Bizi çok ırgalayan bir cihaz değil.
Tepki gösterecek bir durum yok.
Hem o cihazın da bir sürü alıcısı olacaktır.
Bu cihazı piyasaya sürecek olması bizim beklediğimiz gibi bir cihaz gelmeyeceği anlamına gelmiyor.
Ocak ayındaki CES'te veya en geç Şubat ayındaki MWC'de bomba patlar...
920 , 925 , 930 , 1520 , 1320 wp platformlarında en çok keyif alınacak cihazlar konumunda.
Alt ve orta segmentte şahsım adına ezikleniyorum! Gelen her yeni cihazın al benisi yok. İllaki bir yerlerinden kesik yiyiyor!
Ya ekran, ya hafıza kartı, ya ram ya batarya veya başka bir şey!
Mevcut 620 kullanıcısı olarak "BATARYA" performans yerlerde iken bu cihazların herhangi bir artısı yok!
Azcık işte bu dedirten cinsten cihaz gelse (3000-5000 mah) gibi değişeceğim 620 yi.
O 1900 mah pil ile cihazı alan kişi 3310 gibi kullanacaksa 2-3 günü bulur.
Azcık internet, sosyal medya ve oyun oynasın batarya akşamı çıkartmaz. O cihazı alan kişilerde sağlam sayarlar. Zira Çin, Hindistan gibi ülkelerde "PARA KOLAY KAZANILMIYOR".
(Günlük 5-10 $ kazanan insanlar var. Neyse susuyorum artık)
-
Dip Not : Helal olsun Microsoft! Muhteşem bir cihaz çıkartmışsın! Heyecanla bekliyoruz efenim.
-
Dipnot 2: Tavşan gibi sürekli doğuracağına şu sistemsel eksiklikleri tamamlasalar bari !
-
Dipnot 3: Mağazaya çeki düzen verseler. Aylardır beta olup güncelleme bile almayan resmi uygulamalar var.
-
Dipnot 4: Nokia kafası = Microsoft kafası. Ocak, şubat döneminde tanıtılacak cihazda bile eksikliğini hissedecek şeyler olur. Hiç ama hiç umutlu değilim. Diğer markalar almış başını gidiyor bizler ölümü görüp sıtmaya razı oluyoruz.
Arkadaşlar sizler zengin olabilir 1500-2000 TL seviyesinde telefonlara bakabilirsiniz. Ama emin olun 100-150$ seviyesindeki telefonlar için yanıp Tutuşanlar sizlerden çok daha fazla sayıda.
Zengin mi ? Bu ülkede insanlar asgari ücretle ev geçindirmek için uğraşıyor. Benim gözümde hiç bir mobil cihaz 1000 tlnin üzerinde fiyatı hak etmiyor. Bütün firmaların satış politikalarını gözden geçirmesi dileğiyle saygılar sunuyoruz.
(2sene önce gördüğüm olay psikolojimi bozdu. Annesi kızına çarşıda yalvarıyor Kömür alalım kızım telefon alma. Kış bitsin alırım sana diye. Gitti iki bin küsür Tl iphone'a peşin parayı saydı. )
Düşünüyorum da çok haklısın Ali Kemal bey. Çok zenginiz ve üst düzey cihazlar için yanıp tutuşup kül oluyoruz.
Ayranımız yok içmeye tahterevalli ile gideriz s.çmaya diye boşuna dememişler.