İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Joe Belfiore dün twitter hesabından:"Facebook beta için bugün hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içeren güncelleme yayınlanacak" dedi. Yakında gelir .

PureFood

PureFood

Üye
yav bizim twitter'ı da guncelleseler..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
520 kullanan arkadaşlar, wifi bağlantısında sıkıntı yaşıyor musunuz? 920 ve 820 ile çok rahat bağlandığımız ağa dün aldığım 520 ile bağlanamıyorum, modeme yaklaşınca ancak bağlantı kuruyor. :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
520 kullanan arkadaşlar, wifi bağlantısında sıkıntı yaşıyor musunuz? 920 ve 820 ile çok rahat bağlandığımız ağa dün aldığım 520 ile bağlanamıyorum, modeme yaklaşınca ancak bağlantı kuruyor. :hmmm
ben bayadır sorun yaşıyorum başlarda gdr2 varken öyle değildi amberdan sonra öyle oldu Flash deniyecektim geçen uygun bir zaman olmadı gdr3 bekliyorum düzelmezse servise vericem bende dibinde ancak 2-3 diş çekiyor Full değil arada iyi çektiğide oluyorsa 920 kadar değil

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar üşenmezseniz eğer.yedek alıp telinizi sıfırlayın..benim batarya sıkıntılıydı ne kadar şarj etsem 15 saat gösteriyordu az kurcalamayla hemen eksiliyordu.sıfırladım şuan iyi gibi 1gun 15 saate çıktı tahmini sure ve o kadar kurcalamama rağmen pek düşmüyor....belki wifi ye felanda katkısı olur...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben bayadır sorun yaşıyorum başlarda gdr2 varken öyle değildi amberdan sonra öyle oldu Flash deniyecektim geçen uygun bir zaman olmadı gdr3 bekliyorum düzelmezse servise vericem bende dibinde ancak 2-3 diş çekiyor fu ll değil arada iyi çektiğide oluyorsa 920 kadar değil
:hmmm cevabın için teşekkür ederim yazılımsal bir sorun öyleyse, L.black güncellemesini bekleyeyim düzelmezse veririm servise artık. :oke:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
luckysleven

luckysleven

Üye
system tiles uygulamasındaki telefonu kilitleme özelliği çok iyimiş .. birde bunun yanına çift dokunuşla kilidi açma özelliği geldiğinde yandaki tuşla işim kalmaz herhalde : )

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve skynet
csH

csH

Üye
system tiles uygulamasındaki telefonu kilitleme özelliği çok iyimiş .. birde bunun yanına çift dokunuşla kilidi açma özelliği geldiğinde yandaki tuşla işim kalmaz herhalde : )

bende tuş kilidi yapacak program arıyordum çok iyi oldu teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve skynet
PureFood

PureFood

Üye
iyi ama elim hep kilit tuşuna gittiği için kaldırdım kısayolu :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Arkadaşlar geçende ayrılıyorum diye konu açtıydım ama malesef kararından geri döndüm androide geçmiyorum geçenlerde tekno marketlerde inceledim androidleri ve bir şey anlamadım ve ben nokiasız yapamayacağımı anladım ve yaza ya 1020 yada türkiyede satışa sunulursa inşallah tanıtılır lumia 1520'nin mini bir kaç özellikleri sızdırıldı inşallah türkiyeye gelirse alacam yaza yeniden aranızda olacağım ben ve android bu cümleyi kurmak bile istemiyorum artık

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar geçende ayrılıyorum diye konu açtıydım ama malesef kararından geri döndüm androide geçmiyorum geçenlerde tekno marketlerde inceledim androidleri ve bir şey anlamadım ve ben nokiasız yapamayacağımı anladım ve yaza ya 1020 yada türkiyede satışa sunulursa inşallah tanıtılır lumia 1520'nin mini bir kaç özellikleri sızdırıldı inşallah türkiyeye gelirse alacam yaza yeniden aranızda olacağım ben ve android bu cümleyi kurmak bile istemiyorum artık
Nokia+WP güzel ikili doğru karar :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende yeni fark ettim hiç kurcalamamıştım böyle bir şeyde arıyordum süper oldu şuan sadece telefon kapalı iken açma kapama tuşu bozuk ise onu nasıl açarız ona çözüm yok onun dışında ekran kilidi açma-kapama ses kısma yükseltme kamera dokunmatik ekran üzerinden ayarlanabiliyor süper oldu buda yeterli aslında birde reset için bir kısayol varmı acaba

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
bende yeni fark ettim hiç kurcalamamıştım böyle bir şeyde arıyordum süper oldu şuan sadece telefon kapalı iken açma kapama tuşu bozuk ise onu nasıl açarız ona çözüm yok onun dışında ekran kilidi açma-kapama ses kısma yükseltme kamera dokunmatik ekran üzerinden ayarlanabiliyor süper oldu buda yeterli aslında birde reset için bir kısayol varmı acaba

su kodlari kullanima bir sunsalar daha neler cikar ortayada iste neyse :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar bana tekrar güncelleme geldi,birine daha gelmiş 820 ye.yanlız developer hesabımı açınca geldi,açmadan önce yoktu

7 dakikada yükledişuan geri yüleme sürüyor şuan

Üst Alt