanacak diye biliyorum

marist

marist

Üye
Bir efsane daha bitti.

AHKE

AHKE

Üye
ismi dewam eder bence sadece sahibi degisti.mali acidan daha iyi sahibi oldu.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Burda hiç bir yönetici zevkine,rengine,keyfine göre mesaj silmedi silmiyorda.Buradaki insanların yada en azından yönetimdeki kişiler adına konuşayım.Çünkü biz burada kuralları uygulayan kişileriz IQ seviyelerini ölçmek sizin işinizde değil haddinizde değil.Siteden soğumanız bu sebebten dolayı olduğunu söylüyorsunuz.Gece gündüz demeden tüm pmlere cevap veriliyor bir sıkıntı olduysa zamanında bunu pm yada mail yoluyla bildirseydiniz gereken yardım size yapılırdı.

Siz ve sizin gibi düşünenler burada aklına gelen her cümleyi sözü yazamaz.Toplum içinde olduğu gibi burdada kurallar geçerlidir.

Saygılarmla

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi ve UpOneTR
KayraBey

KayraBey

Üye
İyi olmuş. Hiç şaşırmadım. Zaten olacaktı. Nokia is dead !!! Kımoon man :ehe

saruman_me

saruman_me

Üye
hayırlısı olsun karamsar olmamak lazım belki bu şekilde çok daha iyi işler yapabilirler en azından artık mali sıkıntıları yok..

Takipçi Satın Al

Üst Alt