O Zor HAhahha .Bugün Ali reis den saat 19:40 da nokia lumia 1520 Türkiye de satışta konusu bekleniyor.
.O Zor HAhahha ..
O Zor HAhahha ..
tmm birdaha yazmam kara listeye ekliyebilirsiniz ayrıca göz ardı etmeyi deniyebilirsiniz?mesajlarımı lütfen alıntı yapmayın yada mesaj atmayın uslubunuz beni rahatsız ediyor.
tmm birdaha yazmam kara listeye ekliyebilirsiniz ayrıca göz ardı etmeyi deniyebilirsiniz?
Size Ö.m Attım Cevap Bekliyorum.Tavır, davranış ve forum üslubunuzdan bölümün pek çoğu rahatsız.
Size tavırlarınıza dikkat edin ve ilgisiz alakasız mesajlaşmalar ile gereksiz ifade kirliliğine son verin demiştim.
Sizinle anlaşamayan herkesin kara listeye eklemesini bekleyemezsiniz, bu kadar kişi size bir uyarıda bulunuyorsa, savunmaya geçmeden önce yanlışı biraz da kendinizde aramalısınız.
Gerek adminlerimiz gerekse yönetim kadrosu olarak gereken uyarıları defalarca yaptık.
Yönetimi bir yana bırakın, yaşça büyük bir ağabeyiniz, bir forum kullanıcısı olarak sizden ricada bulundum.
"Kendinize çeki düzen verirseniz, insanların size karşı yaklaşımının değiştiğini göreceksiniz" demiştim.
Ancak siz hemen ertesi gün aynı tavır ve davranışlara devam ettiniz.
Forumda aktif olmaya çalıştığınızı biliyorum.
Şunu bilin ki her üyemiz bizim için değerli, kimseyi kolay kolay kaybetmek istemeyiz.
Ancak forum düzeni ve huzurunu da göz ardı edemeyiz.
Konuyla ilgili kararı @papakudioflu ve @Nextman adminlerimiz verecektir.
İyi forumlar.
Haydi hayırlı olsun hoş geldin.kardeş ben de kliksa dan bir l925 siparişi geçtim, beni de ekleyebilirsiniz..
Püf Noktası - Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek - MaxiCepkardeş biraz baktım fakat bulamadım, 925 unlock işi için bir link verebilir misiniz?
Tavır, davranış ve forum üslubunuzdan bölümün pek çoğu rahatsız.
Size tavırlarınıza dikkat edin ve ilgisiz alakasız mesajlaşmalar ile gereksiz ifade kirliliğine son verin demiştim.
Sizinle anlaşamayan herkesin kara listeye eklemesini bekleyemezsiniz, bu kadar kişi size bir uyarıda bulunuyorsa, savunmaya geçmeden önce yanlışı biraz da kendinizde aramalısınız.
Gerek adminlerimiz gerekse yönetim kadrosu olarak gereken uyarıları defalarca yaptık.
Yönetimi bir yana bırakın, yaşça büyük bir ağabeyiniz, bir forum kullanıcısı olarak sizden ricada bulundum.
"Kendinize çeki düzen verirseniz, insanların size karşı yaklaşımının değiştiğini göreceksiniz" demiştim.
Ancak siz hemen ertesi gün aynı tavır ve davranışlara devam ettiniz.
Forumda aktif olmaya çalıştığınızı biliyorum.
Şunu bilin ki her üyemiz bizim için değerli, kimseyi kolay kolay kaybetmek istemeyiz.
Ancak forum düzeni ve huzurunu da göz ardı edemeyiz.
Konuyla ilgili kararı @papakudioflu ve @Nextman adminlerimiz verecektir.
İyi forumlar.

beyler dün ikinci kez ilginç bir durum başıma geldi şöyle ki , biriyle konuşurken arkada başka bir çağrı bekliyordu ve telefon bir anda yarını yokmuş gibi titremeye başladı .. Ama öyle böyle bir titreme değil telefon çatlayacak sandım o derece .. Daha önce de aynı şekilde arkada çağrı beklerken telefon titremeye başlamıştı normalmidir ? Hoş ben bu tip olaylara yazılımsal der geçerim de merak ettiğim başına gelen oldumu daha önce ?
mcrabsBu Nokia serverlerine bağlanana bi site vardı.Güncellemelere bakıyorduk? hangisiydi o site
Özelden yollarmısın siteyi.mcrabs