Derdinin dermanıBeyler bir şey soracağım bende gdr3 beta yüklü ama ben gdr2 ye dönmek istiyorum.garantisi gitmeden nasıl geri döndürebilirim?

Derdinin dermanıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'da![]()
garanti gitmiyor anlatım için; Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır?Garanti gidiyor mu benim için bu çok çok önemli. Ayrıca nasıl bir yöntem izleyeceğim eski sürüme dönmek için
unutmuşum gdr3ün beta oluşunu serverda görünmüyor doğru onla dönüş yapabilirsin nsu kullanabilirsinNSU kullanmayacak mıyım?
onunlada yaparsın.son güncellemeyi gdr2 görür ve yükler
evet garanti gitmezO zaman Nsu yu yüklüyorum sonra pc ye teli bağlıyorum ve güncellemeyi görüp yüklemeye başlıyor böyle mi? Garanti gitmez değil mi eminsin
hep bunu söylemek istemiştim ama kızarlar diye sustumnokianın yasal olarak sunduğu bişey garantiyi niye bozsun.mantıklı olun biraz

küçükse yolla denerim, video convert programlarını dene, dosyayı video programına sürükle ya da sağ tıkla video programları dene, tarayıcı ile açmayı dene olmadı kopyasını al dosyayı yeniden adlandıra tıkla dosyanın sonuna .mpeg .avi .mp4 gibi uzantı ekle dosya türü değiştirilsin mi sorusuna evet de öyle denearkadaşlar biliyorum yeri değil ama .dtv uzantılı dosyalar var video dvd den kopyaladım ama açamıyorum bunu açabilecek bi yöntem bilen var mı? (telefonda değil pc de)
görüntülü görüşmede skypedan başka yol yok diğer uygulamalarla en fazla video mesaj yollarsın