İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Evet bu bazen bende de oluyor,tarayıcı geçmişini silip,kapasite kontrolden de geçici dosyaları silince cihaz rahatlıyor:)
bide programda çok az uygulamalar kısmını çektiğimde takılıyor ekran sanki biraz sağa kaçıyor sonra sola gidiyor geçmiş herşey silindiği halde böyle oroblemelerim var.
bide programda çok az uygulamalar kısmını çektiğimde takılıyor ekran sanki biraz sağa kaçıyor sonra sola gidiyor geçmiş herşey silindiği halde böyle oroblemelerim var.
her zaman her sitede ana ekrann her yerde ekran sanki sağa gidip hemen sola dönüyor gibi oluyor
her zaman her sitede ana ekrann her yerde ekran sanki sağa gidip hemen sola dönüyor gibi oluyor

skynet

Üye
620'de bile gayet iyi duruyor 3 kolon umarım gelir

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar beni 920 den silip 1020 ye eklermisiniz 1020 beyaz şimdiden. Teşekkürler

Rainesto

Rainesto

Üye
620 ye Ekler Misiniz Sarı

sekajmer

sekajmer

Üye
lumia 920 de tarayıcı krndipinden atmaya başladı bazen bazen artmaya başladı
bu dediğiniz programı yükledim ve kilit ekranını açarken takılarak açıyor ekran takılıyor sizdedr aynı sorunlar var mı
evet takiliyor ve normal zaten surekli kullaim icin uygun degil ben bildirim nerkezi ve extra kolon icin deneme amacli yaniyeni telefon alanlar ve ust modele gecenler hayirli olsun hepizine

Rainesto

Rainesto

Üye
Teşekkurler Erdal

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar alakası olmayabilir ama instagram'ı kurduğum andan itibaren instagram, 6tag ve twitter bildirimleri gelmemeye başladı. Hadi 6tag'ı anlarım da (gerçi ne alaka bilmiyorum tamamen farklı iki program) twitter başından beri sorunsuzdu fakat şu anda ve 3-4 günden beridir hiç bildirim alamıyorum. Benzer problemler yaşayan var mı? Her 3 programda arka planda çalışıyor

Vandera

Üye
arkadaşlar bugün telefonu yedekledikten sonra sıfırladım.bütün uygulama ve ayarları güncelledim fakat ekstralar+bilgi kısmına girdiğim zaman daha önce lumia amber yazıyordu suanda yazmıyor.telefon güncellemesi kısmından güncellemeri kontrol ettiğimde telefon güncel diyor.microsoft hesabımıda girdim fakat neden böyle bilgisi olan varmı ??

sekajmer

sekajmer

Üye
Arkadaşlar alakası olmayabilir ama instagram'ı kurduğum andan itibaren instagram, 6tag ve twitter bildirimleri gelmemeye başladı. Hadi 6tag'ı anlarım da (gerçi ne alaka bilmiyorum tamamen farklı iki program) twitter başından beri sorunsuzdu fakat şu anda ve 3-4 günden beridir hiç bildirim alamıyorum. Benzer problemler yaşayan var mı? Her 3 programda arka planda çalışıyor
bende de benzer sorun var ama İnstagram' dan mı bilemiyorum bildirim geliyor fakat sadece canlı kutuda yukarda veya sesle gelmiyor
arkadaşlar bugün telefonu yedekledikten sonra sıfırladım.bütün uygulama ve ayarları güncelledim fakat ekstralar+bilgi kısmına girdiğim zaman daha önce lumia amber yazıyordu suanda yazmıyor.telefon güncellemesi kısmından güncellemeri kontrol ettiğimde telefon güncel diyor.microsoft hesabımıda girdim fakat neden böyle bilgisi olan varmı ??
bu program ile sistem uygulamalarını güncellemeyi deneyebilirsin.

skynet

Üye
Latin amerika da windows phone ios'u geride bırakmış :biggrin::heyo2::dance::smdance::halay2::hoba::disko:

umitt034

Üye
arkadaşlar bende l520 var telefonumdaki uygulamalar güncellenmesi gerektiğinde mağazada 1 işareti yani bildirim gelmiyor neden acaba ? illa mağazada o uygulamaya girip güncelleme yazasını beklemem gerekiyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tam olarak nedeni bilinmiyor.

slmrt

slmrt

Üye
İzmirde ucuza lumia 1020 alabilecegim neresi var? Bide turkcell 1999 a satıyor ya, yanında kamera tutucusu vermiyor demi onuda ayrı satıyor?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar bildiğiniz üzere masaüstü facebooktaki sohbet penceresi artık "site" ve "mobil" olarak ayırıyor online olanları. şimdi arkadaş kendi facesine girdi, ben online görünüyorum (lumia'mdaki sohbet durumum "dışarıda" olarak ayarlı ve aktif olarak nete bağlıyım) online görünmemi yadırgamadım ancak "site" olarak gösteriyor. mobil göstermesi gerekmez mi? biri bana bişi sorsa dışardayım diye bahane de edemem sitedesin işte evdesindir der :/ herkesde bu şekilde mi görünüyor acaba?

sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaşlar bildiğiniz üzere masaüstü facebooktaki sohbet penceresi artık "site" ve "mobil" olarak ayırıyor online olanları. şimdi arkadaş kendi facesine girdi, ben online görünüyorum (lumia'mdaki sohbet durumum "dışarıda" olarak ayarlı ve aktif olarak nete bağlıyım) online görünmemi yadırgamadım ancak "site" olarak gösteriyor. mobil göstermesi gerekmez mi? biri bana bişi sorsa dışardayım diye bahane de edemem sitedesin işte evdesindir der :/ herkesde bu şekilde mi görünüyor acaba?
maalesef yok herkeste aynı bende çok eleştiriliyorum o konuda

m542tf

m542tf

Üye
Hafıza kartı Tavsiyesi lazım arkadaşlar l1520 de kullanmak için

Üst Alt