Haber Microsoft Markalı RM-1090 Akıllı Telefon TENAA’da Görüldü!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaki logo olmamış. sadece logo yada yazı koysalar daha iyi durur

Serhan

Serhan

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oha çok güzel duruyor ya :( Adam gibi ms telefon çıkarsın tasarım vb. Bunun gibi olsun 5 inç koysun batarya 1520 gibi olsun almayan ne olsun :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yok artık 3 yeni Microsoft Lumia :ehe

• Beğen
Tepkiler: beats, yunus-emre-6606, Dexter Morgan ve 4 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Mavi renk yakışmış lumia 1330'a :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Sırf lumia 1330 için bile acaba xperia z3 almaktan vazbilegeçebilirim :islik: Çok güzelsin ya lumia 1330 :ehe :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sırf lumia 1330 için bile acaba xperia z3 almaktan vazbilegeçebilirim :islik: Çok güzelsin ya lumia 1330 :ehe :kıskıs:
Dün akşam bir avm de baya bir süre z2, Galaxy alpha ve note4 ü inceledim,inanın hiçbiri bana lumia kadar güzel gelmedi,anladımki ne zaman canım telefonu değiştirmek isterse, şöyle birkaç android cihazı inceleyip telefonumun(L920)değerini daha iyi anlıyacağım:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Murat Alper
dakamon

dakamon

Üye
İptal olmuştu ama onun benzeri (belki daha iyisi) bir cihaz gelecek diye tahmin ediyorum Ocak ya da en geç Şubat'ta. :hmmm
Sence öyle bir cihazı build e saklamak istemezlermi :) Wp10 ile sunarlar belki. Ne dersin. :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
işte budur :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bence güzel değil 1330 tasarımı yine olmamış köşeleri oval olmamalı neden Microsoft adıyla çıkanların hepsi oval köşeli oluyor ki

bu mclaren değildir herhalde çünkü 1330 un 1320 nin devamı olması beklenir değil mi ?

Ayrıca yine 6 inç, yanında 1520 var çünkü anlamak zor değil

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ;

Ben tamamen şu LM 1330 ' a odaklandım, gerçekten böyle bir cihaz çıkacak mı ..? Kamera 8 Mpx olacak deniliyor, normalde ben 1320 ' ye kesin gözle bakıyordum, hatta önümüzdeki ay alacaktım ama 1330 'u duyunca ortada kaldık. Acaba nasıl özellikleri olacak kamera haricinde .? Var mı bilgisi olan arkadaşlar bu cihaz hakkında ..?

emz

emz

Üye
Arkadaşlar ;

Ben tamamen şu LM 1330 ' a odaklandım, gerçekten böyle bir cihaz çıkacak mı ..? Kamera 8 Mpx olacak deniliyor, normalde ben 1320 ' ye kesin gözle bakıyordum, hatta önümüzdeki ay alacaktım ama 1330 'u duyunca ortada kaldık. Acaba nasıl özellikleri olacak kamera haricinde .? Var mı bilgisi olan arkadaşlar bu cihaz hakkında ..?

Sizin alabilmeniz için en az yılbaşına kadar beklemeniniz lazım. Eğe göze alıyorsanız güzel bir cihaz olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Krnl386
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Lumia 535'in tanıtılacağı tahmin edilen 11/11/2014 etkinliği için Microsoft Lumia hesabından yeni bir video paylaşıldı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: emz, bulutsuzgece, Dexter Morgan ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Lumia 1330

6 inç IPS LCD 720p ekran

8 MP Kamera

8 GB dahili hafıza

MicroSD kart

1 GB RAM

Edit: Görselin sahte olabileceği söyleniyor.

Ekli dosyalar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Lumia 1330

6 inç IPS LCD 720p ekran

8 MP Kamera

8 GB dahili hafıza

MicroSD kart

1 GB RAM

Edit: Görselin sahte olabileceği söyleniyor.
bu donanım bildiğin 820nin phablet modeli :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
yaw arkadaş şu cortana turkçe olsaydı çok havamız olucaktı ama......

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
braayn

braayn

Üye
Ms ön logosu ekranın en sağına lumia 930daki nokia yazısı gibi getirilse daha şık durur bunuda bir sabitlemeleri lazım bazı modellerde ortada bazı modellerde en sağda şahsen en sağda çok daha şık duruyor .Arkadaki logoya gelince sacede MS logosu olsa yazmasa daha güzel durur ama bu halide fena değil

Üst Alt