İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Tamamdır ekledim:oke:
:tşk:
@papakudioflu Abi ben sana birşey sormak istiyorum.1020 ile 830 desem sen hangisini tercih edersin.sebebi ile beraber yazabilirsen sevinirim.1020'yi satıp 830 almayı düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:tşk:
@papakudioflu Abi ben sana birşey sormak istiyorum.1020 ile 830 desem sen hangisini tercih edersin.sebebi ile beraber yazabilirsen sevinirim.1020'yi satıp 830 almayı düşünüyorum.
Lumia 830'u tercih ederim. Daha iyi ve yeni nesil işlemci, daha güçlü batarya ve tabiki çok daha çekici tasarım.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Lumia 830'u tercih ederim. Daha iyi ve yeni nesil işlemci, daha güçlü batarya ve tabiki çok daha çekici tasarım.
41 mp kameradan vazgeçemiyorum abi bi türlü.yoksa 830'a içim gidiyor.param olsa onu da alıp ikisini birlikte kullanırdım :D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
41 mp kameradan vazgeçemiyorum abi bi türlü.yoksa 830'a içim gidiyor.param olsa onu da alıp ikisini birlikte kullanırdım :D
İkisini de eline al, bir masanın üzerine koy,
Hangisinin karisması diğerini çiziyorsa onu al.. Tabiki Öneriyi de dikkate al.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar benimde kızım bugün eşimin 820 sini parçalamış. Eşim telefonunu çok sevmişti. :( Durduk yere masraf. Şimdi benimde ucuz yollu temiz bir 2. el telefona ihtiyacım doğdu. Tabiki eşime 820'sini aratmaması da gerekiyor. Önerisi olan yazarsa sevinirim.

sahanemir

sahanemir

Üye
Win 10 kurdum 930a iyi de radyoyu nasıl çalıştıracağım bilgisi olan varmı acaba

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar benimde kızım bugün eşimin 820 sini parçalamış. Eşim telefonunu çok sevmişti. :( Durduk yere masraf. Şimdi benimde ucuz yollu temiz bir 2. el telefona ihtiyacım doğdu. Tabiki eşime 820'sini aratmaması da gerekiyor. Önerisi olan yazarsa sevinirim.

Lumia 735in fiyatı hepsiburada.comda 699 tl düşünürseniz turuncu ve beyazı kalmış telefon çok iyi bende kardeşime alacam

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öncelikle geçmiş olsun,ben de eşimin 1320 sini satıyorum tavsiye edebilirim:)

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aynı telefondan al, rengi de Sarı olsun. Sanıyorum 300-350 arasında bulunabilir. Tabi ikinci el ise..

• Beğen

onry05

Üye
Arkadaşlar 2.5 aylık kullanmış olduğum huawei ascend mate ile lumia 830 930 1520 takas arıyorum bilgilerinize

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Win 10 kurdum 930a iyi de radyoyu nasıl çalıştıracağım bilgisi olan varmı acaba
Bendeki L 520 de TP 10 yüklü ve radya da çalışıyor,
Radyoyu nasıl çalıştıracağım şeklindeki sorunuz dan ne demek istediğinizi anlayamadım.
Radyo uygulaması çıkmıyor mu?
Var da uygulamadan mı atıyor?

sahanemir

sahanemir

Üye
Bendeki L 520 de TP 10 yüklü ve radya da çalışıyor,
Radyoyu nasıl çalıştıracağım şeklindeki sorunuz dan ne demek istediğinizi anlayamadım.
Radyo uygulaması çıkmıyor mu?
Var da uygulamadan mı atıyor?
Radyo var fakat ses yok ve kanal arama yok 10 daki sorunum bu

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eğer TP 10 u yeniden yüklemekten kaçınmaz isen;
Öncelikle rehberini yedekle.
TP 10 da Hakkında diye bir yer var
oraya girdikten sonra TELEFONU RESETLEME ye gir.
Ardından da telefonun kapanıp açıldıktan ve bazı işlemlerden sonra
Sana kurulum için BÖLGE ve Dil seçeneğini doldurmanı söylediğinde
Bölgeyi ABD, dili ingilizce yap..
Kurulum yapıldıktan ve telefon biraz kendine geldikten sonra(1- 2 kez kapatıp aç, ekran gerisindeki sistem çalışmaları da bitsin)
bak bakalım radyo çalışıyor mu?
eğer her şey yolunda ise tekrar Bölgeyi Türkiye, Dili Türkçe yaparak kullanabilirsin.
NOT: konuyla ilgili seviyenizi bilmediğimden ayrıntılı yazdım, kusura bakma..

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
sahanemir

sahanemir

Üye
Teşekkürler komple sildim tekrar kurulsun 10 diye bu sefer de ayarlar yok sapıttı cihaz, yarın sıfır 8.1 yüklemek şart olsu şimdi

Son düzenleme:
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar bugün bir konsere gittim. Konserde OIS in ne kadar iyi bir şey olduğunu anladım. Lumia 1520 nin full hd video performansı mükemmel. Eyyorumlamam bu kadar :)

shifty

Üye
İyi günler arkadaşlar. Ben de kulübe alır mısınız? :) bir senedir lumia kullanıyorum. L625 vardı hem ram yüzünden hem de büyük ekran denemek için l1320 aldım birkaç gün önce. Pişman olmam inşallah :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyi günler arkadaşlar. Ben de kulübe alır mısınız? :) bir senedir lumia kullanıyorum. L625 vardı hem ram yüzünden hem de büyük ekran denemek için l1320 aldım birkaç gün önce. Pişman olmam inşallah :D
Alırız tabi neden almayalım parasıyla değil mi? Vereceğim adrese siyah poşet içinde ücreti kimseye çaktırmadan bırak :ehe

Şaka bir yana aramıza hoşgeldin. Lumia 1320 kamera hariç iyi bir cihazdır.

shifty

Üye
Sen yazmamışsın ama yine de ben polise haber vermeyim :D
Kamerayla hiç işim olmaz telefonu alalı bir hafta oldu daha kamerayı açmadım :D benim derdim telefon şuan bana çok büyük geliyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sen yazmamışsın ama yine de ben polise haber vermeyim :D
Kamerayla hiç işim olmaz telefonu alalı bir hafta oldu daha kamerayı açmadım :D benim derdim telefon şuan bana çok büyük geliyor :D
Bir hafta sonra o büyüklükte eser kalmayacak. Tecrübe ile sabit. :ehe

Üst Alt