CocoDai
Üye
Vodafone dan alabilirdi 32 ben öyle yaptım 925 deTeşekkürler, kardeş.
Pek forumlara takılmaz ama Batuhan adlı arkadaşıma da yaklaşık 20 dakika önce bir Lumia 920 aldık. 925 almamasının sebebi hafızası az geldi.
Vodafone dan alabilirdi 32 ben öyle yaptım 925 deTeşekkürler, kardeş.
Pek forumlara takılmaz ama Batuhan adlı arkadaşıma da yaklaşık 20 dakika önce bir Lumia 920 aldık. 925 almamasının sebebi hafızası az geldi.
hayırlı olsun artık bir çok fırsatı kaçırmamak için en azından mağaza fırsatları konumuzu takip etmesini öneririmTeşekkürler, kardeş.

Gözün aydın, güle güle kullan.Aynen hayırlı olsun artık forumu bende yeni takipe basladım da elime bi gecseydi artık su lumiayarın gelse artıkLumia 925 elime gecti benide eklermisiniz listeye
arkadasım 8 gb l 520 de hata verdi toshibaArkadaşlar acil cevap verebilir misiniz, az önce bir hafıza kartı aldım. 16 GB class10. Toshiba exceria ismi. 50 TL ye aldım. Bu kartın lumialarla bir husumeti var mı yani sorun çıkarıyor mu? Eğer sorun varsa kutuyu açmadan değiştireceğim. Biraz sonra harf resetten sonra Amber kuracağım. Acil cevaplarınızı bekliyorum...
Şimdi Amber i yüklüyorum. Biraz sonra denerim. Ama bir şey daha farkettimki az önce telefonu sıfırladım. (Ayarlar>Hakkında yolundan) 4,10 GB boş yer vardı şimdi 4,80 var. Tamamen sıfırlaması gerekmiyormuydu?arkadasım 8 gb l 520 de hata verdi toshiba
müzik stopperla müzikleri kapa sonra favori listene ekleyeceğin şarkılardan birini aç, diğer eklemek istediğin şarkılar seç 3noktadan şimdi çalınıyora ekle de işin bitince şimdi çalınıyor ekranından 3noktaya baş çalma listesini kaydet deL 920 için favori müzik listemi nasıl yapıcam ben ya![]()
Merhaba ben outlook da diğer email hesaplarımdaki mailleri görmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz böylelikle telden ulasabileceğimi düsünüyorum yardımcı olurmusunuz