620-720-820-920-1520 bu modelleri kullandım. 950xl nin fiyatıda belli s7edge fiyatı da belli. 950xl aldığınızda en büyük ortağınız facebook uygulamasının halen gif oynatamadığını görüyorsunuz...
2500 tlye 950xl alan birisi gif oynatamayınca, saçma sapan bi tarayıcıyla uğraşırken kazık yemiş olmuyor. Hiç bir eksiği olmayan cihaz alan kişi mi kazık yemiş oluyor. Verdiğiniz örnek biraz seviyesiz olsa da üstünde pek durmayacağım.
Çok daha fazla yazılacak şey var da gerek yok

Mağaza konusunda da haklısınız. İlk günden beri bi dolma var instagram betada kaldı bi o sıkıntılı zaten.
glance özelliği hakkında haklısınız. İşte reklam bu microsoft yapsaydı onu konuşsaydık. Ama haklısınız tanıtımlarda neler neler gösterdiler dimi

750 tlye discovery 4g alabilirsiniz. uygulama-performans her şey on numara çalışıyor. babamın 4gyi 450tlye vereyim sana anlarsın o zaman beni. Kaldı ki burda fiyat konusunda bişey dememiştim. Uzun lafın kısası benim şahsi düşüncem. Mobil kısmından bişey olmayacağı. Eğer nokia devam etseydi o zaman çok daha güzel şeyler olacaktı. Bİ üst kısımda 3d touchla ilgili konuya bakabilirsiniz.
Bu da burda ki son gönderim olsun herkese iyi forumlar