Yakışır kardeşime.Hayırlı olsun kardeş ben de efecan'a almayı düşünüyorum![]()

O var ya o, L925'den çok daha iyi yakışırNL1020 istiyor![]()

O var ya o, L925'den çok daha iyi yakışır![]()

bende 620yi satıp 1020 alıcam nerden aldıysam şu telefonu ya başıma gelmeyen kalmadı ya lanet gelsin sana lumia 620yaşasın lumia 1020
![]()

Hangi renk aldınız? Kısa sürede arka kapağın renginin attığı yönünde şeyler okumuştum internetteBu arada kaşındım, düşündüm, taşındım... Lumia 820 den Lumia 925 e terfi etmiş bulunmaktayım.
Kızıyorum ediyorum bazen Microsoft' a ama Lumia lardan başka telefonda kesmes beni artık
820 den de gayet memnundum ama ondan 925 e geçince bariz farklar var ekran, şu bu vs...
Kasası, hafifliği, yakışıklılığı ile gerçekten Lumia serisinin en baba telefonlarından biri diyebilirim. Kullandığım için demiyorum yanlış anlaşılmasın
Tek çekincem 16GB olması idi (32 liği araştırmadım bile, hem siyah olduğundan birde sadece Vodafone muhabbeti var sanırım).
Yeter diye düşünüyorum. Sonuçta artık telefonumda fotoğraf makinesi ile çektiğim resimleride telefona atıp yüzlerce fotoğraf video, dinlemeyeceğim kadar müzik bulundurmanın anlamı kalmadı.
Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun diyelim ...
@ferit.61
Amcam almış geçenlerde bayağı bir inceleme fırsatım oldu, cidden harika bir cihaz. Hayırlı olsun, güle güle kullan
Hayırlı olsun kardeş ben de efecan'a almayı düşünüyorum![]()
Hangi renk aldınız? Kısa sürede arka kapağın renginin attığı yönünde şeyler okumuştum internette
HEYY! Lumia 820 aldım. Beni de ekleyin listeye, harika ve müthiş bir cihazZ!!!

Umarım dediğiniz gibi olurKardeş arka tarafı GRi olandan aldım, beyaz olan daha çabuk kirlenir diye düşündüm ama kendi fikrim, arka tarafının gri olmasıyla yandaki aluminyum çıtaların görüntüsü çok güzel duruyor. Telefon daha 2-3 günlük, o yüzden bilemiyorum arka tarafta renk atma olayı olur mu ama bana kalsa pek renk atacak bir durumu yok gibi.
Hayırlı olsun 
hayırlı olsun3.000 mesajım olduğunu düşünerek burada kutlamak istedim kardeşlerim, abilerim![]()

Az önce dh'deki canlı yayını izliyordum (takıla takıla da olsa) 1020'deki kamera düğmesine bastığında normal kamera uygulaması açılıyormuş da pro cam açılmıyormuş diye eleştiriyordu 1020'yi
1020'nin kamera uygulaması pro cam değil mi ?