İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kanigen

kanigen

Üye
windows phone da video mms gönderemiyoruz değil mi?

YkPkY

YkPkY

Üye
maalesef

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Beyler bir şey soracağım bende gdr3 beta yüklü ama ben gdr2 ye dönmek istiyorum.garantisi gitmeden nasıl geri döndürebilirim?

skynet

Üye
Beyler bir şey soracağım bende gdr3 beta yüklü ama ben gdr2 ye dönmek istiyorum.garantisi gitmeden nasıl geri döndürebilirim?
Derdinin dermanı 'da :oke:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Derdinin dermanı 'da :oke:

Garanti gidiyor mu benim için bu çok çok önemli. Ayrıca nasıl bir yöntem izleyeceğim eski sürüme dönmek için

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
NSU kullanmayacak mıyım?

YkPkY

YkPkY

Üye
onunlada yaparsın.son güncellemeyi gdr2 görür ve yükler

• Beğen
Tepkiler: beats
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
onunlada yaparsın.son güncellemeyi gdr2 görür ve yükler

O zaman Nsu yu yüklüyorum sonra pc ye teli bağlıyorum ve güncellemeyi görüp yüklemeye başlıyor böyle mi? Garanti gitmez değil mi eminsin

YkPkY

YkPkY

Üye
nokianın yasal olarak sunduğu bişey garantiyi niye bozsun.mantıklı olun biraz

• Beğen
Tepkiler: n000k, skynet ve sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY ve zaferozkan

stkzky

Üye
arkadaş telefonda 3gb boş alan var oyunlarının hepsini sildim hala istediğim oyunu yükleyemiyorum yer dolu diyor şu shrink programını kullanıyordum onuda artık açar açmaz kapatıyor telefon ne yapacam yardımmm.

csH

csH

Üye
arkadaşlar biliyorum yeri değil ama .dtv uzantılı dosyalar var video dvd den kopyaladım ama açamıyorum bunu açabilecek bi yöntem bilen var mı? (telefonda değil pc de)

beats

beats

Üye
arkadaşlar biliyorum yeri değil ama .dtv uzantılı dosyalar var video dvd den kopyaladım ama açamıyorum bunu açabilecek bi yöntem bilen var mı? (telefonda değil pc de)
küçükse yolla denerim, video convert programlarını dene, dosyayı video programına sürükle ya da sağ tıkla video programları dene, tarayıcı ile açmayı dene olmadı kopyasını al dosyayı yeniden adlandıra tıkla dosyanın sonuna .mpeg .avi .mp4 gibi uzantı ekle dosya türü değiştirilsin mi sorusuna evet de öyle dene buradaki programları dene

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: csH
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Beyler Lumia 1020 aldık fakat akrabalarla görüntülü görüşmem lazım nasıl yapabilirim?

beats

beats

Üye
görüntülü görüşmede skypedan başka yol yok diğer uygulamalarla en fazla video mesaj yollarsın

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Skype da bir türlü üyelik olayını beceremedim uğraşayım bari tango olsaydı keşke.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
görüntülü görüşmede skypedan başka yol yok diğer uygulamalarla en fazla video mesaj yollarsın

üyelik aldım fakat ücretsiz görüntülü görüşme yapamıyoruz galiba yada ben mi bulamadım acaba ücret isteyip duruyor :(

Üst Alt