Haber Microsoft Markalı RM-1090 Akıllı Telefon TENAA’da Görüldü!

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
s
  • 5 inç HD ekran
  • 1.2GHz Snapdragon 200
  • Dual-SIM
  • 1GB RAM
  • 8GB Dahili Bellek
  • 5 mp arka kamera, VGA ön kamera
  • 1900mAh batarya
  • Boyutlar: 140.2×72.45×9.32(mm)
  • Ağırlık: 145.7 gr
  • Frekans Desteği: 900MHz,1800MHz,850MHz,1900MHz
  • Colors: Siyah, beyaz, gri, mavi, turuncu, yeşil
Telefonun özellikleri böyleymiş.
Alt seviye cihaz kategorisinden satışa sunulacak cihazın beklenen fiyat aralığı 100-150 dolar arasıymış.
snapdragon 200?? dual sim? kesin Çin pazarına :) hayret ama 512 ram koymamış ona şaşırdım açıkçası :)
MS Band'dan ucuz :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: emz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
s

snapdragon 200?? dual sim? kesin Çin pazarına :) hayret ama 512 ram koymamış ona şaşırdım açıkçası :)
MS Band'dan ucuz :kıskıs:

Alt seviye telefonların yoğun rağbet gördüğü (Çin, Hindistan vb) pazarlar için öncelikle sunulacaktır.

Giriş seviye model isteyen ve WP ile tanışmaya alt seviyeden başlamak isteyen diğer bölgeler için Ali Kemal'in de belirttiği gibi sonradan RM-1089 kodlu olan satışa sunulabilir.

• Beğen
Tepkiler: emz ve ceza87
suyunsesi

suyunsesi

Üye
MS bunun yanına birde Amiral koymalı bence.

Emre

Üye
Nokia Üst Donanımlı Android Telefon Çıkarınca Kim Microsoft Lumia Alacak Merak Ediyorum.

emz

emz

Üye
Nokia Üst Donanımlı Android Telefon Çıkarınca Kim Microsoft Lumia Alacak Merak Ediyorum.

Heryere bıkmadan aynı şeyi yazıyorsun. Neyle nereye çıkaracak? Elinde fabrika da yok artık. Çok etki yaratamaz onlar şu an. Çünkü isimleri de yok. Artık nasıl alacaksan getirtirsin sen.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Emre

Üye
Heryere bıkmadan aynı şeyi yazıyorsun. Neyle nereye çıkaracak? Elinde fabrika da yok artık. Çok etki yaratamaz onlar şu an. Çünkü isimleri de yok. Artık nasıl alacaksan getirtirsin sen.
Evet Sadece Belirli Ülkelerde Satışa Çıkacak Yinede Gözümü Kırpmadan Alırım,
Bedava satsalar Dahi Yinede Microsoft'un Ürettiğin Hiçbir Telefonu Almam!

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ParasınaBağli Yoksa Çöpe

dakamon

dakamon

Üye
Şu snap 200 den gına geldi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1900 mah ! Snap dragon 200! Vga ön kamera!

Kamera şakası gibi yeminle!!! Gizli kamera nerede? El sallayalım....

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
1900 mah ! Snap dragon 200! Vga ön kamera!

Kamera şakası gibi yeminle!!! Gizli kamera nerede? El sallayalım....

Bizi çok ırgalayan bir cihaz değil.
Tepki gösterecek bir durum yok.
Hem o cihazın da bir sürü alıcısı olacaktır.

Bu cihazı piyasaya sürecek olması bizim beklediğimiz gibi bir cihaz gelmeyeceği anlamına gelmiyor.
Ocak ayındaki CES'te veya en geç Şubat ayındaki MWC'de bomba patlar... :cool

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizler zengin olabilir 1500-2000 TL seviyesinde telefonlara bakabilirsiniz. Ama emin olun 100-150$ seviyesindeki telefonlar için yanıp Tutuşanlar sizlerden çok daha fazla sayıda.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte ve suyunsesi
PureFood

PureFood

Üye
Ekran HD mi qHD mi ? qHD olmasa bari...

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar sizler zengin olabilir 1500-2000 TL seviyesinde telefonlara bakabilirsiniz. Ama emin olun 100-150$ seviyesindeki telefonlar için yanıp Tutuşanlar sizlerden çok daha fazla sayıda.
Keşke bize de o telefonlar ucuz satılabilse bizde de çokca yanıp tutuşan var aslında. Ama hala bekliyoruz 1520 gibi bir telefondaki özelliklerin 5 inçli bir modelde toplanmış halini. Sony xperia z3 gibi bir telefonu düşünün yada g3 gibi bir telefonu ali kemal abi. Aynı özelliklerin Lumia adı altında toplanmasını bekleyen birsürü insan var. Ama MS hep bir şeyleri ama önemli şeyleri kısıyor. Bence MS nin üretimini yaptığı fabrikalarla yaptığı anlaşmaları bi gözden geçirmesi lazım. Bu gibi özellikleri uygun fiyata yapacak yerler bulmalı. Ben şunu düşünmeye başladım bu özelliklerdeki bir telefonu uygun fiyata satamam diye yüksek fiyatada kimse almaz diye yanaşmıyor gibi geliyor bana. Bu yüzden çıkartmıyor diye düşünüyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bizi çok ırgalayan bir cihaz değil.
Tepki gösterecek bir durum yok.
Hem o cihazın da bir sürü alıcısı olacaktır.

