İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Eklendi:oke: hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
Ali Kemal abi ben bayadır 1520 kullanıyorum ama listede güncellememişim adımı :) 920 bölümünde Kaspersky Lab var(nick değiştirmiştim), rica etsem güncelleyebilir misin abi?

versino2

versino2

Üye
Telefona kablosuz şarj setini almak istiyorum fakat ped i bir turlu bulamıyorum.Kılıfı buluyorum internette hatta onuda 15 liraya buldum.Nasıl bir indirim turudur anlamadım 60 dan 15 e duşmuş hızlıal da.Ama ped i bulamıyorum bi turlu onuda bulsam hemen alcamda.Buyrun buda hızlıal linki ;

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
830'da glance varmı?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@BomberMAn_01
830 da glance olup-olmadığını @Aybars1979 'a sor, sanıyorum o bu konuda hangisinde-var yok onu biliyor.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@BomberMAn_01
830 da glance olup-olmadığını @Aybars1979 'a sor, sanıyorum o bu konuda hangisinde-var yok onu biliyor.

1020'yi satıp 830 almayı düşünüyorum da.yada takas olursa.bu yüzden sormuştum.nette araştırdım varmış :tşk:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
830'da glance varmı?
830 da glance varmı diye sormanız gayet iyi olmuş açıkcası lumialarda diğer telefonlarda olmayan tek özellikten birisi. bizde pek rağbet edilmesede yabancı forumlarda sıklıkla ve öncelikle ele alınan farklılıklardan birisi. gariptir o kadar çok bildirim ışığı bekleyen var ki ellerindeki glance ın değerinin farkında değiller. benim wp yi tercih nedenin sıralamada 1. live tile sa 2. si glance olur. mobilde işe yaramaz özelliklerin ön plana çıkartılması işe yarayan özelliklerin arada kaybolmasına neden oluyor tıpkı anlamsız 3-4gb ram ve özellikle full hd ekranlar gibi. unutmayın iphone 6 plus bile 1 gb ram ve hd ekran üstelik neredeyse donamım olarak 3kat özelliklere sahip samsung s6 dan daha pahalı. (yada aynıdır fiyatlarını alamayacağım için tam bilmiyorum açıkcası:D)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
tayfn1907

tayfn1907

Üye
Lumia 1020'den 830'a geçilmez bence değmez ya L930 yada W10 ile birlikte gelecek telefonlardan birine geçmen daha iyi olur.
@BomberMAn_01

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kimin elinde kredisi ne kadarsa ona göre göre microsoft ya da lumia telefonları kullanır, kullanabilir.
Unutmayın, en iyi telefon real olarak kendi kullandığın telefondu.
İki gün önce L 920 benim için en iyi telefondu,
Elimden aldılar ve bana L 520 verdiler, şu anda en iyisi telefon L 520'dir,
hem de Windows 10 TP ile.. : ) ) )

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Lumia 1020'den 830'a geçilmez bence değmez ya L930 yada W10 ile birlikte gelecek telefonlardan birine geçmen daha iyi olur.
@BomberMAn_01
1020'nin kamerasından vazgeçemiyorum işte.yoka bi gün bile düşünmezdim 830 için.tasarımı hoşuma gidiyor.Ali Kemal abiye sordum o da 830 dedi.Özellik olarak 1020'den daha düşük tabi ama sistemsel olrak daha ileri seviyede

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Tabi seçim senin ama ben olsam en azından W10 çıkana kadar beklerdim güzel cihazlar gelecektir.
@BomberMAn_01

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
830 da glance varmı diye sormanız gayet iyi olmuş açıkcası lumialarda diğer telefonlarda olmayan tek özellikten birisi. bizde pek rağbet edilmesede yabancı forumlarda sıklıkla ve öncelikle ele alınan farklılıklardan birisi. gariptir o kadar çok bildirim ışığı bekleyen var ki ellerindeki glance ın değerinin farkında değiller. benim wp yi tercih nedenin sıralamada 1. live tile sa 2. si glance olur. mobilde işe yaramaz özelliklerin ön plana çıkartılması işe yarayan özelliklerin arada kaybolmasına neden oluyor tıpkı anlamsız 3-4gb ram ve özellikle fu ll hd ekranlar gibi. unutmayın iphone 6 plus bile 1 gb ram ve hd ekran üstelik neredeyse donamım olarak 3kat özelliklere sahip samsung s6 dan daha pahalı. (yada aynıdır fiyatlarını alamayacağım için tam bilmiyorum açıkcası:D)
830'a glance gelecek mi bu bildirim ışığı mı ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
1020'nin kamerasından vazgeçemiyorum işte.yoka bi gün bile düşünmezdim 830 için.tasarımı hoşuma gidiyor.Ali Kemal abiye sordum o da 830 dedi.Özellik olarak 1020'den daha düşük tabi ama sistemsel olrak daha ileri seviyede
açıkcası 1020 den 830 a geçmeye değer bir fark olduğunu sanmam ama 830 hakkaten şekil.
830'a glance gelecek mi bu bildirim ışığı mı ?
sorunuzu tam anlamadım ama 830da glance var zaten (ekran kapalıyken görünen bildirimler) bildirim ışığı win10 ile birlikte geleceği söyleniyordu. led üzerinden yada telin alt kısmından win tuşundan olacağını söyleyenler vardı. benim pek fikrim yok açıkcası yalnız 735 de led bildirimi aparatının olup olmadığını anlamak için cihazı sökenler bile olmuş muhtemelen aparatın olduğunu söylüyorlar hatta 830da olduğunu söylemişler win 10 gelmeden bişi demek doğru olmaz win10u bekleyip görmek lazım. glance screen led bildiriminin zaten çok daha gelişmişi tek dezavantajı pil sarfiyatıdır.

sahanemir

sahanemir

Üye
Eşimde 1020 var pil bittiği zaman win logosu yanıp sönüyor yani bildirim için de kullanılabilir diye düşünüyorum.

tgoksen1

Üye
Arkadaşlar kilit kodumu unuttum üstüne bide yanlış girdim 14593 dakika sonra tekrar deneyiniz diyor. Nasıl düzeltteceğim

Bülent872

Bülent872

Üye
Telefonun marka model?

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar kilit kodumu unuttum üstüne bide yanlış girdim 14593 dakika sonra tekrar deneyiniz diyor. Nasıl düzeltteceğim
Cihazınızı sıfırlamaktan başka bir kurtarma yöntemi yok maalesef.

sahanemir

sahanemir

Üye
Kardeşim 1520yi 1000 tlye sıfır vodafon,dan aldı ben de istedim bulamadım mecbur 930 aldım ama alışamıyorum ekran ufak benim için not3 den sonra..

Kardeşim1000 tlye 1520 vodafondan aldı sıfır olarak ben bulamadım 930 aldım ama zor alışıyorum ekrana ufak geliyor neyse yani 900 ikinci el için çok bence bilesiniz.

Yönetici tarafından düzenlendi:
sahanemir

sahanemir

Üye
2 kere yollamışım silemedim özür.

Üst Alt