Bir kaç sayfa önce cevap vermiştim. Kendiniz yapamazsınız. İstanbul Avcılar'da yapan bir kişi var fakat ücretli yapıyor. Sanırım 50TL alıyordu.Gencler lumia800 turkce menu atma konusunda bir yardim edin lutfen
Eklendi aramıza hoş geldin.![]()

Teşekkür ediyorum hoş buldum![]()
İe apple user agent kullanıyor.Teşekkür ediyorum hoş buldum
Allah Allah mesaj atınca iphone ile gönderildi diyor nedendir acaba ?
Bende aynısı picsart ta oldu. Sinir oldum sildim ben deCandy crush kaç gündür mağazadan inmiyor. Beklemede kalıyor hiç başlamıyor.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Valla mağazada bi sıkıntı var şu aralar. Son 2 haftadır güncellemeler ya iniyor ya inmiyor. Yada indirme yapacaksın beklemede kalıyor yada biraz indiriyor öyle beklemeye alıyor. Sıkıntı var şu aralar.Bende aynısı picsart ta oldu. Sinir oldum sildim ben de
EklendiEn Son Amber güncellemesi ile veda ettiğim wp 1520 ile geri döndüm eklerseniz sevinirim.

Kullanmasamda hep takipteydim yeter artık deyip döndüm geriEklendi
Dikkat ettim de Windows 10 Mobile'ı duyan geri dönüyor![]()
yeter artık derken; aramıza dönmek için mi yeter bu kadar ayrılık! yoksa önceki telefonuna olan sabrın için mi yeter bu kadar dayandığım! mı demek istedin?Kullanmasamda hep takipteydim yeter artık deyip döndüm geri

Ehehehe Maxicepteki Wp ailesini seviyorum ve Windows 10 doğuşuna tanıklık etmek istedim ve 1520 alarak tekrar katılmak istedim diğer bir yapı ile Windows 10 a geçerim büyük ihtimalyeter artık derken; aramıza dönmek için mi yeter bu kadar ayrılık! yoksa önceki telefonuna olan sabrın için mi yeter bu kadar dayandığım! mı demek istedin?![]()
Mağazadan daha düzenliydi aslında.App Social (Nokia'nın mağazada uygulama önerme proğramı) son gelen güncelleme ile silinmeye mahkum edildi. Doğrudan wp mağazaya yönlendiriyor ...