Windows insider kurun.Yezz Billy 4.7 winphone nasıl win10 kurarım
Sent from my iPhone using Tapatalk
2. zaten var.Ara yüzde ince detaylara makyaj yapmaya başlamışlar.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İngilizcem çok zayıf ama galiba Android sisteminde çalışan en iyi pil ömrü ile alakalı bir yazı yazıyor. Fakat hemen altında resimdeki telefon bir Lumia.Bu paylaşımda bir acayiplik var mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

resimde var.Bu paylaşımda bir acayiplik var mı?
Konuda Androidden bahsediliyor. Cihaz eğer ben yanlış hatırlamıyorsam Nokia N9 ve ekranında WP8.1 batarya simgesi varBu paylaşımda bir acayiplik var mı?

Cihaz Lumia 800, ekranda da WP7 pil boş bildirimi var. Ama Android konusunda bu görseli kullanmayı neden tercih etmişler onu anlamadım.Konuda Androidden bahsediliyor. Cihaz eğer ben yanlış hatırlamıyorsam Nokia N9 ve ekranında WP8.1 batarya simgesi var![]()
Abi bizim anasayfadaki her 10 haberin birinde yazım yanlışı vs. görüyorum.Onlar da gözden kaçırmışlardır.Konu batarya ile ilgili olduğu için boş batarya simgesi olan bir görsel bulup koymuşlardır aceleyle.Başka açıklaması olamaz benceCihaz Lumia 800, ekranda da WP7 pil boş bildirimi var. Ama Android konusunda bu görseli kullanmayı neden tercih etmişler onu anlamadım.
beta kullanırsan betaya katıldığın için pişman olursun cihaza gelince parasını hak etmiyor. 2000 altına alabiliyorsan o ayrı 2000 üstü kesinlikle verilecek bir cihaz değil .ABD'de olsan yanında birde 950 hediye veriyorlar düşün artık sen cihazın piyasadaki değeriniDaha önceden bir kaç tane lumia kullanmıştım en son 4 ay önce 1520 kullandım beni Android ve ios a bağlayan clash of clans vardı onu da bıraktım bakalım inşallah pişman olmam ki olacağımı da sanmıyorum dediğiniz gibi kararlı yapıda kullanmaya devam edeyim
artık o kampanyada bitti ve 920 925 1020 cihazını getirene 150$ kampanyası başladıbeta kullanırsan betaya katıldığın için pişman olursun cihaza gelince parasını hak etmiyor. 2000 altına alabiliyorsan o ayrı 2000 üstü kesinlikle verilecek bir cihaz değil .ABD'de olsan yanında birde 950 hediye veriyorlar düşün artık sen cihazın piyasadaki değerini
al kardeşim bakma alma diyene madem memnun değiller satsınlar ellerindekini buradada olumsuz görüş belirtmesinler. ben 3 kişiye lumia aldırdım en son geçen hafta yeğenime l830. gayet memnun oldu o kadar android al diye tutturanlara rağmen iyi ki almışım diyor şimdi. üstelik aldığımız günden beri insider da kullanıyor telefonu daha arayıpta en ufak bir sorundan bahsetmedi. keza 2 ay önce biladerime l535 aldık oda insiderda kullanıyor.Daha önceden bir kaç tane lumia kullanmıştım en son 4 ay önce 1520 kullandım beni Android ve ios a bağlayan clash of clans vardı onu da bıraktım bakalım inşallah pişman olmam ki olacağımı da sanmıyorum dediğiniz gibi kararlı yapıda kullanmaya devam edeyim
Az once aldım telefonu andorid den gına geldi bakalım inşallah memnun kalırımal kardeşim bakma alma diyene madem memnun değiller satsınlar ellerindekini buradada olumsuz görüş belirtmesinler. ben 3 kişiye lumia aldırdım en son geçen hafta yeğenime l830. gayet memnun oldu o kadar android al diye tutturanlara rağmen iyi ki almışım diyor şimdi. üstelik aldığımız günden beri insider da kullanıyor telefonu daha arayıpta en ufak bir sorundan bahsetmedi. keza 2 ay önce biladerime l535 aldık oda insiderda kullanıyor.

hayırlı olsun güle güle kullan. eksikleri elbet var ama bu hali ile bile artılarıda diğer platformalara göre bence fazlaca var. umarım beklentilerinizi karşılar.Az once aldım telefonu andorid den gına geldi bakalım inşallah memnun kalırım![]()
Sağolun teşekkür ederimhayırlı olsun güle güle kullan. eksikleri elbet var ama bu hali ile bile artılarıda diğer platformalara göre bence fazlaca var. umarım beklentilerinizi karşılar.
Çok güzel. Bu kılıflar için lumia 950 alırımLumia 950 ve 950 XL için çok güzel alüminyum kılıflar üretmişler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Değerlendirmek isteyen aşağıdaki linkten satın alabilir. Fiyatları 4$
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız