BomberMAn TR01
Üye
Tamamdır ekledim![]()

@papakudioflu Abi ben sana birşey sormak istiyorum.1020 ile 830 desem sen hangisini tercih edersin.sebebi ile beraber yazabilirsen sevinirim.1020'yi satıp 830 almayı düşünüyorum.
Tamamdır ekledim![]()

Lumia 830'u tercih ederim. Daha iyi ve yeni nesil işlemci, daha güçlü batarya ve tabiki çok daha çekici tasarım.
@papakudioflu Abi ben sana birşey sormak istiyorum.1020 ile 830 desem sen hangisini tercih edersin.sebebi ile beraber yazabilirsen sevinirim.1020'yi satıp 830 almayı düşünüyorum.
41 mp kameradan vazgeçemiyorum abi bi türlü.yoksa 830'a içim gidiyor.param olsa onu da alıp ikisini birlikte kullanırdımLumia 830'u tercih ederim. Daha iyi ve yeni nesil işlemci, daha güçlü batarya ve tabiki çok daha çekici tasarım.

İkisini de eline al, bir masanın üzerine koy,41 mp kameradan vazgeçemiyorum abi bi türlü.yoksa 830'a içim gidiyor.param olsa onu da alıp ikisini birlikte kullanırdım![]()
Arkadaşlar benimde kızım bugün eşimin 820 sini parçalamış. Eşim telefonunu çok sevmişti.Durduk yere masraf. Şimdi benimde ucuz yollu temiz bir 2. el telefona ihtiyacım doğdu. Tabiki eşime 820'sini aratmaması da gerekiyor. Önerisi olan yazarsa sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun,ben de eşimin 1320 sini satıyorum tavsiye edebilirimArkadaşlar benimde kızım bugün eşimin 820 sini parçalamış. Eşim telefonunu çok sevmişti.Durduk yere masraf. Şimdi benimde ucuz yollu temiz bir 2. el telefona ihtiyacım doğdu. Tabiki eşime 820'sini aratmaması da gerekiyor. Önerisi olan yazarsa sevinirim.

Aynı telefondan al, rengi de Sarı olsun. Sanıyorum 300-350 arasında bulunabilir. Tabi ikinci el ise..Arkadaşlar benimde kızım bugün eşimin 820 sini parçalamış. Eşim telefonunu çok sevmişti.Durduk yere masraf. Şimdi benimde ucuz yollu temiz bir 2. el telefona ihtiyacım doğdu. Tabiki eşime 820'sini aratmaması da gerekiyor. Önerisi olan yazarsa sevinirim.
Bendeki L 520 de TP 10 yüklü ve radya da çalışıyor,Win 10 kurdum 930a iyi de radyoyu nasıl çalıştıracağım bilgisi olan varmı acaba
Radyo var fakat ses yok ve kanal arama yok 10 daki sorunum buBendeki L 520 de TP 10 yüklü ve radya da çalışıyor,
Radyoyu nasıl çalıştıracağım şeklindeki sorunuz dan ne demek istediğinizi anlayamadım.
Radyo uygulaması çıkmıyor mu?
Var da uygulamadan mı atıyor?
Alırız tabi neden almayalım parasıyla değil mi? Vereceğim adrese siyah poşet içinde ücreti kimseye çaktırmadan bırakİyi günler arkadaşlar. Ben de kulübe alır mısınız?bir senedir lumia kullanıyorum. L625 vardı hem ram yüzünden hem de büyük ekran denemek için l1320 aldım birkaç gün önce. Pişman olmam inşallah
![]()
Bir hafta sonra o büyüklükte eser kalmayacak. Tecrübe ile sabit.Sen yazmamışsın ama yine de ben polise haber vermeyim
Kamerayla hiç işim olmaz telefonu alalı bir hafta oldu daha kamerayı açmadımbenim derdim telefon şuan bana çok büyük geliyor
![]()

Bir hafta sonra o büyüklükte eser kalmayacak. Tecrübe ile sabit.![]()