İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hep orijinal kulaklık, dediklerinizi de yaptım biraz gevşek bırakma vs. gibi. Kutudan çıkan kulaklık ile kullandım uzunca bir süre, onu kaybedince nokia shop'tan monster kulaklık aldım. Hatta şurası da komik gelebilir yıllarca N73 kullanmış biri olarak telefonun bozulmuş olamayacağına o kadar emindim ki nokia'dan aldığım monster kulaklık bozuldu diye götürüp garantiye verdim:) Forumda açılan hepsiburada kampanyası ile bu sefer kafa üstü monster aldım onu da takınca yine aynı şekilde sol kulaktan ses gelmedi. Şimdi ilk kulaklığı yok yere servise verdiğime mi yanayım, yeni kulaklığa bir ton para verdiğime mi yanayım, telefonumun bozulduğuna mı bilemedim.
söylediğin kulaklıkları tam bilmiyorumda onların telefona giren kısmında bölme sayısı kaç önemli olan o çogunda 2 dir ancak bizim orjinalde 3 o sorun yaratır büyük bir ihtimmal sorunu o yüzden yaşadınız ve bunun tek çözümü o yuvanın çıkartılıp yenisinin takılamsı başka çözümü yoktur aynı sorunu pc lerde de oluyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yenilikler her zaman maxicep portalında ve forumda oldu bildiğiniz gibi.

Bugün de bu yenilikleri içeren haberler gelmesini umuyorum :good:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Cumhur iç güdülerin sağlam galiba :P

Çok sağlam önsezilerim ve içgüdülerim vardır :kıskıs:Bu arada bu uygulama

gayet güzel gözüküyor ama

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bugün forumu takip edin güzel gelişmeler olabilir :eller:

Hayırdır Arda bir haber almış gibisin :bilmm
Hep orijinal kulaklık, dediklerinizi de yaptım biraz gevşek bırakma vs. gibi. Kutudan çıkan kulaklık ile kullandım uzunca bir süre, onu kaybedince nokia shop'tan monster kulaklık aldım. Hatta şurası da komik gelebilir yıllarca N73 kullanmış biri olarak telefonun bozulmuş olamayacağına o kadar emindim ki nokia'dan aldığım monster kulaklık bozuldu diye götürüp garantiye verdim:) Forumda açılan hepsiburada kampanyası ile bu sefer kafa üstü monster aldım onu da takınca yine aynı şekilde sol kulaktan ses gelmedi. Şimdi ilk kulaklığı yok yere servise verdiğime mi yanayım, yeni kulaklığa bir ton para verdiğime mi yanayım, telefonumun bozulduğuna mı bilemedim.

İçinde bulunduğunuz duruma üzüldüm doğrusu, ancak şuna dikkat etmelisiniz, eski Nokia'larda görüntü aktarma için kullanılan fazla bir konnektör bağlantısı vardır. Sizin takmanız gereken kulaklık tipi earphone kulaklık tipi olmalı ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayırlısı artık.

Allah utandırmasın :worshippy:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: ceza87, enessrsy, skynet ve 1 kişi daha
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İyi bir inceleme olsun lütfen :)

skynet

Üye
Sonunda kaliteli 1020 fotolarını görebileceğiz :yuru

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hayırlısı olsun Ali bey, güzel bir inceleme bekliyoruz :)

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar wifi ile bağlandığımda whatsapp ın bağlantısı kesiliyor. Daha önceden sorun yoktu bugün oldu. Sorun ne olabilir?

ferit.61

ferit.61

Üye
Bu arada kaşındım, düşündüm, taşındım... Lumia 820 den Lumia 925 e terfi etmiş bulunmaktayım.
Kızıyorum ediyorum bazen Microsoft' a ama Lumia lardan başka telefonda kesmes beni artık :)

820 den de gayet memnundum ama ondan 925 e geçince bariz farklar var ekran, şu bu vs...

Kasası, hafifliği, yakışıklılığı ile gerçekten Lumia serisinin en baba telefonlarından biri diyebilirim. Kullandığım için demiyorum yanlış anlaşılmasın :)

Tek çekincem 16GB olması idi (32 liği araştırmadım bile, hem siyah olduğundan birde sadece Vodafone muhabbeti var sanırım).
Yeter diye düşünüyorum. Sonuçta artık telefonumda fotoğraf makinesi ile çektiğim resimleride telefona atıp yüzlerce fotoğraf video, dinlemeyeceğim kadar müzik bulundurmanın anlamı kalmadı.

serinaga

serinaga

Üye
Bu arada kaşındım, düşündüm, taşındım... Lumia 820 den Lumia 925 e terfi etmiş bulunmaktayım.
Kızıyorum ediyorum bazen Microsoft' a ama Lumia lardan başka telefonda kesmes beni artık :)

820 den de gayet memnundum ama ondan 925 e geçince bariz farklar var ekran, şu bu vs...

Kasası, hafifliği, yakışıklılığı ile gerçekten Lumia serisinin en baba telefonlarından biri diyebilirim. Kullandığım için demiyorum yanlış anlaşılmasın :)

Tek çekincem 16GB olması idi (32 liği araştırmadım bile, hem siyah olduğundan birde sadece Vodafone muhabbeti var sanırım).
Yeter diye düşünüyorum. Sonuçta artık telefonumda fotoğraf makinesi ile çektiğim resimleride telefona atıp yüzlerce fotoğraf video, dinlemeyeceğim kadar müzik bulundurmanın anlamı kalmadı.

Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun diyelim ...

• Beğen
Tepkiler: ferit.61
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@ferit.61
Amcam almış geçenlerde bayağı bir inceleme fırsatım oldu, cidden harika bir cihaz. Hayırlı olsun, güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: ferit.61

Üst Alt