Microsoft Nokia 'yı satın aldı

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Daha iyi olur gibime geliyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tekrar ediyorum kimse paniklemesin. Şirketler bizim değil. Elimizdeki telefonlara da hiç bir şey olmaz. 2 yılda bir telefon değiştiren arkadaşlar zaten beğenecekleri milyon çeşit telefonlardan birini seçer yine alır. Ben zaten en kısa kullandığım telefonu 5 yıl kullanıyordum :D Elimdeki telefon 5 yıl gider mi? Bence gider. :)) wp9 dahil destek var sonuçta. Olmadı 3 yıl sonra yeni bir telefon beğenirim elbet :D Bize birşey olmaz arkadaşlar, üzülmeyin. Onca harcamayı yapan şirketler düşünsün.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Heimdalll

Heimdalll

Üye
yandık abi ya artık güncellemeler 6 ay gecikmeli gelir :vur

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
enessrsy

enessrsy

Üye
Ben pek inanmasam da Bill Gates Microsoft'un başına tekrardan gelebilir diye de bir söylenti vardı Steve Ballmer'in emekliye ayrılmasından sonra. Şimdi Elop'da geldi, muhakkak büyük planları vardır ama kendi başına bir Nokia'yı tercih ederdim.

• Beğen
Tepkiler: elitetr
ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun :D Kullanıcıları etkileyen bir durum yok burada.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve suyunsesi
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ben bunu Ms nin tuzağı olarak goruyorum mş once onemsemıyormus gıbı yaptı nokıa bıtınce aldı hemen ben Ms nın artık daha fazla onem verecegını dusunuyorum

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Stratejiyi değiştirmezler inşallah. Kamera ve özel güncelleme açısından...

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

respection123

Üye
Desenize İosla Aynı Olduk. Hem Kendi Cihazı Hemde Kendi İşletim Sistemi. Microsoft :ehe

scorpion11

scorpion11

Üye
Yazık yahu koskoca Nokia yok paraya satılmış.Google motorolayı bile daha pahalıya satın aldı yuh be.:off:Nokia'nın sonu böyle olmamalıydı.Efsaneler ölmez derler ama Efsane öldü.Geçmiş olsun.:bye:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve DenizhaNq
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Yazık yahu koskoca Nokia yok paraya satılmış.Google motorolayı bile daha pahalıya satın aldı yuh be.:off:Nokia'nın sonu böyle olmamalıydı.Efsaneler ölmez derler ama Efsane öldü.Geçmiş olsun.:bye:

Aynen :(

pRime.

pRime.

Üye
ms nokia'yı açık açık satın aldı. Bunun lami cimi yok. Almayacak diye benimle tartışanlar şimdi nasıl kıvıracak izleyelim görelim.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
pRime'ın ümitleri boşa çıktı ben ona üzülüyorum :(

pRime.

pRime.

Üye
pRime'ın ümitleri boşa çıktı ben ona üzülüyorum :(

benim nokia ile ilgili bir ümidim yoktu. 2011den beri söylediğim bir şeydi zaten bu. Elop gelip kendi cihazlarını kötülediğinde anlaşılmıştı. Sadece belki ufak bi ihtimalle ms 2015'te nokiadan elini çeker diyorduk.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
eğer microsoft wp8'i geliştirmesse nokia'yı alarak en zararlı işe girişmiş olur umarım tahmin ettiğim gibi çıkmaz zira android stabilitede gerçekten çok kötü. benim c6-01 de bile 245 mb ram in sadece 110u dolu %40-45 civarı. ama s4'e bakıyoruz
%60...
zarar etse ne olur motorola bile 12 milyar dolara satıldı koskoca nokia 7.2 milyar dolar... bari sevabına verselerdi.

scorpion11

scorpion11

Üye
Stephen Elop denen şahıs microsoft'tan Nokia ya geldiği günden beridir planı nokia yı microsoft'a sattırmaktı.Stephen Elop bitirdi Nokia'yı.Satılık herif.Yazık yahu işbilmez adamlar yüzünden koca şirketin yok olması deli ediyor beni.

kursat99

kursat99

Üye
press.nokia.com da verilen konferansı izleyebilirsiniz.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
İnşallah hayırlısı olur ama bu olay çok daha erken olsaydı Nokia almazdım.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
İyi olur bence 2010 dan beri pek gelişme yoktu şimdi WinPhone gelişmesi için Microsoft ugraşacak diye düşünüyorum.Bende Microsoft kendine Apple örnek almaya çalışıyor.Ve stabillik hem donanım hem yazılım üreterek bunun bir kısmını Nokiayıda aldıysa saglamış demektir.Şimdiki amacı iyi reklam iyi pazarlama ve marketi geliştirmek olacaktır

alyuz41

alyuz41

Üye
Windows 8 Phone ile çığır açacaktı Nokia, Lumia 1020 gelmeden bitirdi kendini!

Takipçi Satın Al

Üst Alt