İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1020 ile 1320 arasında kaldım biri 2gb ram 41mp öteki 3400 mAh
Biri kalın öteki büyük

:hmmm
Bu iki cihazı nasıl eşleştirdin ki anlamadım:)hiç de kıyaslanacak cihazlar değiller.ben 1020 kullandım 1020 kendinden bekleneni veremeyen bir cihaz bence hiçbirşeyinden memnun kalmadım.eşimde 1320 var pil performansı çok iyi kendinden bekleneni verebilen bir cihaz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu iki cihazı nasıl eşleştirdin ki anlamadım:)hiç de kıyaslanacak cihazlar değiller.ben 1020 kullandım 1020 kendinden bekleneni veremeyen bir cihaz bence hiçbirşeyinden memnun kalmadım.eşimde 1320 var pil performansı çok iyi kendinden bekleneni verebilen bir cihaz.
Aslında 1020'nin kamerası umrumda değil 2gb ram olması sadece dikkatimi çekti. 1320 de biraz büyük 5.8 falan olaydı iyiydi. 925'te fena değil aslında ama microSD yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Senin ilacın Lumia 640 XL
Harbiden bomba cihazmis fiyatıda çok iyi. Ben android'ten geçeceğim için mAh değerlerine fazla takılıyorum WindowsPhone pil tüketimi Android gibi değilse daha 7 saat 8 saat ekran kullanımı verir sanırım?

ArMaGeDdOn_87

Üye
@teknolojibaranu 925 i tavsiye ederim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Nokia 150 Yaşında
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve sfgnrl
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Harbiden bomba cihazmis fiyatıda çok iyi. Ben android'ten geçeceğim için mAh değerlerine fazla takılıyorum WindowsPhone pil tüketimi Android gibi değilse daha 7 saat 8 saat ekran kullanımı verir sanırım?

WPhone ile android telefonlarındaki Mah değerlerini kıyaslamanız sizi doğru bilgilere götürmez.
Örneğin, Androit telefonda 512 MB Ram hiç bir şey ifade etmez iken WPhone de çok şey ifade edebiliyor.

En iyisi aşağıdaki web sayfasına girerek karşılaştırma yapmanız.
İlgili sayfaya girdikten sonra
1020 yazan yere 1320 yazarak diğerleriyle ilgili de doğru teknik özellikleri görebilirsiniz.
Çünkü bir çok yerde hatalı yazılabiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynı firmanın iki farklı işletim sistemli cihazı var. Bu karşılaştırma için ideal. HTC One M8 ve One M8 for Windows tamamıyla aynı cihazlar. Tek farkları işletim sistemleri. Aşağıdaki veriler de firma tarafından sağlanan fabrika verileri.

Android HTC One M8
Kullanım Süresi: 12 saat
Bekleme Süresi: 12.2 gün

Windows HTC One M8
Kullanım Süresi: 21 saat
Bekleme Süresi: 15.5 gün

Bu ekran görüntüsü de 3 saat 25 dakika bekleme sonunda pil durumları:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Detaylı olarak iki sistemin batarya performansını incelemek isterseniz aşağıdaki linkte karşılaştırması mevcut.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
sahanemir

sahanemir

Üye
Lumia 930aldım bende aranıza girmiş bulunuyorum.bana 10 gelmedi bakalım gelir daha.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben halen daha 640XL bekliyorum.

sahanemir

sahanemir

Üye
Not3 den geçtim ben sıkıldım rom atmaktan omnia zamanı kullanmlstım win7 zamanları...

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
lumia 925 kullanıyorum 1520ye terfi etmeyi düşünüyorum pil ömrü kamerası hızı hafıza kartı tasarımı ile tam benlik cihaz bulması zor oluyor diye yurtdışından getireyim diye düşündüm ama geçenlerde bi yerde iki tane buldum bi sıfır bi 2.el 2.el olan da daha kutulu 15 ay filan garantisi var biri1600 diğeri 1250 tl nasıl yapayım bilemedim yurtdışından getirsem bi türlüü burdan alsam bi türlü fiyatları da düşer muhtemelen ama satılırsa hiç iyi olmaz yurtdışından getireceksem 20gün içinde harekete geçmeliyim yoksa tanıdıklar gelecek burdaki ise beni düşündürüyor fiyat iyi ama 2.el sıfır alsam başka türlü
yani kafa yorumun hesap karma karışık nasıl yapayım sizce

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 925 kullanıyorum 1520ye terfi etmeyi düşünüyorum pil ömrü kamerası hızı hafıza kartı tasarımı ile tam benlik cihaz bulması zor oluyor diye yurtdışından getireyim diye düşündüm ama geçenlerde bi yerde iki tane buldum bi sıfır bi 2.el 2.el olan da daha kutulu 15 ay filan garantisi var biri1600 diğeri 1250 tl nasıl yapayım bilemedim yurtdışından getirsem bi türlüü burdan alsam bi türlü fiyatları da düşer muhtemelen ama satılırsa hiç iyi olmaz yurtdışından getireceksem 20gün içinde harekete geçmeliyim yoksa tanıdıklar gelecek burdaki ise beni düşündürüyor fiyat iyi ama 2.el sıfır alsam başka türlü
yani kafa yorumun hesap karma karışık nasıl yapayım sizce
Yurt dışından getireceğim cihaz kaça mal oluyor. Pasaport kaydı ücretini de hesaba kat.

serinaga

serinaga

Üye
Pasaport kaydı maaliyeti 130 TL. civarı tutuyor. Garanti yurt dışı, bence imkanınız varsa yurt içi alın, en azından sorun olduğunda garantide başınız ağrımaz, ben 2. el 18 ay garantideyken aldım L1530'yi, temiz kullanılmış ve şuan 5-6 ay geçti sorun yok ...

Üst Alt