MS Store mu bu?Microsoft Autorised Reseller çok yakışmış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AynenMS Store mu bu?
Öncelikle video yüklemek derken program içinden video çekme var. Telefondaki hazır bir videoyu koyamıyorsun. İlk iki video ücretsiz diye biliyorum ama ikincide ücret isteyebilir. Daha önce öyle şeyler yaşayanları duymuştumarkadaşlar 6tag uygulamasını kullanıyorum ancak şimdiye kadar hiç video yükleme ihtiyacım olmadı. bildiğim kadarıyla video yüklemesi ücretli sanırım, ileride video koymam gerektiğinde milletin içinde ezik kalmayayım bu ücret kısmının şartı tam olarak nedir öğrenmek isterim, ilk video mu ücretsiz sadece?
bi ücret meselesi var o kesin ama hangi şartlarda acaba? kimi ilk video ücretsiz sonrası için ücretli diyor, kimi günlük ilk video ücretsiz sonraki gün boyu ücret istiyor diyor. bu ücret de bir kerelik mi video başına mı o da belli değilÖncelikle video yüklemek derken program içinden video çekme var. Telefondaki hazır bir videoyu koyamıyorsun. İlk iki video ücretsiz diye biliyorum ama ikincide ücret isteyebilir. Daha önce öyle şeyler yaşayanları duymuştum
evet şu an uygulama içinden video çekme var ama önümüzdeki günlerde gelecek olan güncelleme ile film rulosundan da video koyabilme geliyor, twitterda duyurdu bunu 
Ücret meselesinden eminim ya. Bir kere çekebiliyorsun, günlük falan değil. Evet o güncelleme mevzusunu ben de okumuştum. Gelir inşallah artıkbi ücret meselesi var o kesin ama hangi şartlarda acaba? kimi ilk video ücretsiz sonrası için ücretli diyor, kimi günlük ilk video ücretsiz sonraki gün boyu ücret istiyor diyor. bu ücret de bir kerelik mi video başına mı o da belli değilevet şu an uygulama içinden video çekme var ama önümüzdeki günlerde gelecek olan güncelleme ile film rulosundan da video koyabilme geliyor, twitterda duyurdu bunu
![]()
Abi bazı güncellemelerden sonra değişen yapı numarasında dolayıydı sanırım yeniden video çekme hakkı falan gelmişti bir kaç kişiye diye hatırlıyorum. Ondan olabilir seninki de. Bende ikinciden ücret istiyor mevcut durumdaArkadaşlar ben daha önce birkaç kez video çektim. İkincisinin ücretli olduğundan emin misiniz? Aynı gün içinde ikinci video çekip çekmediğimi hatırlamıyorum. Ama çekilmiş birden çok videom var. Bana saçma geldi 2. sinin ücretlendirilmesi.
günleri saat, saatleri dakika olarak çevirin. Türkçe dil çevirisinden kaynaklı bir sorun.Pil tasarrufu uygulamasında kalan süre ve son şarjdan itibaren geçen sürede farklı rakamlar gözüküyor bu sorunu yaşayan var mı
O zaman 920 ile pek farkı yok. 1gb windows phone için halen daha yeterli mi?925'de 1GB ram var
Evet 1 gb yeterliO zaman 920 ile pek farkı yok. 1gb windows phone için halen daha yeterli mi?
Gayet yeterli.O zaman 920 ile pek farkı yok. 1gb windows phone için halen daha yeterli mi?