OttomaN TigeR
Üye
Olur öyle şeyler, insanız neticedeBiraz karışık yazınca hatlar karıştı okey şimdi anladım![]()

Olur öyle şeyler, insanız neticedeBiraz karışık yazınca hatlar karıştı okey şimdi anladım![]()

aynen sorun yokOlur öyle şeyler, insanız neticede![]()

ben bayadır sorun yaşıyorum başlarda gdr2 varken öyle değildi amberdan sonra öyle oldu Flash deniyecektim geçen uygun bir zaman olmadı gdr3 bekliyorum düzelmezse servise vericem bende dibinde ancak 2-3 diş çekiyor Full değil arada iyi çektiğide oluyorsa 920 kadar değil520 kullanan arkadaşlar, wifi bağlantısında sıkıntı yaşıyor musunuz? 920 ve 820 ile çok rahat bağlandığımız ağa dün aldığım 520 ile bağlanamıyorum, modeme yaklaşınca ancak bağlantı kuruyor.![]()
ben bayadır sorun yaşıyorum başlarda gdr2 varken öyle değildi amberdan sonra öyle oldu Flash deniyecektim geçen uygun bir zaman olmadı gdr3 bekliyorum düzelmezse servise vericem bende dibinde ancak 2-3 diş çekiyor fu ll değil arada iyi çektiğide oluyorsa 920 kadar değil
cevabın için teşekkür ederim yazılımsal bir sorun öyleyse, L.black güncellemesini bekleyeyim düzelmezse veririm servise artık. 
system tiles uygulamasındaki telefonu kilitleme özelliği çok iyimiş .. birde bunun yanına çift dokunuşla kilidi açma özelliği geldiğinde yandaki tuşla işim kalmaz herhalde : )

iyi ama elim hep kilit tuşuna gittiği için kaldırdım kısayolusystem tiles uygulamasındaki telefonu kilitleme özelliği çok iyimiş .. birde bunun yanına çift dokunuşla kilidi açma özelliği geldiğinde yandaki tuşla işim kalmaz herhalde : )

Bir de çift tık geldi mi tamamdırbende tuş kilidi yapacak program arıyordum çok iyi oldu teşekkürler![]()
iyi ama elim hep kilit tuşuna gittiği için kaldırdım kısayolu![]()
)Test Ediyorum hergün 520 ye günlük 180 kez garanti basıyorum .kullandikca zamanla tusun asinip bozulacagini dusun emin ol gitmez elin oraya)
.14 ay oldu taş gibi maşallahkullandikca zamanla tusun asinip bozulacagini dusun emin ol gitmez elin oraya)
ama elektronik alet tabi neticede haklısınız 
Nokia+WP güzel ikili doğru kararArkadaşlar geçende ayrılıyorum diye konu açtıydım ama malesef kararından geri döndüm androide geçmiyorum geçenlerde tekno marketlerde inceledim androidleri ve bir şey anlamadım ve ben nokiasız yapamayacağımı anladım ve yaza ya 1020 yada türkiyede satışa sunulursa inşallah tanıtılır lumia 1520'nin mini bir kaç özellikleri sızdırıldı inşallah türkiyeye gelirse alacam yaza yeniden aranızda olacağım ben ve android bu cümleyi kurmak bile istemiyorum artık

bende yeni fark ettim hiç kurcalamamıştım böyle bir şeyde arıyordum süper oldu şuan sadece telefon kapalı iken açma kapama tuşu bozuk ise onu nasıl açarız ona çözüm yok onun dışında ekran kilidi açma-kapama ses kısma yükseltme kamera dokunmatik ekran üzerinden ayarlanabiliyor süper oldu buda yeterli aslında birde reset için bir kısayol varmı acabasystem tiles uygulamasındaki telefonu kilitleme özelliği çok iyimiş .. birde bunun yanına çift dokunuşla kilidi açma özelliği geldiğinde yandaki tuşla işim kalmaz herhalde : )
bende yeni fark ettim hiç kurcalamamıştım böyle bir şeyde arıyordum süper oldu şuan sadece telefon kapalı iken açma kapama tuşu bozuk ise onu nasıl açarız ona çözüm yok onun dışında ekran kilidi açma-kapama ses kısma yükseltme kamera dokunmatik ekran üzerinden ayarlanabiliyor süper oldu buda yeterli aslında birde reset için bir kısayol varmı acaba