İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

onursarii

Üye
bende turkcell'in bozuk sim kart itelemesinden ötürü sim kart yok diyor. hala kendilerini savunuyorlar bir de yok sistemselmiş, yok biri 24 saat der diğeri 48 saat diğeri 3 saat. tim'dekiler teknolojiden anlamaz.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Türk Telekom bişeyler deniyor ama hadi bakalım . Servis yok diyor tekrar geri geliyor h+ oluyor sonra tek çizgi çekiyor . Ardından 5 çizgiye çıkıyor tekrardan :D Bir L olamadı ama uğraşıyor hissedebiliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hız nasıl

mağazadan speedtest indir hocam en iyisi o
En iyisi o ama Windows için değil. Yanlış ölçtü daha önceki testlerimde. Şunu kullanıyorum.

Lumia 950 serisinde 4.5G yazıyor. Başka L yerine 4.5 yazan var mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar lumia telefonlarımızda 4.5G için bir ayar yapacak mıyız? Mesela benim L920 telefonumun sim ayarında en yüksek hız 4G ayarında ve daha üstü yok. Şebeke de Türkcell.

Emekli Amiral Lumia 920.
4g ye al yeterli.
Cat4, Cat6, cat9 hangisini destekliyor ise o hızda 4g hizmetini alırsın. Tabi operatörün o hızları sağlarsa!!!

Buyur buda ilk denemem ve hız ölçümü
Yer : Gebze / Kocaeli
Telefon : Lumia 1520

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hız nasıl

mağazadan speedtest indir hocam en iyisi o
bu programda ilk olarak wifi de denedim sonraki ilk sonucu paylaşıyor daha sonra bir kaç kez daha yaptım onlarda boyna değişiyor çekim gücüne göre farklılık gösteriyor ama sitelere girerken falan hızlı gerçekten ama çok fazla mb yiyor gibi geldi bana bu arada bu test sırasında telefon 2 diş çekiyordu sadece

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

En iyisi o ama Windows için değil. Yanlış ölçtü daha önceki testlerimde. Şunu kullanıyorum.

Lumia 950 serisinde 4.5G yazıyor. Başka L yerine 4.5 yazan var mı?
aslında speedtestin internet sayfası güzel doğru test ediyor ama mobil pek öyle değil gibi ama oda normal çünkü telefon çekim gücüne göre farklılık gösterir buda sizin söylediğiniz program bu arada bende de L diye gözüküyor ama arada gidip geliyor net

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende L yazıyor ve vodafone iyi ama bariz bir fark göremedim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bende L yazıyor ve vodafone iyi ama bariz bir fark göremedim
bende mağazadan 5mb bir uygulama indirsim 1sn direk yarısına geldi 1-2 sn sonra indirme direk bitti sonra yükledi üstteki network test programını indirirken baktım aynı zamanda bende fark edilir derece hızlanma var sitelerde falan

remzi33

remzi33

Üye

Arkadaşın Iphone 6s 128 gb cihazında denedik. Sonuç gerçekten müthiş

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Arkadaşın Iphone 6s 128 gb cihazında denedik. Sonuç gerçekten müthiş
85mbit demin bende gördüm ama o hızı her zaman alıyor mı önemli olan o bir kaç kez daha test yapın hala aynı ise güzel ben bir kaç kez yapınca farklı sonuçlar çıkıyor

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
bende mağazadan 5mb bir uygulama indirsim 1sn direk yarısına geldi 1-2 sn sonra indirme direk bitti sonra yükledi üstteki network test programını indirirken baktım aynı zamanda bende fark edilir derece hızlanma var sitelerde falan
Aynen aynen şimdi kullanımda fark ettimde iyi gene hızlanma var ama bataryayı parçalar bu

remzi33

remzi33

Üye
85mbit demin bende gördüm ama o hızı her zaman alıyor mı önemli olan o bir kaç kez daha test yapın hala aynı ise güzel ben bir kaç kez yapınca farklı sonuçlar çıkıyor
Evet haklısınız hocam. bir kaç deneme yaptık bu en yüksek sonuç. ama genelde 75-95 arası gidip geliyor. Yalnız benim L930'da 13 mb gösterdi rezil oldum :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Evet haklısınız hocam. bir kaç deneme yaptık bu en yüksek sonuç. ama genelde 75-95 arası gidip geliyor. Yalnız benim L930'da 13 mb gösterdi rezil oldum :(
Yalnız bunun cihazla alakası yok, operatörle alakası var. Siz 150 Mbps'ye kadar hız alabilirsiniz. Ben de yaklaşık 50 Mbps alıyorum şu anda ki daha ilk saatleri.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
speedtest uygulamasını kullanmayın bizde neden derseniz şebeke modunuzu 3g ye alın tekrar test alın aynı sonucu buluyor yani bizde bu program çalışmıyor hiç kurmayın derim

• Beğen
Tepkiler: Sensation
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu da benden.

Yer İstanbul Hadımköy.
Telefon: Emekli Amiral Lumia 920.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Sensation
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
lanet olsun 4.5 g'ye ya almaz olaydım yeni sim kart bozuk mu verdiler anlamadım sistemsel sorun dediler sabahtır bekliyorum şebeke görmüyor, sim kart görmüyor. 4.5 gye geçtiğimiz şu saatlerde bende 2g bile yok :)
SIM KART Ayarlarında

1-Ayarları güncelleştir diye bir buton var onu çalıştırın.
2- Telefonu kapatıp açın..

Yine de sorun devam eder ise, aynı yerden 3 G ye ayarlayın..
Telefon sim cart'ı görmüyor ise Sım Kartı telefondan çıkarın
sıradan bir telefona takın ve o telefonda iken sim kart ayarını 3 g'ye getirin.. okeyleyin ve sonra yine kendi telefonunuza takın..
NOT: Belki düzelir diye aklıma gelenleri yazdım.
OLmaz ise tek çare SIM KART yenilemek..

Murat Alper

Murat Alper

Üye
benim hücreselde 4.5 g görükmüyor ne yapmam gerekiyor telefon lumia 920

Üst Alt