suyunsesi
Üye
Teşekkürler deneyeceğim.ınnote var papyrusdan daha güzel bence onu dene hem Nokia nın uygulaması birde camscanner ile uyumlu onuda kur derim güzel oda
Teşekkürler deneyeceğim.ınnote var papyrusdan daha güzel bence onu dene hem Nokia nın uygulaması birde camscanner ile uyumlu onuda kur derim güzel oda
Beni hala 1020 eklemediniz arkadaşlar çok üzüldüm 1020 beyaz yarın allah nasip ederse 1520 almayı düşünüyorum
Aynen bende eklenmemişim. Beyaz Lumia 920. Beyaz Lumia 620. Şimdilik bu ikisi var.
benide eklememişler 620 sarı 920 siyah

sohbet için, sorunlarda daha hızlı cevap alabilmek için GroupMe programı kullanılması duşunuldumu![]()
tam olarak ne eksik sizce mesela ben ikisinide kullandım benim hoşuma o daha çok gitti o yüzden söyledim sanada detaya inelim birazHocam aradığım bir şey olduğundan innote u denedim. Papyrusun çok daha kapsamlı ve özellikli olduğunu düşünüyorum. Belki güncellemeler sonrasını görmedin. Senin için önemli bi şeyse çizimli not, Bence tekrar Bi bak.
Şaka gibi kimse yazdığıma bakmıyor bile![]()

Teşekkür ederim hocamHayırlı olsun hocam güle güle kullan![]()

İki notuda hala tutuyorum yani innotu kaldırmadım, inceliyorum. İkiside çok güzel, Innote ilk incelemenden daha güzel görünmeye başladı.tam olarak ne eksik sizce mesela ben ikisinide kullandım benim hoşuma o daha çok gitti o yüzden söyledim sanada detaya inelim biraz

bu arada normal yazıların yanında yani el yazının normal kitap yazısıda ekelne biliyor ve bu yüzden ben innote dedim ve kaldırdım diğerini vidyo hiç denemedim de zaten lazımda olmuyor müzik resim ana ekrana taşıma farklı kalemler renkler her şey var yeterli benceİki notuda hala tutuyorum yani innotu kaldırmadım, inceliyorum. İkiside çok güzel, Innote ilk incelemenden daha güzel görünmeye başladı.
- Papyrus ta video dosyasıda nota eklenebiliyorken, innote da ses kayıt var, ses kaydı onenote tada var derken bu seferde çizim araçları onenote ta yok.
- Papyrusta sayfa ayarları, sayfa içinde zoom yapmak çok daha gelişmşken, innote içine eklenen fotoğrafı ayarlamakta onda daha detaylı ve gelişmiş.
Aslında çokta önemli değil bu kadar kastıracak bir olay değil ama eğlencesi burda. El yazısı ile not alınabilecek en güzel uygulamaya bakayım derken şuan innote ile papyrus arasında kaldım![]()
Haklısın, innota transfer olacağım sanırım.bu arada normal yazıların yanında yani el yazının normal kitap yazısıda ekelne biliyor ve bu yüzden ben innote dedim ve kaldırdım diğerini vidyo hiç denemedim de zaten lazımda olmuyor müzik resim ana ekrana taşıma farklı kalemler renkler her şey var yeterli bence