İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
tam reklam daki gibi olmuş
hayırlı olsun

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Ben dee lumia 925 siyah 32 gb

YkPkY

YkPkY

Üye
hayırlı olsun

efege

Üye
Skydrive a telefondan butun fotoğrafları atmak istiyorum ama hepsini seç seçeneği aktif olmuyor bir turlu.Nasıl yapıcaz

YkPkY

YkPkY

Üye
hepsini seç seçeneği albümlerde olmuyor.fotoğraflarda oluyor sadece.albüme girip hepsini seç yapabilirsin

Son düzenleme:
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Görüntülü görüşme yapabileceğim uygulama önerebilir misiniz?

Rainesto

Rainesto

Üye
telefomla internette gezerken reklamıları kapatmak için tıkladıgımda yeni sekme açması gerekirken hep kullandıgım sekmeyi açıyor bu sorunu çözen bi tarayıcı var mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 925+Teleskop=

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ogzhnoTr, PureFood ve 5 diğerleri
Rainesto

Rainesto

Üye
920 yi jailbreak yapan adam poandsoul dan açıklama var :

ekibinin microsoft veya nokia ile anlaşmadıgını şu anda wp için çeşitli yazılımlar gerçekleştigini jailbreak programının daha tam hazır olmadıgını ve jailbreak için sabırlı olmalarını istiyor

YkPkY

YkPkY

Üye
telefomla internette gezerken reklamıları kapatmak için tıkladıgımda yeni sekme açması gerekirken hep kullandıgım sekmeyi açıyor bu sorunu çözen bi tarayıcı var mı
internet ayarlarından -ileri düzey ayarlarına gir aşağıda diğer uygulamaların bağlantılarını-yeni sekme yap

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

blackcemre

Üye
telefona flash atamya çalışıırken ünlem işareti geliyor.

saynesim

saynesim

Üye
Beni hala 1020 eklemediniz arkadaşlar çok üzüldüm 1020 beyaz yarın allah nasip ederse 1520 almayı düşünüyorum

Rainesto

Rainesto

Üye
benide eklememişler 620 sarı 920 siyah

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Aynen bende eklenmemişim. Beyaz Lumia 920. Beyaz Lumia 620. Şimdilik bu ikisi var.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
sohbet için, sorunlarda daha hızlı cevap alabilmek için GroupMe programı kullanılması duşunuldumu :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bende not almak için Onenote ve Papyrus uygulamalarını kullanıyorum. Papyrus'u elle çizmeye de olanak veren bir not uygulaması olduğu için ekledim. Çizime izin veren not uygulamalarının da en iyisi bence. Yoksa Onenote içinde çizim araçları olsa onun dışında başka bir uygulama kullanmaya hiç gerek görmezdim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bende not almak için Onenote ve Papyrus uygulamalarını kullanıyorum. Papyrus'u elle çizmeye de olanak veren bir not uygulaması olduğu için ekledim. Çizime izin veren not uygulamalarının da en iyisi bence. Yoksa Onenote içinde çizim araçları olsa onun dışında başka bir uygulama kullanmaya hiç gerek görmezdim.
ınnote var papyrusdan daha güzel bence onu dene hem Nokia nın uygulaması birde camscanner ile uyumlu onuda kur derim güzel oda

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt