Oha çok güzel duruyor yaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adam gibi ms telefon çıkarsın tasarım vb. Bunun gibi olsun 5 inç koysun batarya 1520 gibi olsun almayan ne olsun 
E oha yok artık yerim ben o 1330 uYok artık 3 yeni Microsoft Lumia

Umarım beklentileri karşılayacak özellikte bir telefon olur.Sırf lumia 1330 için bile acaba xperia z3 almaktan vazbilegeçebilirim: Çok güzelsin ya lumia 1330
![]()
![]()
Dün akşam bir avm de baya bir süre z2, Galaxy alpha ve note4 ü inceledim,inanın hiçbiri bana lumia kadar güzel gelmedi,anladımki ne zaman canım telefonu değiştirmek isterse, şöyle birkaç android cihazı inceleyip telefonumun(L920)değerini daha iyi anlıyacağımSırf lumia 1330 için bile acaba xperia z3 almaktan vazbilegeçebilirim: Çok güzelsin ya lumia 1330
![]()
![]()

Sence öyle bir cihazı build e saklamak istemezlermiİptal olmuştu ama onun benzeri (belki daha iyisi) bir cihaz gelecek diye tahmin ediyorum Ocak ya da en geç Şubat'ta.![]()
Wp10 ile sunarlar belki. Ne dersin. 
İptal olmuştu ama onun benzeri (belki daha iyisi) bir cihaz gelecek diye tahmin ediyorum Ocak ya da en geç Şubat'ta.![]()
Arkadaşlar ;
Ben tamamen şu LM 1330 ' a odaklandım, gerçekten böyle bir cihaz çıkacak mı ..? Kamera 8 Mpx olacak deniliyor, normalde ben 1320 ' ye kesin gözle bakıyordum, hatta önümüzdeki ay alacaktım ama 1330 'u duyunca ortada kaldık. Acaba nasıl özellikleri olacak kamera haricinde .? Var mı bilgisi olan arkadaşlar bu cihaz hakkında ..?
bu donanım bildiğin 820nin phablet modeliEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 1330
6 inç IPS LCD 720p ekran
8 MP Kamera
8 GB dahili hafıza
MicroSD kart
1 GB RAM
Edit: Görselin sahte olabileceği söyleniyor.