asroma7
Üye
Hayırlı olsun ...
Teşekkürler
Eklendihayırlı olsun güzel günlerde kullan.
Eywallah sağol
Hayırlı olsun ...
Eklendihayırlı olsun güzel günlerde kullan.
Ali Kemal abi ben bayadır 1520 kullanıyorum ama listede güncellememişim adımıEklendihayırlı olsun güzel günlerde kullan.
920 bölümünde Kaspersky Lab var(nick değiştirmiştim), rica etsem güncelleyebilir misin abi?@BomberMAn_01
830 da glance olup-olmadığını @Aybars1979 'a sor, sanıyorum o bu konuda hangisinde-var yok onu biliyor.

830 da glance varmı diye sormanız gayet iyi olmuş açıkcası lumialarda diğer telefonlarda olmayan tek özellikten birisi. bizde pek rağbet edilmesede yabancı forumlarda sıklıkla ve öncelikle ele alınan farklılıklardan birisi. gariptir o kadar çok bildirim ışığı bekleyen var ki ellerindeki glance ın değerinin farkında değiller. benim wp yi tercih nedenin sıralamada 1. live tile sa 2. si glance olur. mobilde işe yaramaz özelliklerin ön plana çıkartılması işe yarayan özelliklerin arada kaybolmasına neden oluyor tıpkı anlamsız 3-4gb ram ve özellikle full hd ekranlar gibi. unutmayın iphone 6 plus bile 1 gb ram ve hd ekran üstelik neredeyse donamım olarak 3kat özelliklere sahip samsung s6 dan daha pahalı. (yada aynıdır fiyatlarını alamayacağım için tam bilmiyorum açıkcası830'da glance varmı?
)1020'nin kamerasından vazgeçemiyorum işte.yoka bi gün bile düşünmezdim 830 için.tasarımı hoşuma gidiyor.Ali Kemal abiye sordum o da 830 dedi.Özellik olarak 1020'den daha düşük tabi ama sistemsel olrak daha ileri seviyedeLumia 1020'den 830'a geçilmez bence değmez ya L930 yada W10 ile birlikte gelecek telefonlardan birine geçmen daha iyi olur.
@BomberMAn_01
W10 830'a da gelecekTabi seçim senin ama ben olsam en azından W10 çıkana kadar beklerdim güzel cihazlar gelecektir.
@BomberMAn_01

830'a glance gelecek mi bu bildirim ışığı mı ?830 da glance varmı diye sormanız gayet iyi olmuş açıkcası lumialarda diğer telefonlarda olmayan tek özellikten birisi. bizde pek rağbet edilmesede yabancı forumlarda sıklıkla ve öncelikle ele alınan farklılıklardan birisi. gariptir o kadar çok bildirim ışığı bekleyen var ki ellerindeki glance ın değerinin farkında değiller. benim wp yi tercih nedenin sıralamada 1. live tile sa 2. si glance olur. mobilde işe yaramaz özelliklerin ön plana çıkartılması işe yarayan özelliklerin arada kaybolmasına neden oluyor tıpkı anlamsız 3-4gb ram ve özellikle fu ll hd ekranlar gibi. unutmayın iphone 6 plus bile 1 gb ram ve hd ekran üstelik neredeyse donamım olarak 3kat özelliklere sahip samsung s6 dan daha pahalı. (yada aynıdır fiyatlarını alamayacağım için tam bilmiyorum açıkcası)
açıkcası 1020 den 830 a geçmeye değer bir fark olduğunu sanmam ama 830 hakkaten şekil.1020'nin kamerasından vazgeçemiyorum işte.yoka bi gün bile düşünmezdim 830 için.tasarımı hoşuma gidiyor.Ali Kemal abiye sordum o da 830 dedi.Özellik olarak 1020'den daha düşük tabi ama sistemsel olrak daha ileri seviyede
sorunuzu tam anlamadım ama 830da glance var zaten (ekran kapalıyken görünen bildirimler) bildirim ışığı win10 ile birlikte geleceği söyleniyordu. led üzerinden yada telin alt kısmından win tuşundan olacağını söyleyenler vardı. benim pek fikrim yok açıkcası yalnız 735 de led bildirimi aparatının olup olmadığını anlamak için cihazı sökenler bile olmuş muhtemelen aparatın olduğunu söylüyorlar hatta 830da olduğunu söylemişler win 10 gelmeden bişi demek doğru olmaz win10u bekleyip görmek lazım. glance screen led bildiriminin zaten çok daha gelişmişi tek dezavantajı pil sarfiyatıdır.830'a glance gelecek mi bu bildirim ışığı mı ?
Cihazınızı sıfırlamaktan başka bir kurtarma yöntemi yok maalesef.Arkadaşlar kilit kodumu unuttum üstüne bide yanlış girdim 14593 dakika sonra tekrar deneyiniz diyor. Nasıl düzeltteceğim