Bu cihazı piyasaya sürecek olması bizim beklediğimiz gibi bir cihaz gelmeyeceği anlamına gelmiyor.
Ocak ayındaki CES'te veya en geç Şubat ayındaki MWC'de bomba patlar... :cool

920 , 925 , 930 , 1520 , 1320 wp platformlarında en çok keyif alınacak cihazlar konumunda.
Alt ve orta segmentte şahsım adına ezikleniyorum! Gelen her yeni cihazın al benisi yok. İllaki bir yerlerinden kesik yiyiyor!
Ya ekran, ya hafıza kartı, ya ram ya batarya veya başka bir şey!
Mevcut 620 kullanıcısı olarak "BATARYA" performans yerlerde iken bu cihazların herhangi bir artısı yok!
Azcık işte bu dedirten cinsten cihaz gelse (3000-5000 mah) gibi değişeceğim 620 yi.
O 1900 mah pil ile cihazı alan kişi 3310 gibi kullanacaksa 2-3 günü bulur.
Azcık internet, sosyal medya ve oyun oynasın batarya akşamı çıkartmaz. O cihazı alan kişilerde sağlam sayarlar. Zira Çin, Hindistan gibi ülkelerde "PARA KOLAY KAZANILMIYOR".
(Günlük 5-10 $ kazanan insanlar var. Neyse susuyorum artık) ;)

-

Dip Not : Helal olsun Microsoft! Muhteşem bir cihaz çıkartmışsın! Heyecanla bekliyoruz efenim.

-

Dipnot 2: Tavşan gibi sürekli doğuracağına şu sistemsel eksiklikleri tamamlasalar bari !

-

Dipnot 3: Mağazaya çeki düzen verseler. Aylardır beta olup güncelleme bile almayan resmi uygulamalar var.

-

Dipnot 4: Nokia kafası = Microsoft kafası. Ocak, şubat döneminde tanıtılacak cihazda bile eksikliğini hissedecek şeyler olur. Hiç ama hiç umutlu değilim. Diğer markalar almış başını gidiyor bizler ölümü görüp sıtmaya razı oluyoruz.
Zengin mi ? Bu ülkede insanlar asgari ücretle ev geçindirmek için uğraşıyor. Benim gözümde hiç bir mobil cihaz 1000 tlnin üzerinde fiyatı hak etmiyor. Bütün firmaların satış politikalarını gözden geçirmesi dileğiyle saygılar sunuyoruz.

(2sene önce gördüğüm olay psikolojimi bozdu. Annesi kızına çarşıda yalvarıyor Kömür alalım kızım telefon alma. Kış bitsin alırım sana diye. Gitti iki bin küsür Tl iphone'a peşin parayı saydı. )
Düşünüyorum da çok haklısın Ali Kemal bey. Çok zenginiz ve üst düzey cihazlar için yanıp tutuşup kül oluyoruz.
Ayranımız yok içmeye tahterevalli ile gideriz s.çmaya diye boşuna dememişler.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
yine snapdragon 200le geliyor bir şey demiyorum :sahan: :sahan2:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
serinaga

serinaga

Üye
Amiral gemi ne olacak bakalım ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben de alırım. :) İşletim sistemini eksikte olsa sevdim. Tasarımı ve kullanım tarzı hoşuma gitti. Sanırım bu işletim sisteminde kalırım. Ayrıca ileride Nokia yeniden telefon çıkartsa ve hatta Android'e kendini verse dahi, mutlaka Windows Phone sistemli bir telefon da yapacaktır, mutlaka yapacaktır. O vakit geldiğinde de elimdeki telefon eskimişse, yeniden Windows Phone sistemli bir Nokia alabilirim (özelliklerine göre tabi).
Ayrıca arkadaşlar L730 gibi bir telefon var ki içinde ne ararsan var diye hatırlıyorum. O telefonun fiyatına göre neresi eksikti acaba? Özellikleri hiçte kötü değildi diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Rock Ve Roll
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cihazın Lumia 535 olabileceği belirtilmiş. @papakudioflu

Emre

Üye
Lumia 6XX İddialar Doğru İse Cihaz 7 Kasım'da Tanıtılacak..

Üst Alt