İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye

Bu da benden.
Yer : Isparta/Merkez
Telefon : Lumia 1520

• Beğen
Tepkiler: ceza87

skynet

Üye
Hızınız bol olsun

dakamon

dakamon

Üye
118 nedir ya. Ulan ben evimde alamıyorum o hızları. Çok saçma bir hal aldı. Kablolu internet kablosuzdan daha yavaş halde. Evde 16 mbt internetim var 60 tl telefondaki paket 25 tl 118 mbt hız görüyorsun ben evdekiyle 5-6 görsem seviniyorm.

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve ceza87
afwerker

afwerker

Üye
İlçedeyim sonuç boyle 950Xl ve iphone 6da sonuç 20mbps çıktı şaşırdık :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Sensation

onursarii

Üye
Bende de 15 20 civarı çıkıyor hız Eskişehir bölge. Zamanla hızlanır herhalde

Lumia 735'den gönderildi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
118 nedir ya. Ulan ben evimde alamıyorum o hızları. Çok saçma bir hal aldı. Kablolu internet kablosuzdan daha yavaş halde. Evde 16 mbt internetim var 60 tl telefondaki paket 25 tl 118 mbt hız görüyorsun ben evdekiyle 5-6 görsem seviniyorm.
Hocam bende bu kampanya karmaşasına sinir oluyorum. Yap cepte interneti sınırsız, ne süper olur. Hemen evde paylaştır interneti, evde bir daha internet için ayrı ayrı aboneliklere ve faturalara gerek kalmasın. İşte hiç biri sınırsız yapmıyor. Yine de Türk Telekom un bir kampanyası var, Ailecek 15 GB. Sınırı var ama bu kampanya interneti, mesajı, konuşmayı çok kullanmayanlar için mantıklı olabilir. Sonuçta bölüştürebiliyor. Tek fatura ile 2 - 3 kişiyi aradan çıkarmış oluyorsun. İki kişilik aileler için düşünsenize, kişi başı 7.5 gb internet + konuşma dakikaları ve mesajlar vs. İşte 15 gb benim için daha bir haftada biter. Yap şunu 60 gb. ver abi. Ailecek kampanya dediğin böyle olmalı :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
4g modu açık iken veri kullanımı açıp bir şeyler indirdikten sonra kapattığınızda veri kullanım bilgi mesajı geliyor mu size bana gelmiyor nedense anlamadım dün geliyordu galiba emin değilin deniyebilecek varmı hat turkcell

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam bende bu kampanya karmaşasına sinir oluyorum. Yap cepte interneti sınırsız, ne süper olur. Hemen evde paylaştır interneti, evde bir daha internet için ayrı ayrı aboneliklere ve faturalara gerek kalmasın. İşte hiç biri sınırsız yapmıyor. Yine de Türk Telekom un bir kampanyası var, Ailecek 15 GB. Sınırı var ama bu kampanya interneti, mesajı, konuşmayı çok kullanmayanlar için mantıklı olabilir. Sonuçta bölüştürebiliyor. Tek fatura ile 2 - 3 kişiyi aradan çıkarmış oluyorsun. İki kişilik aileler için düşünsenize, kişi başı 7.5 gb internet + konuşma dakikaları ve mesajlar vs. İşte 15 gb benim için daha bir haftada biter. Yap şunu 60 gb. ver abi. Ailecek kampanya dediğin böyle olmalı :D

Lisansa verdikleri paraları bize gömmeden öyle bir şey yapmazlar. Kaldı ki yapsalar bile hız düşümü yaptıkları zaman 1kb/96 kb gibi komik rakamları telaffuz ederler.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar telefonun internet paylaşımını açtım ve PC'den bağlandım. 4.5G ile telefon paylaşımlı internet hızım:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunu dünyanın her hangi bir yerinde 4.5G diye söylerseniz insanlar ağzını yüzünü bırakır başka bir yeri ile güler vallahi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende ki testte 3g de daha yüksek veriler çıkıyor
Birde kopyaladığım linki buraya yapıştıramıyorum bu sorunu çözmemin bir yolu varmı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende ki testte 3g de daha yüksek veriler çıkıyor
Birde kopyaladığım linki buraya yapıştıramıyorum bu sorunu çözmemin bir yolu varmı
Yazı yazdığın yere basılı tut elini. Yapıştır diyeceksin

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: eRdaL.
eRdaL.

eRdaL.

Üye

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Aranızda 4,5G ile VoLTE ile sesli veya görüntülü görüşme yapan var mı? Özellikle 640 ve 640 XL kullananlar.

biltek

biltek

Üye
lumia 620 de sadece H yazıyor

serinaga

serinaga

Üye
4.5 G sanıyordum, meğer 3 g imiş Sim kart, daha bir ay önce almıştım halbuki, kandırmışlar beni. Az evvel aldık bakalım 4.5 G Sim kartımızı, gün içinde açılırsa deneme fırsatım olacak :)

Üst Alt