İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar lumia 1020 telefonumu fu ll aksesuar olarak 2000 T.L ye sattım. Windows 8.1 i çok görmek istiyordum fakat teklif çok iyi geldi. Forumun bu kısmında çok zaman geçirdik veda etmeden olmaz diye düşündüm. Eğer istemeden kırdığım birileri varsa umarım affederler. Yeni cihaz olarak 32 GB iPhone 5 aldım uygulamaların, oyunların bu kadar hızlı bu kadar düzgün çalıştığını görünce inanın çok şaşırdım. Umarım Windows Phone 8 de güzel bir kıvama gelir ve sizleri mutlu eder. Kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum :)
Bir sevdiğim Wp kullanıcısıda ayrıldı herkes teker teker ayrılıyor umarım tekrar dönersiniz :cry:
Bir şey sormak iariyorum size tekrar Windows Phone. Telefon tercih etmeme sebebiniz nedir?

Bu arada başka sorum olacak opera browser dan haber var mı?

Son düzenleme:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonumda gdr3 preview yüklü malum daha 620ye güncelleme gelmedi güncelleme geldiğinde nsu dan mı yüklesem daha temiz olur yoksa teli sıfırlayıp otadan mı güncelleyeyim aralarında bi fark olur mu? @papakudioflu @bulutsuzgece
ikisi arasında pek bir fark yok ikisi de sıfırdan kurulum yapıyor

• Beğen
Tepkiler: csH
ElectroTR

ElectroTR

Üye
WP ile uzaktan alakalı olduğu için başlık açmadım. Yeni CEO'muz hayırlı olsun. Bakalım şirkete ne gibi yenilikler getirecek

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, ceza87 ve skynet
narnia16

narnia16

Üye
WP ile uzaktan alakalı olduğu için başlık açmadım. Yeni CEO'muz hayırlı olsun. Bakalım şirkete ne gibi yenilikler getirecek
Ayrıca Bill Gates de teknoloji danışmanı olmuş bizim için iyi bir haber olabilir :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
NOKIA FACEBOOK HESABI İYİ PAYLAŞIMLAR YAPIYOR :gul:

nusret2013

Üye
l520 black güncellemesi yenilikleri neler?

ademoz05

ademoz05

Üye
telefonu verdim servise inşallah sorun çıkmadan alırız geri :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler 1 aylık 720 maceram erken bitti dün gece telefonu düşürdüm ve ekran çatlak içinde kaldı ve düşürdüğüm yükseklik 10 cm civarıydı sağlam telefonmuş vesselam.. : ) Servis fiyatları 200-250 arası değişiyormuş ki dokunmatiği serviste bile değişse eski performansı yakalayabileceğimi sanmıyorum o yüzden vakit yeni telefon vaktidir : ) takrar wp ile devam etmeyi düşünüyorum ya 8x olur yada 925 wp den kopamadım yani .. Ama sizlere tavsiyem nokianızı düşürmeyin

serinaga

serinaga

Üye
Beyler 1 aylık 720 maceram erken bitti dün gece telefonu düşürdüm ve ekran çatlak içinde kaldı ve düşürdüğüm yükseklik 10 cm civarıydı sağlam telefonmuş vesselam.. : ) Servis fiyatları 200-250 arası değişiyormuş ki dokunmatiği serviste bile değişse eski performansı yakalayabileceğimi sanmıyorum o yüzden vakit yeni telefon vaktidir : ) takrar wp ile devam etmeyi düşünüyorum ya 8x olur yada 925 wp den kopamadım yani .. Ama sizlere tavsiyem nokianızı düşürmeyin

Geçmiş olsun, NOKIA işte bir bakıyorsun onlarca düşmede hiçbir şey olmuyor, bir kere düşünce de ekran çatlıyor. Bildiğiniz en sağlam telefon bile olsa camın köşe koordinatlarının bitim noktasına gelen ani bir basınç, aynı bir duvardaki fayansın patlaması gibidir ...

• Beğen
Tepkiler: n000k
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

benimde dokunmatiğim parçalanmıştı Nokia care de 90tlye değiştirdiler ve dokunmatik aynı performansta çalışıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
benimde dokunmatiğim parçalanmıştı Nokia care de 90tlye değiştirdiler ve dokunmatik aynı performansta çalışıyor

90 mi ? Nasil ya 200 liralardan bahsediyorlar zaten nokia care artik tamir yapmiyormus direk teleservice e gonderiyormus onlarinda 90liraya yapacagini hic sanmiyorum hocam

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
90 mi ? Nasil ya 200 liralardan bahsediyorlar zaten nokia care artik tamir yapmiyormus direk teleservice e gonderiyormus onlarinda 90liraya yapacagini hic sanmiyorum hocam

26 kasım da yaptırmıştım. internette 200 demişlerdi banada. orda direk listeden baktılar 90 lira diyip 10 dakika içinde takıp verdiler. Şişlideki Nokia Care bilen bilir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim bazı ufak yerlerde ingilizce kelime var düzeltirim :)
İngilizce kelime göremedim ama Oran yerine Değerlendirme,
Senkronizasyon yerine Senkronize et,
ara yerine Kaydedilenler daha mı iyi olurdu! :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye

Ben tam Nokia'nın sıfır kutulu değişim yapacağı gün 720yi düşürdüm. Üstünde jelatin kılıf hiçbir şey yoktu. 1 buçuk metre yükseklikten düştü. 5-6 kere sekti ekranı üzerinde sürüklendi ama hiçbir şey olmadı.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
biraz da şans meselesi 1 metreden düşer ama ekranı yere denk gelmez ama 10 cm'den düşer ekranın tam orta sivri bir yere çarpar ve ekran dağılır, tek seferlik düşürmeylen bütün bir markanın sağlamlık testi yapılmaz bence, kötü veya iyi...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt