İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
uygulamayı demiyorum abi sistemde/mesajlar bölümünde yar alan face sohbete bağlanamıyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
:bangin:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi o ayarları kontrol ettim sıkıntı yok, mesajlar bölümünden online kişilerime bağlanıp sohbet edemiyorum bir türlü. Gelen mesajlara uygulamadan bakmak zorunda kalıyorum. :hmmm

sekajmer

sekajmer

Üye
tam her şey yoluna girmişti cüzdan pinini unuttum ve forma: ?t

conquer_or

Üye
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Ayarlar menusundeki ses ayarlarının Live tile özelliği varmış mağazada öyle yazıyor, siz de farketmişsinizdir. Bu demek oluyor ki ben bu ses ayarı, göz atma v.b. uygulamaları ana menüye pinleyebilirim demektir ama ne yaptıysam olmuyo. Bunun nasıl yapıldığını bilen biri bana yardımcı olursa çok sevinirim

sekajmer

sekajmer

Üye
her şeyi yedekledim buluta one note ve Office belgeleri gitmiyor değil mi

sekajmer

sekajmer

Üye
onlar dahiil hepsi kopyalana biliyor telefondan attıktan sonra pc den bir kontrol edin bence
daha önce yaptığımda gitmemişti ama şimdi çok önemli belgeler var giderse diye korkuyorum bakayım bir teşekkür ederim

hookword

hookword

Üye
Hesap ayarlarına Facebook u sadece mesaj için eklemek gibi bir seçeneğimiz var mı

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Kişiler hubının ayarlarında kişilerinizi filtreleyebilirsiniz. facebook kişilerinin görünürlüğünü kaldırabilirsiniz.

hookword

hookword

Üye
Teşekkürler hesap silmek için telefonu formatlamam gerektiğini duyduğum için hiç kurcalamamıştım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kişiler hubının ayarlarında kişilerinizi filtreleyebilirsiniz. facebook kişilerinin görünürlüğünü kaldırabilirsiniz.
Bu kişileri filtrelerse o vakit nasıl mesajlaşacak :D

hookword

hookword

Üye
Grup ayarları diye bir şey varmış ya çözüyorum yavaş yavaş tşk

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
önce onlardan mesaj gelmesini bekler :kıskıs:
;)

@hookword benden sana tavsiye, sakın ola Mesaj ayarları bölümünde yer alan Grup mesajı seçeneğini aktif etme. Yoksa operatör seni öpmeye doyamaz. :tebessüm:

WindowsPhone:
Grup metni (Mesajlaşma ayarlarında), bir grup kişiye mesaj atarken yanıtları tek bir yazışmada tutmaya yardımcı olur. Açıkken, yanıtlar SMS (Kısa Mesaj Servisi) kısa mesajlar yerine MMS (Multimedya Mesaj Servisi) mesajları olarak gönderilir. Bu ayarı bulmak için Mesajlaşma'da Daha fazlası > Ayarlar'a dokunun. Bu ayar, cep telefonu operatörüne göre değişebilir ve görünmeyebilir. Cep telefonu operatörünüz MMS mesajları için ekstra ücret uygulayabilir ve bu hizmetin geçerli telefon planınızda kullanılabiliyor olması gerekir.

Son düzenleme:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
;)

@hookword benden sana tavsiye, sakın ola Mesaj ayarları bölümünde yer alan Grup mesajı seçeneğini aktif etme. Yoksa operatör seni öpmeye doyamaz. :tebessüm:

WindowsPhone:
Grup metni (Mesajlaşma ayarlarında), bir grup kişiye mesaj atarken yanıtları tek bir yazışmada tutmaya yardımcı olur. Açıkken, yanıtlar SMS (Kısa Mesaj Servisi) kısa mesajlar yerine MMS (Multimedya Mesaj Servisi) mesajları olarak gönderilir. Bu ayarı bulmak için Mesajlaşma'da Daha fazlası > Ayarlar'a dokunun. Bu ayar, cep telefonu operatörüne göre değişebilir ve görünmeyebilir. Cep telefonu operatörünüz MMS mesajları için ekstra ücret uygulayabilir ve bu hizmetin geçerli telefon planınızda kullanılabiliyor olması gerekir.

oo yeeaaaa evet sakın bulaşmayın buna :aha:

hookword

hookword

Üye
Uyarı için çok sağol

ferit.61

ferit.61

Üye
Arkadaşlar,

Telefonun kamerasında toz olayım vardı. Bugün gittim Teknosa’ ya uzatmayacağım almıyor yav….lar… Yok servise gönderip baktırmamız lazım, dedim kardeşim 5 günlük cihazın neyine servise baktıracaksın, ben mi telefonu açtım da içini toz attım vs..

Dedim normalde benim cihazı geri iade hakkım yok mu, yok beyfendi cep telefonu vs. gibilerde sıkıntı oluyor falan filan.
Nokia yı aradım kayıt açtırdım dönecekler bakalım.
Teknosa ya diyorum ki 20 iş günü servis süresi araya da bayram ben 1.5 ay telefonsuz kalacağım, eee var mı elinizde bari yedek cihaz, yok beyefendi. Allah belanızı versin (içimden) dedim gittim.

Sonra Bayrampaşa Nokia Care var, gittim oraya, dediler bari bayramda telefonsuz kalmayın bayramdan sonar gelin bende tamam dedim.
Zaten Teknosa birebir değişim yapmadığı için 1 2 ay sonra da servise versem farketmez.

Başkası baksa o bir kaç toza gerçekten rahatsız olmaz ve anlamaz bile, ben bu konularda kılımdır biraz.
Ve aklıma gelen şu, hani ilk aldığım 5 günde olduysa ve zamanla dolarsa diye bu kadar hemen değiştirmek istedim. Fabrikasyon sıkıntı var ve oraya bir daha tozun girmeyeceğini bilsem zaten sıkıntı yapmam.

Teknik servise gitse içini açıp temizleyip geri verecekler sanırım, kaç günlük telefon neden servis yesin ki…

Bayramdan sonraya kaldı olay bilemiyorum ne olacak.

Üst Alt