Ayarlar - Wifi - İleri düzey (en altta duruyor gözden kaçırmış olabilirsin) - Ekran zaman aşımına uğradığında Wifi bağlantısını açık tut.Günaydın arkadaşlar uzun suredir giremiyordum foruma neler olup bitmiş boyle malum l520 için ota güncellemesi geldi amber yükledik fakat yükledikten sonra memnun kalmadım ben mesela mesaj sesi değişti ki yenisi hiç iyi değil ikincisi ise telefon kilide girdiğinde wifi kesiliyor onu nasıl düzeltecek bir turlu bulamadım ama radyoyuda beğenmedim değil![]()
çok sağ ol ya daha öncede bulmuştum ama unuttum güncelleme yapıncada gitti ayarlarınıda unuttumAyarlar - wifi - ileri düzey - Ekran zaman aşımına uğradığında Wifi bağlantısını açık tut.
iyi fikirKesinlikle. Yada bize bıraksınlar uygulamalarda kullanalım

telefonumu pc ye bagladıgımda pc ya görmüyor yada çekitigim resimleri göremiyorum ya o resimleride acil almak zorundayım bana bi yardım edin nolur![]()
ses kulaktan mı gelmiyor(yani ahşzeden) yoksa kulaklıktan mı?ahizeden gelmiyorsa sorun kulaklık jackında. Ayarlardan ses>ekolayzera gir kulaklık takılı olmamasına rağmen ekolayzera girip değişiklik yapabiliyorsan kulaklık girişinde sorun var demektir. Bunu bir sene çözümü de var bendeDün durduk yere titreşimi giden (çok çok zayıf hissediliyor) telefonun bugün de jackı bozuldu sol kulaktan ses gelmiyor. Şimdi tamire versem bayramdan önce gelme ihtimali 0 gibi görünüyor. Titreşimi anlarım da yıllarca Nokia kullandım ilk defa böyle bir problem ile karşılaştığım için şaşırdım.

Müzik çaları açıp listelemek istediğin şarkıları işaretle. Ondan sonra '...' işaretine tıklayarak şimdi çalınıyora ekle de. Ona basınca zaten seçtiğin şarkıları çalmaya başlayacak. Oradan aşağıda sıradaki şarkıları gösteriyor oraya tıklayıp kaydete tıkla. Listeye isim verip kaydet. Bu kadarÇalma listesi nasıl yapılıyor l920 de
Birde şarkıları işaretlemeden önce bir music stop pragramıyla yukarıdan çıkan barı kapat o varken olmuyor 
ses kulaktan mı gelmiyor(yani ahşzeden) yoksa kulaklıktan mı?ahizeden gelmiyorsa sorun kulaklık jackında. Ayarlardan ses>ekolayzera gir kulaklık takılı olmamasına rağmen ekolayzera girip değişiklik yapabiliyorsan kulaklık girişinde sorun var demektir. Bunu bir sene çözümü de var bende![]()
böyle sorun genelde farklı bir kulaklık takınca başına geliyor sen orjinal kulaklık dışında bir şey kullandın mı telefonda ve kulaklığı takarken tam takma biraz dışarda bırak oyna yani biraz belki denemişsindir ama tekrar dene bence birde orjinal kulaklıkta 3 faz var yani sivri kısım sen onu 2 fazlı varsa onu takıp dene derim olmazsa servise verirsinDediğinizi yaptım kulaklık takılı değilken ekolayzer çalışmıyor. 4 farklı kulaklık ile denedim hepsinin sol tarafı çalışmadı. Bayramdan sonra servis görecek mecburen. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.
ne gibi merak ettim şimdi ?Arkadaşlar bugün forumu takip edin güzel gelişmeler olabilir![]()
böyle sorun genelde farklı bir kulaklık takınca başına geliyor sen orjinal kulaklık dışında bir şey kullandın mı telefonda ve kulaklığı takarken tam takma biraz dışarda bırak oyna yani biraz belki denemişsindir ama tekrar dene bence birde orjinal kulaklıkta 3 faz var yani sivri kısım sen onu 2 fazlı varsa onu takıp dene derim olmazsa servise verirsin
Forumda açılan hepsiburada kampanyası ile bu sefer kafa üstü monster aldım onu da takınca yine aynı şekilde sol kulaktan ses gelmedi. Şimdi ilk kulaklığı yok yere servise verdiğime mi yanayım, yeni kulaklığa bir ton para verdiğime mi yanayım, telefonumun bozulduğuna mı bilemedim.