İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
skype için Windows Phone 8.1 güncellemesiyle güzel sürprizler bekleyebilirsiniz.
pc ile aynı yapsınlar başka bir şey istemiyoruz zamana olarak tam bilgim yoktu ancak bende 8,1de bekliyordum bakalım inş. merakla bekliyoruz

narnia16

narnia16

Üye
aynen katılıyorum microsoft'un kendi programı ancak türkçe degil mantık dışı biraz bencede en yakın zamanda güncelleme gelmesi gerekiyor zaten pc sekteründe de 1 ay gibi bir üsre sorna skype de büyük degişimler olucagı söylenmişti bunuda belirli bir süre sonra telefonlarada gelecegi söylendi belki o güncellemeden sonra dil sorununu çözerler onun dışında pek sorun yok birde şu arkadaşlara falan resim müzik yollama gibi iletişimlerin olması gerekiyor pc de ki gibi kısıtlama istemiyoruz microsoft duy sesimizi (bu arada geçenlerde skype güncelleme aldı ancak söyledikleri büyük güncelleme oldugunu sanmıyorum biraz araştırmak lazım)
Daha geçen gün arkadaşımla konuşmuştuk. Arkadaşım android kullanıyor onlarında 2-3 ay önce Türkçe olmuş bize hala yok. Microsoft işte :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Daha geçen gün arkadaşımla konuşmuştuk. Arkadaşım android kullanıyor onlarında 2-3 ay önce Türkçe olmuş bize hala yok. Microsoft işte :D
microsoft google gibi düşünmüyor yani önce kendine degil önce düşmanıma sonra kendime mantığı artık ne yapalım beklemekten başka bir şey yok :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
güncellenen facebook beta da nedense kapak resmi live tile da görünmüyor sizde de böylemi?

sekajmer

sekajmer

Üye
fark ettimde mağaza bayağı gelişiyor iyi gidiyoruz :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
mağaza gelişiyorda birini yapıp ötekini bozuyorlar,bu defada facebook live tile da kapak resmi görünmüyor artık bi sonraki ay buda düzelir. aslında düzelen yanı değil de neresi bozulur merak eder oldum...

sekajmer

sekajmer

Üye
mağaza gelişiyorda birini yapıp ötekini bozuyorlar,bu defada facebook live tile da kapak resmi görünmüyor artık bi sonraki ay buda düzelir. aslında düzelen yanı değil de neresi bozulur merak eder oldum...
bence gösteriyor :hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye
:bottom:çok iyiydi

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

iyi yanıda var insanın espri yeteneğini geliştiriyolar :D
bence gösteriyor :hmmm

sizde facebook beta kapak resmini gösteriyor mu? bende göstermiyor çünkü,bildirim falan tamam hatta bildirimde mesala bi resme yorum yapılmışsa resim görünüyor üstünde de yorumu yapan ve yorumdan bi özet ama meselem bu değil normalde çıkan facebook kapak resmi kayıplarda.

sekajmer

sekajmer

Üye
iyi yanıda var insanın espri yeteneğini geliştiriyolar :D

sizde facebook beta kapak resmini gösteriyor mu? bende göstermiyor çünkü,bildirim falan tamam hatta bildirimde mesala bi resme yorum yapılmışsa resim görünüyor üstünde de yorumu yapan ve yorumdan bi özet ama meselem bu değil normalde çıkan facebook kapak resmi kayıplarda.
pardon beta mı ben normalde görüyordum betayı kurup yazarım şimdi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende sorun yok.

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye
tarayııda resmler görünmüyor
pcden açtım görünüyor şaşkınım şimdi
telefon googleye bile giremiyor oldu.ne ayak bu ya.pcden aynı wifiyle yazıyorum şuan.

eşimde dedi az önce.cihaz huawei android.internete giremiyorum.
ne ayak.bu bende r ara oluyor ama pde hiç olmuyor.
offff

pcde dns var.ama alt tarafı maxicep google

şimdi bi kere girdi dahada girmiyor.soft reset attım tık yok

dataylada girmiyor.geçici dosyalarda normal.ama tık yok.sıkıldım bu telefondan.symbianda hiç yaşamadım

nokia com a bile girmiyor peah

telin wifisini kapa aç yaptım girdi şimdi.ilginç

saati 06.02 yi gösteriyorne alaka.saat ayarıda uçmuş.otomatik güncellemede.

noluyo ya bu telefona.

maya tarihinemi geçti.telefon inflak edecek galiba :alsana:
Bende görünüyor
gökçen başka bi imajla yine karşımdasın,ama bu sefer seni görmedim hiç :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
anladım abi :)

YkPkY

YkPkY

Üye
şimdide telefonu her kapatıp açtığımda saat ve tarih ayarları değişiyor.ama dakika hiç değişmiyor saat ve gün hep geriye gidiyor.
telefon çocukluğuma iniyor yavaş yavaş galiba.
tribe girdim şimdi.iyi Bi çocukluğm olmadıki benim.

Üst Alt