Başka bir ülkenin romunu kurarsak bir sorun çıkar mı ?
Danimarkahangi ulkenin

bağlantı özellikleri ve frekansları benzer olmalı sorun çıkaracak olan bu eğer aynısya sorun olmaz birde operatör değil de global rom olması lazımDanimarka![]()
Zaten sitede global olan verilmiş bende o yüzden deneyeyim dedim ama danimarkanın product code'unu bulamadımbağlantı özellikleri ve frekansları benzer olmalı sorun çıkaracak olan bu eğer aynısya sorun olmaz birde operatör değil de global rom olması lazım
Zaten sitede global olan verilmiş bende o yüzden deneyeyim dedim ama danimarkanın product code'unu bulamadım
Biri Adobe diğer microsoftun yazılımı, her ikisi de aynı işlevi gerçekleştiriyor. Ekstra not uygulamalarına hiç gerek yok bence, onenote fazlasıyla yeter.
dün adobeye baktım bayadır girmiyorum yakında güncelleme gelmişti galiba baya güzel not ekleme ve vurgulama falan baya güzel özellikler var ancak ben 500 küsür sayfalık bir dosya açmıştım açmamıştı adobe pdf açmıştı sırf o yüzden 2 side duruyor şimdi tekrar deniyecegim bakalım açarsa pdf silerim bende bu hali ilie zaten önde not uygulması cidden onenote yeterli gibi baya güzelBiri Adobe diğer microsoftun yazılımı, her ikisi de aynı işlevi gerçekleştiriyor. Ekstra not uygulamalarına hiç gerek yok bence, onenote fazlasıyla yeter.
tekrar deneme yaptım bir dosyayı hiç açmıyor 176mb dosya biçimi desteklemeiyor diyor pdf de geç açıyor diğerlerine göre baya ama kalsın bence ilerde daha da geliştirilirse silerizdün adobeye baktım bayadır girmiyorum yakında güncelleme gelmişti galiba baya güzel not ekleme ve vurgulama falan baya güzel özellikler var ancak ben 500 küsür sayfalık bir dosya açmıştım açmamıştı adobe pdf açmıştı sırf o yüzden 2 side duruyor şimdi tekrar deniyecegim bakalım açarsa pdf silerim bende bu hali ilie zaten önde not uygulması cidden onenote yeterli gibi baya güzel
Biri Adobe diğer microsoftun yazılımı, her ikisi de aynı işlevi gerçekleştiriyor. Ekstra not uygulamalarına hiç gerek yok bence, onenote fazlasıyla yeter.