İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
windows phone ios android diğer sistemler genel değerlendirmesi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Autorised Reseller çok yakışmış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar 6tag uygulamasını kullanıyorum ancak şimdiye kadar hiç video yükleme ihtiyacım olmadı. bildiğim kadarıyla video yüklemesi ücretli sanırım, ileride video koymam gerektiğinde milletin içinde ezik kalmayayım bu ücret kısmının şartı tam olarak nedir öğrenmek isterim, ilk video mu ücretsiz sadece?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
arkadaşlar 6tag uygulamasını kullanıyorum ancak şimdiye kadar hiç video yükleme ihtiyacım olmadı. bildiğim kadarıyla video yüklemesi ücretli sanırım, ileride video koymam gerektiğinde milletin içinde ezik kalmayayım bu ücret kısmının şartı tam olarak nedir öğrenmek isterim, ilk video mu ücretsiz sadece?
Öncelikle video yüklemek derken program içinden video çekme var. Telefondaki hazır bir videoyu koyamıyorsun. İlk iki video ücretsiz diye biliyorum ama ikincide ücret isteyebilir. Daha önce öyle şeyler yaşayanları duymuştum

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Öncelikle video yüklemek derken program içinden video çekme var. Telefondaki hazır bir videoyu koyamıyorsun. İlk iki video ücretsiz diye biliyorum ama ikincide ücret isteyebilir. Daha önce öyle şeyler yaşayanları duymuştum
bi ücret meselesi var o kesin ama hangi şartlarda acaba? kimi ilk video ücretsiz sonrası için ücretli diyor, kimi günlük ilk video ücretsiz sonraki gün boyu ücret istiyor diyor. bu ücret de bir kerelik mi video başına mı o da belli değil :) evet şu an uygulama içinden video çekme var ama önümüzdeki günlerde gelecek olan güncelleme ile film rulosundan da video koyabilme geliyor, twitterda duyurdu bunu :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
bi ücret meselesi var o kesin ama hangi şartlarda acaba? kimi ilk video ücretsiz sonrası için ücretli diyor, kimi günlük ilk video ücretsiz sonraki gün boyu ücret istiyor diyor. bu ücret de bir kerelik mi video başına mı o da belli değil :) evet şu an uygulama içinden video çekme var ama önümüzdeki günlerde gelecek olan güncelleme ile film rulosundan da video koyabilme geliyor, twitterda duyurdu bunu :)
Ücret meselesinden eminim ya. Bir kere çekebiliyorsun, günlük falan değil. Evet o güncelleme mevzusunu ben de okumuştum. Gelir inşallah artık

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar ben daha önce birkaç kez video çektim. İkincisinin ücretli olduğundan emin misiniz? Aynı gün içinde ikinci video çekip çekmediğimi hatırlamıyorum. Ama çekilmiş birden çok videom var. Bana saçma geldi 2. sinin ücretlendirilmesi.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar ben daha önce birkaç kez video çektim. İkincisinin ücretli olduğundan emin misiniz? Aynı gün içinde ikinci video çekip çekmediğimi hatırlamıyorum. Ama çekilmiş birden çok videom var. Bana saçma geldi 2. sinin ücretlendirilmesi.
Abi bazı güncellemelerden sonra değişen yapı numarasında dolayıydı sanırım yeniden video çekme hakkı falan gelmişti bir kaç kişiye diye hatırlıyorum. Ondan olabilir seninki de. Bende ikinciden ücret istiyor mevcut durumda

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu ücret ne kadar bu arada? :)

csH

csH

Üye
Pil tasarrufu uygulamasında kalan süre ve son şarjdan itibaren geçen sürede farklı rakamlar gözüküyor bu sorunu yaşayan var mı

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Pil tasarrufu uygulamasında kalan süre ve son şarjdan itibaren geçen sürede farklı rakamlar gözüküyor bu sorunu yaşayan var mı
günleri saat, saatleri dakika olarak çevirin. Türkçe dil çevirisinden kaynaklı bir sorun.

• Beğen
Tepkiler: csH
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
925'te 2gb ram mi var yoksa 1 gb mı?

skynet

Üye
925'de 1GB ram var

skynet

Üye
Bu sorunun cevabını cihazı kullanan arkadaşlar versin ben 620 kullanıyorum :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1020 ile 1320 arasında kaldım biri 2gb ram 41mp öteki 3400 mAh
Biri kalın öteki büyük

:hmmm

Üst Alt