4MaGuS
Üye
söylediğin kulaklıkları tam bilmiyorumda onların telefona giren kısmında bölme sayısı kaç önemli olan o çogunda 2 dir ancak bizim orjinalde 3 o sorun yaratır büyük bir ihtimmal sorunu o yüzden yaşadınız ve bunun tek çözümü o yuvanın çıkartılıp yenisinin takılamsı başka çözümü yoktur aynı sorunu pc lerde de oluyorHep orijinal kulaklık, dediklerinizi de yaptım biraz gevşek bırakma vs. gibi. Kutudan çıkan kulaklık ile kullandım uzunca bir süre, onu kaybedince nokia shop'tan monster kulaklık aldım. Hatta şurası da komik gelebilir yıllarca N73 kullanmış biri olarak telefonun bozulmuş olamayacağına o kadar emindim ki nokia'dan aldığım monster kulaklık bozuldu diye götürüp garantiye verdimForumda açılan hepsiburada kampanyası ile bu sefer kafa üstü monster aldım onu da takınca yine aynı şekilde sol kulaktan ses gelmedi. Şimdi ilk kulaklığı yok yere servise verdiğime mi yanayım, yeni kulaklığa bir ton para verdiğime mi yanayım, telefonumun bozulduğuna mı bilemedim.
Forumda açılan hepsiburada kampanyası ile bu sefer kafa üstü monster aldım onu da takınca yine aynı şekilde sol kulaktan ses gelmedi. Şimdi ilk kulaklığı yok yere servise verdiğime mi yanayım, yeni kulaklığa bir ton para verdiğime mi yanayım, telefonumun bozulduğuna mı bilemedim.

Bu arada bu uygulama