İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayırlı olsun kardeş ben de efecan'a almayı düşünüyorum :kıskıs:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bende 620yi satıp 1020 alıcam nerden aldıysam şu telefonu ya başıma gelmeyen kalmadı ya lanet gelsin sana lumia 620 :kop2: yaşasın lumia 1020 :ehe

hezarfencik

hezarfencik

Üye
Bu arada kaşındım, düşündüm, taşındım... Lumia 820 den Lumia 925 e terfi etmiş bulunmaktayım.
Kızıyorum ediyorum bazen Microsoft' a ama Lumia lardan başka telefonda kesmes beni artık :)

820 den de gayet memnundum ama ondan 925 e geçince bariz farklar var ekran, şu bu vs...

Kasası, hafifliği, yakışıklılığı ile gerçekten Lumia serisinin en baba telefonlarından biri diyebilirim. Kullandığım için demiyorum yanlış anlaşılmasın :)

Tek çekincem 16GB olması idi (32 liği araştırmadım bile, hem siyah olduğundan birde sadece Vodafone muhabbeti var sanırım).
Yeter diye düşünüyorum. Sonuçta artık telefonumda fotoğraf makinesi ile çektiğim resimleride telefona atıp yüzlerce fotoğraf video, dinlemeyeceğim kadar müzik bulundurmanın anlamı kalmadı.
Hangi renk aldınız? Kısa sürede arka kapağın renginin attığı yönünde şeyler okumuştum internette

ferit.61

ferit.61

Üye
Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun diyelim ...

@ferit.61
Amcam almış geçenlerde bayağı bir inceleme fırsatım oldu, cidden harika bir cihaz. Hayırlı olsun, güle güle kullan

Hayırlı olsun kardeş ben de efecan'a almayı düşünüyorum :kıskıs:

Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.
Darısı almak isteyen tüm akadaşlarımızın başına.

Hangi renk aldınız? Kısa sürede arka kapağın renginin attığı yönünde şeyler okumuştum internette

Kardeş arka tarafı GRi olandan aldım, beyaz olan daha çabuk kirlenir diye düşündüm ama kendi fikrim, arka tarafının gri olmasıyla yandaki aluminyum çıtaların görüntüsü çok güzel duruyor. Telefon daha 2-3 günlük, o yüzden bilemiyorum arka tarafta renk atma olayı olur mu ama bana kalsa pek renk atacak bir durumu yok gibi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia925'in arka tarafı polikarbon. Yani boya yok. Renk sorunu olacağını zannetmiyorum.

emreeozden

emreeozden

Üye
whatsapp uygulamasından mp3 dosyalarını atabiliyor muyuz? Ben bulamadım da

turbocore35

turbocore35

Üye
SARI LUMİA 520 VE GRİ 925 EKLE :D

alyuz41

alyuz41

Üye
HEYY! Lumia 820 aldım. Beni de ekleyin listeye, harika ve müthiş bir cihazZ!!!

• Beğen
Tepkiler: PureFood
hezarfencik

hezarfencik

Üye
Kardeş arka tarafı GRi olandan aldım, beyaz olan daha çabuk kirlenir diye düşündüm ama kendi fikrim, arka tarafının gri olmasıyla yandaki aluminyum çıtaların görüntüsü çok güzel duruyor. Telefon daha 2-3 günlük, o yüzden bilemiyorum arka tarafta renk atma olayı olur mu ama bana kalsa pek renk atacak bir durumu yok gibi.
Umarım dediğiniz gibi olur :) Hayırlı olsun :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
3.000 mesajım olduğunu düşünerek burada kutlamak istedim kardeşlerim, abilerim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve YkPkY

skynet

Üye
Az önce dh'deki canlı yayını izliyordum (takıla takıla da olsa) 1020'deki kamera düğmesine bastığında normal kamera uygulaması açılıyormuş da pro cam açılmıyormuş diye eleştiriyordu 1020'yi : ?
1020'nin kamera uygulaması pro cam değil mi ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Az önce dh'deki canlı yayını izliyordum (takıla takıla da olsa) 1020'deki kamera düğmesine bastığında normal kamera uygulaması açılıyormuş da pro cam açılmıyormuş diye eleştiriyordu 1020'yi : ?
1020'nin kamera uygulaması pro cam değil mi ?

Adamlar o kadar konuya hakimler ki varsayılan kamera ayarını değiştirmiyorlar :kıskıs:

PureFood

PureFood

Üye
teknoloji uzmanıyım diye geçinen aslında bişey bilmeyen adamlar.

Üst Alt