İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam aradığım bir şey olduğundan innote u denedim. Papyrusun çok daha kapsamlı ve özellikli olduğunu düşünüyorum. Belki güncellemeler sonrasını görmedin. Senin için önemli bi şeyse çizimli not, Bence tekrar Bi bak.

YkPkY

YkPkY

Üye
benide 9220 ye eklersiniz artık ;)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hocam aradığım bir şey olduğundan innote u denedim. Papyrusun çok daha kapsamlı ve özellikli olduğunu düşünüyorum. Belki güncellemeler sonrasını görmedin. Senin için önemli bi şeyse çizimli not, Bence tekrar Bi bak.
tam olarak ne eksik sizce mesela ben ikisinide kullandım benim hoşuma o daha çok gitti o yüzden söyledim sanada detaya inelim biraz

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Kiloo Games'e Subway in 512 MB ramli cihazlar için gelip gelmeyeceğini sordum ve gelen mail.

Hello,
Thank you for your inquiry and for your interest in Subway Surfers.
It has not been technically possible for now for us to create a version of Subway Surfers for the 512 MB RAM Windows Phone devices that had a playable performance. We are working on optimizing Subway Surfers to support these phones.
Unfortunately, we cannot guarantee that this will be possible.
Sorry for the inconvenience.

Best Regards,
Kiloo

Kısacası çalışıyoruz ama optimize edileceğini garanti edemeyiz diyorlar.

skynet

Üye
Yaa kiloo bırak bu işleri yaaaaa :dry:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şaka gibi kimse yazdığıma bakmıyor bile :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar lumia 1020 telefonumu full aksesuar olarak 2000 T.L ye sattım. Windows 8.1 i çok görmek istiyordum fakat teklif çok iyi geldi. Forumun bu kısmında çok zaman geçirdik veda etmeden olmaz diye düşündüm. Eğer istemeden kırdığım birileri varsa umarım affederler. Yeni cihaz olarak 32 GB iPhone 5 aldım uygulamaların, oyunların bu kadar hızlı bu kadar düzgün çalıştığını görünce inanın çok şaşırdım. Umarım Windows Phone 8 de güzel bir kıvama gelir ve sizleri mutlu eder. Kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, osmanmert99, hookword ve 4 diğerleri

skynet

Üye
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Benide görün çok şey kaldım :D GroupMe diyorum grubu kuralımmı :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
tam olarak ne eksik sizce mesela ben ikisinide kullandım benim hoşuma o daha çok gitti o yüzden söyledim sanada detaya inelim biraz
İki notuda hala tutuyorum yani innotu kaldırmadım, inceliyorum. İkiside çok güzel, Innote ilk incelemenden daha güzel görünmeye başladı.
- Papyrus ta video dosyasıda nota eklenebiliyorken, innote da ses kayıt var, ses kaydı onenote tada var derken bu seferde çizim araçları onenote ta yok.
- Papyrusta sayfa ayarları, sayfa içinde zoom yapmak çok daha gelişmşken, innote içine eklenen fotoğrafı ayarlamakta onda daha detaylı ve gelişmiş.

Aslında çokta önemli değil bu kadar kastıracak bir olay değil ama eğlencesi burda. El yazısı ile not alınabilecek en güzel uygulamaya bakayım derken şuan innote ile papyrus arasında kaldım :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İki notuda hala tutuyorum yani innotu kaldırmadım, inceliyorum. İkiside çok güzel, Innote ilk incelemenden daha güzel görünmeye başladı.
- Papyrus ta video dosyasıda nota eklenebiliyorken, innote da ses kayıt var, ses kaydı onenote tada var derken bu seferde çizim araçları onenote ta yok.
- Papyrusta sayfa ayarları, sayfa içinde zoom yapmak çok daha gelişmşken, innote içine eklenen fotoğrafı ayarlamakta onda daha detaylı ve gelişmiş.

Aslında çokta önemli değil bu kadar kastıracak bir olay değil ama eğlencesi burda. El yazısı ile not alınabilecek en güzel uygulamaya bakayım derken şuan innote ile papyrus arasında kaldım :)
bu arada normal yazıların yanında yani el yazının normal kitap yazısıda ekelne biliyor ve bu yüzden ben innote dedim ve kaldırdım diğerini vidyo hiç denemedim de zaten lazımda olmuyor müzik resim ana ekrana taşıma farklı kalemler renkler her şey var yeterli bence

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
bu arada normal yazıların yanında yani el yazının normal kitap yazısıda ekelne biliyor ve bu yüzden ben innote dedim ve kaldırdım diğerini vidyo hiç denemedim de zaten lazımda olmuyor müzik resim ana ekrana taşıma farklı kalemler renkler her şey var yeterli bence
Haklısın, innota transfer olacağım sanırım.

csH

csH

Üye
telefonumda gdr3 preview yüklü malum daha 620ye güncelleme gelmedi güncelleme geldiğinde nsu dan mı yüklesem daha temiz olur yoksa teli sıfırlayıp otadan mı güncelleyeyim aralarında bi fark olur mu? @papakudioflu @bulutsuzgece

skynet

Üye
Nsu en temizi :oke:

• Beğen
Tepkiler: csH

Üst Alt