afwerker
Üye
930 al boyut ideal pil ideal kamera ideal1020 ile 1320 arasında kaldım biri 2gb ram 41mp öteki 3400 mAh
Biri kalın öteki büyük
![]()
930 al boyut ideal pil ideal kamera ideal1020 ile 1320 arasında kaldım biri 2gb ram 41mp öteki 3400 mAh
Biri kalın öteki büyük
![]()
Mangır930 al boyut ideal pil ideal kamera ideal

Bu iki cihazı nasıl eşleştirdin ki anlamadım1020 ile 1320 arasında kaldım biri 2gb ram 41mp öteki 3400 mAh
Biri kalın öteki büyük
![]()
hiç de kıyaslanacak cihazlar değiller.ben 1020 kullandım 1020 kendinden bekleneni veremeyen bir cihaz bence hiçbirşeyinden memnun kalmadım.eşimde 1320 var pil performansı çok iyi kendinden bekleneni verebilen bir cihaz.Aslında 1020'nin kamerası umrumda değil 2gb ram olması sadece dikkatimi çekti. 1320 de biraz büyük 5.8 falan olaydı iyiydi. 925'te fena değil aslında ama microSD yok.Bu iki cihazı nasıl eşleştirdin ki anlamadımhiç de kıyaslanacak cihazlar değiller.ben 1020 kullandım 1020 kendinden bekleneni veremeyen bir cihaz bence hiçbirşeyinden memnun kalmadım.eşimde 1320 var pil performansı çok iyi kendinden bekleneni verebilen bir cihaz.
Senin ilacın Lumia 640 XLAslında 1020'nin kamerası umrumda değil 2gb ram olması sadece dikkatimi çekti. 1320 de biraz büyük 5.8 falan olaydı iyiydi. 925'te fena değil aslında ama microSD yok.
Harbiden bomba cihazmis fiyatıda çok iyi. Ben android'ten geçeceğim için mAh değerlerine fazla takılıyorum WindowsPhone pil tüketimi Android gibi değilse daha 7 saat 8 saat ekran kullanımı verir sanırım?Senin ilacın Lumia 640 XL
Harbiden bomba cihazmis fiyatıda çok iyi. Ben android'ten geçeceğim için mAh değerlerine fazla takılıyorum WindowsPhone pil tüketimi Android gibi değilse daha 7 saat 8 saat ekran kullanımı verir sanırım?
Aynı firmanın iki farklı işletim sistemli cihazı var. Bu karşılaştırma için ideal. HTC One M8 ve One M8 for Windows tamamıyla aynı cihazlar. Tek farkları işletim sistemleri. Aşağıdaki veriler de firma tarafından sağlanan fabrika verileri.Harbiden bomba cihazmis fiyatıda çok iyi. Ben android'ten geçeceğim için mAh değerlerine fazla takılıyorum WindowsPhone pil tüketimi Android gibi değilse daha 7 saat 8 saat ekran kullanımı verir sanırım?
Yurt dışından getireceğim cihaz kaça mal oluyor. Pasaport kaydı ücretini de hesaba kat.lumia 925 kullanıyorum 1520ye terfi etmeyi düşünüyorum pil ömrü kamerası hızı hafıza kartı tasarımı ile tam benlik cihaz bulması zor oluyor diye yurtdışından getireyim diye düşündüm ama geçenlerde bi yerde iki tane buldum bi sıfır bi 2.el 2.el olan da daha kutulu 15 ay filan garantisi var biri1600 diğeri 1250 tl nasıl yapayım bilemedim yurtdışından getirsem bi türlüü burdan alsam bi türlü fiyatları da düşer muhtemelen ama satılırsa hiç iyi olmaz yurtdışından getireceksem 20gün içinde harekete geçmeliyim yoksa tanıdıklar gelecek burdaki ise beni düşündürüyor fiyat iyi ama 2.el sıfır alsam başka türlü
yani kafa yorumun hesap karma karışık nasıl yapayım sizce
önümüzdeki bikaç gün içinde öğrencem onları toplam fiyata onları da dahil edecemYurt dışından getireceğim cihaz kaça mal oluyor. Pasaport kaydı ücretini de hesaba kat.
ben 2. el 18 ay garantideyken aldım L1530'yi, temiz kullanılmış ve şuan 5-6 ay geçti sorun yok ...

L1520 yazmıştım halbuki ...