İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
Doğuş yayın grubuna mail göndermiştim; ntvspor ve ntvmsnbc haber uygulaması ne zaman gelecek diye, biraz önce aradılar 2014 sonunda gelmesini planlıyorlarmış. O zamana kim öle kim kala:ah

csH

csH

Üye
Vlc Windows 8 için bu hafta gelebilirmiş bize de gelir yakında

skynet

Üye
Başka bir ülkenin romunu kurarsak bir sorun çıkar mı ?

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
bağlantı özellikleri ve frekansları benzer olmalı sorun çıkaracak olan bu eğer aynısya sorun olmaz birde operatör değil de global rom olması lazım
Zaten sitede global olan verilmiş bende o yüzden deneyeyim dedim ama danimarkanın product code'unu bulamadım

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
asım hulusi

asım hulusi

Üye
benide ekleyinn Nokia Lumia 925 beyaz ;)

• Beğen
Tepkiler: m542tf
_asabiii_

_asabiii_

Üye
S.a arkadaşlar.birkaç sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim.adobe ve pdf Reader her ikisinde aynı işlevi görmüyor mu? Bende her 2 side mevcut eğer aynı şeyler ise birisini kaldıracam.birde 3-4 tane not alma programı var.hepsinin işlevi aynı ise onlarıda kaldırıcam.en iyi not uygulaması hangisi kullandığınız ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Biri Adobe diğer microsoftun yazılımı, her ikisi de aynı işlevi gerçekleştiriyor. Ekstra not uygulamalarına hiç gerek yok bence, onenote fazlasıyla yeter.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Biri Adobe diğer microsoftun yazılımı, her ikisi de aynı işlevi gerçekleştiriyor. Ekstra not uygulamalarına hiç gerek yok bence, onenote fazlasıyla yeter.

tşk ederim.o zaman pdf yi kaldıracam.birde evernote u bırakıp diğerlerini skaldıracam

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dün adobeye baktım bayadır girmiyorum yakında güncelleme gelmişti galiba baya güzel not ekleme ve vurgulama falan baya güzel özellikler var ancak ben 500 küsür sayfalık bir dosya açmıştım açmamıştı adobe pdf açmıştı sırf o yüzden 2 side duruyor şimdi tekrar deniyecegim bakalım açarsa pdf silerim bende bu hali ilie zaten önde not uygulması cidden onenote yeterli gibi baya güzel

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:evet: Bende bu sebeple her iki uygulamayı da kullanıyorum.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Öyle çok büyük dosyalarla işim olmuyor zaten...sanırım daha güncellemede gelir bu sıkıntılar için,o yüzden her 2 sini de bulunmasına gerek yok diye düşünüyorum...yardımlarınız için teşekkür ederim.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Bu arada don gelen güncellemeyle tapatalk uçuyor maşallah yağ gibi akıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hah! Aklımda bir şey var diyordum, sabah güncelledim onu inceleyecektim iyi oldu sayende hatırladım. :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dün adobeye baktım bayadır girmiyorum yakında güncelleme gelmişti galiba baya güzel not ekleme ve vurgulama falan baya güzel özellikler var ancak ben 500 küsür sayfalık bir dosya açmıştım açmamıştı adobe pdf açmıştı sırf o yüzden 2 side duruyor şimdi tekrar deniyecegim bakalım açarsa pdf silerim bende bu hali ilie zaten önde not uygulması cidden onenote yeterli gibi baya güzel
tekrar deneme yaptım bir dosyayı hiç açmıyor 176mb dosya biçimi desteklemeiyor diyor pdf de geç açıyor diğerlerine göre baya ama kalsın bence ilerde daha da geliştirilirse sileriz
bu arada bir şey daha deniyekmi ama yardımcı olmanız gerekiyor biraz chromox ve fire browers uygulamarını deniyelim ie de açılmayan vidyo site oyun siteleri varsa atarsanız ben bu 2 programda da onları deniyeceğim yardımcı olursanız sevinirim hangisi daha güzel ona karar verelim

Son düzenleme:
luckysleven

luckysleven

Üye

şiddetle tavsiye ederim : )

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende katıldım lumia ailesine :) 3 yıldır kullandığım N8 ile vedalaşmak biraz zor oldu(kardeşim çok sevindi) :D Lumia 1020(yellow)

Üst Alt