İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
L620'yi satıyorum beyler... Hemen satıp L525 mi alayım yoksa Motorola Moto G'nin fiyatının düşmesini bekleyip onu mu alayım? Beklentilerim belli zaten; internet, film, oyun, müzik, batarya da önemlidir. Kamerayla pek işim olmaz.
moto g alınır

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler uc browsera nasıl tema yüklüyoruz

beats

beats

Üye
beyler uc browsera nasıl tema yüklüyoruz
açılışta speed dial çıkınca speed dial başlığını soldan sağa doğru çekince my collection aşağıda themes seçeneklerden indirme ve yerel diskten kendi istediğin fotoğrafı da ekleyebilirsin

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
açılışta speed dial çıkınca speed dial başlığını soldan sağa doğru çekince my collection aşağıda themes seçeneklerden indirme ve yerel diskten kendi istediğin fotoğrafı da ekleyebilirsin
teşekkürler

luckysleven

luckysleven

Üye

beyler whatsappa numaramı giriyorum yukarıdaki resimde görüldüğü gibi bekliyor
sonra

bu hatayı veriyor.. Uygulamayı 15-20 kere silip tekrar kurdum, bağlantıları kontrol ettim 3g,wifi ikisi ilede denedim .. Farklı modemlerden bağlanıp denedim , başka bir numara girip onaylatmaya çalıştım yok yine olmadı.. Bu arada sorun şöyle başladı 2 gün önceye kadar gelen ve giden resimleri kaydetmiyordu indiriliyor diyordu öyle kalıyordu bende uygulamayı sildim sonra bu sorun başladı işte .. Ne yapmak gerekir ??

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
beyler whatsappa numaramı giriyorum yukarıdaki resimde görüldüğü gibi bekliyor
sonra bu hatayı veriyor.. Uygulamayı 15-20 kere silip tekrar kurdum, bağlantıları kontrol ettim 3g,wifi ikisi ilede denedim .. Farklı modemlerden bağlanıp denedim , başka bir numara girip onaylatmaya çalıştım yok yine olmadı.. Bu arada sorun şöyle başladı 2 gün önceye kadar gelen ve giden resimleri kaydetmiyordu indiriliyor diyordu öyle kalıyordu bende uygulamayı sildim sonra bu sorun başladı işte .. Ne yapmak gerekir ??

whatsapp'ı tekrar sil, sonra soft reset at (ses kısma+power). tekrar yükle, yükledikten sonra yine soft reset at. sonra dene. yine olmazsa temanı siyah yap öle dene :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
whatsapp'ı tekrar sil, sonra soft reset at (ses kısma+power). tekrar yükle, yükledikten sonra yine soft reset at. sonra dene. yine olmazsa temanı siyah yap öle dene :)

deniyim hemen peki softta yüklenenler silinmiyor dimi ?

enessrsy

enessrsy

Üye
Nokia Mix Radio'ya bayadır bakmıyordum bugün girince listelere yerli seçeneği gelmiş onu gördüm, güzel olmuş baya..

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
luckysleven

luckysleven

Üye
bu arada tema olayı şakaydı dimi : )

luckysleven

luckysleven

Üye
Soft resette veriler silinmez. Ancak tema olayından ötürü ise sorun çok ilginç olur denemek lazım :D

valla çaresiz bir şekilde denedim tema olayını ama işe yaramadı haha : )) bu arada soft attımda bu sefer mağaza bağlantı sorunu diyor herhalde genel mağaza sorunu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nokia Mix Radio'ya bayadır bakmıyordum bugün girince listelere yerli seçeneği gelmiş onu gördüm, güzel olmuş baya..
bende yeni fark ettim cidden güzel olmuş daha geliştiriler inş. listeleri düzenleseler süper olur

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar telefonumu sıfırlıyacam yedekleri aldım ....geri yüklemede rehber felan geri yükleniyor dimi.sorun olmaz...(920)

PureFood

PureFood

Üye
pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar benim telefonda 2 hesap var birisi hotmail diğeri live.com kişilerin yarısı hotmailde yarısı live de birinden birine taşımanın kolay yolu varmı tek tek slimekmi gerekiyo

Tmobile

Tmobile

Üye
arkadaşlar benim telefonda 2 hesap var birisi hotmail diğeri live.com kişilerin yarısı hotmailde yarısı live de birinden birine taşımanın kolay yolu varmı tek tek slimekmi gerekiyo
hesabı silerseniz kişilerde gider...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
rehbere bir şey olmaz,
hesaplarındaki kişileri dışarı aktarma ve içeri aktarma yaparak birleştirebilirsin.

kişileri .cvs dosyası ile excellden içeri aktarma yönergesini okuyarak yapabilirsin.

Son düzenleme:
Tmobile

Tmobile

Üye
rehbere bir şey olmaz,

hesaplarındaki kişileri dışarı aktarma ve içeri aktarma yaparak birleştirebilirsin.
ama hesabı silerse kişilerde gidiyor diye biliyorum yada arkadaşın sorusunu anlamadım ben :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ama hesabı silerse kişilerde gidiyor diye biliyorum yada arkadaşın sorusunu anlamadım ben :D
hesabı silmesi durumunda kişileri de gider elbette, ama arkadaş hesabı silmek değilde kişileri tek bir hesapta birleştirmek mümkün mü diye sormuş, ben de bu sorusuna istinaden cevap verdim. ;)

Tmobile

Tmobile

Üye
hesabı silmesi durumunda kişileri de gider elbette, ama arkadaş hesabı silmek değilde kişileri tek bir hesapta birleştirmek mümkün mü diye sormuş, ben de bu sorusuna istinaden cevap verdim. ;)
Biraz karışık yazınca hatlar karıştı okey şimdi anladım :D

Üst Alt