Akhtoher
Üye
skype için Windows Phone 8.1 güncellemesiyle güzel sürprizler bekleyebilirsiniz.
inşallah inşallah inşallah

skype için Windows Phone 8.1 güncellemesiyle güzel sürprizler bekleyebilirsiniz.

bekliyoruz abi 
pc ile aynı yapsınlar başka bir şey istemiyoruz zamana olarak tam bilgim yoktu ancak bende 8,1de bekliyordum bakalım inş. merakla bekliyoruzskype için Windows Phone 8.1 güncellemesiyle güzel sürprizler bekleyebilirsiniz.
Daha geçen gün arkadaşımla konuşmuştuk. Arkadaşım android kullanıyor onlarında 2-3 ay önce Türkçe olmuş bize hala yok. Microsoft işteaynen katılıyorum microsoft'un kendi programı ancak türkçe degil mantık dışı biraz bencede en yakın zamanda güncelleme gelmesi gerekiyor zaten pc sekteründe de 1 ay gibi bir üsre sorna skype de büyük degişimler olucagı söylenmişti bunuda belirli bir süre sonra telefonlarada gelecegi söylendi belki o güncellemeden sonra dil sorununu çözerler onun dışında pek sorun yok birde şu arkadaşlara falan resim müzik yollama gibi iletişimlerin olması gerekiyor pc de ki gibi kısıtlama istemiyoruz microsoft duy sesimizi (bu arada geçenlerde skype güncelleme aldı ancak söyledikleri büyük güncelleme oldugunu sanmıyorum biraz araştırmak lazım)

microsoft google gibi düşünmüyor yani önce kendine degil önce düşmanıma sonra kendime mantığı artık ne yapalım beklemekten başka bir şey yokDaha geçen gün arkadaşımla konuşmuştuk. Arkadaşım android kullanıyor onlarında 2-3 ay önce Türkçe olmuş bize hala yok. Microsoft işte![]()

bence gösteriyormağaza gelişiyorda birini yapıp ötekini bozuyorlar,bu defada facebook live tile da kapak resmi görünmüyor artık bi sonraki ay buda düzelir. aslında düzelen yanı değil de neresi bozulur merak eder oldum...

mağaza gelişiyorda birini yapıp ötekini bozuyorlar,bu defada facebook live tile da kapak resmi görünmüyor artık bi sonraki ay buda düzelir. aslında düzelen yanı değil de neresi bozulur merak eder oldum...
çok iyiydiçok iyiydi
bence gösteriyor![]()
pardon beta mı ben normalde görüyordum betayı kurup yazarım şimdiiyi yanıda var insanın espri yeteneğini geliştiriyolar
sizde facebook beta kapak resmini gösteriyor mu? bende göstermiyor çünkü,bildirim falan tamam hatta bildirimde mesala bi resme yorum yapılmışsa resim görünüyor üstünde de yorumu yapan ve yorumdan bi özet ama meselem bu değil normalde çıkan facebook kapak resmi kayıplarda.
bekliyorum dostum.pardon beta mı ben normalde görüyordum betayı kurup yazarım şimdi
haklısın görünmüyorbekliyorum dostum.
gökçen başka bi imajla yine karşımdasın,ama bu sefer seni görmedim hiçBende görünüyor

Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin inşallah,anladım abi![]()

Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin inşallah,
çapışırız yolda birgün elbet,o zaman tanırım seni![]()