İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

CocoDai

CocoDai

Üye
Teşekkürler, kardeş.

Pek forumlara takılmaz ama Batuhan adlı arkadaşıma da yaklaşık 20 dakika önce bir Lumia 920 aldık. 925 almamasının sebebi hafızası az geldi.
Vodafone dan alabilirdi 32 ben öyle yaptım 925 de

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teşekkürler, kardeş.

Pek forumlara takılmaz ama Batuhan adlı arkadaşıma da yaklaşık 20 dakika önce bir Lumia 920 aldık. 925 almamasının sebebi hafızası az geldi.
hayırlı olsun artık bir çok fırsatı kaçırmamak için en azından mağaza fırsatları konumuzu takip etmesini öneririm:)

CocoDai

CocoDai

Üye
Aynen hayırlı olsun artık forumu bende yeni takipe basladım da elime bi gecseydi artık su lumia :D yarın gelse artıkLumia 925 elime gecti benide eklermisiniz listeye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen hayırlı olsun artık forumu bende yeni takipe basladım da elime bi gecseydi artık su lumia :D yarın gelse artıkLumia 925 elime gecti benide eklermisiniz listeye
Gözün aydın, güle güle kullan.

CocoDai

CocoDai

Üye
Bana ekran koruyucu ve kılıf alabileceğim bi site önerirmisiniz

memolifurkan

Üye
ringtone de görmesi lazım iyi ara vardır uzantısına bak mp3 mü remzi kardeşringtone de görmesi lazım iyi ara vardır uzantısına bak mp3 mü remzi kardeş

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz, az önce bir hafıza kartı aldım. 16 GB class10. Toshiba exceria ismi. 50 TL ye aldım. Bu kartın lumialarla bir husumeti var mı yani sorun çıkarıyor mu? Eğer sorun varsa kutuyu açmadan değiştireceğim. Biraz sonra harf resetten sonra Amber kuracağım. Acil cevaplarınızı bekliyorum...

blackcemre

Üye
Lumia 920 kasa değiştirecem teleservicede kaç tl

respection123

Üye
Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz, az önce bir hafıza kartı aldım. 16 GB class10. Toshiba exceria ismi. 50 TL ye aldım. Bu kartın lumialarla bir husumeti var mı yani sorun çıkarıyor mu? Eğer sorun varsa kutuyu açmadan değiştireceğim. Biraz sonra harf resetten sonra Amber kuracağım. Acil cevaplarınızı bekliyorum...
arkadasım 8 gb l 520 de hata verdi toshiba

blackcemre

Üye
Lumia 920 kasa değiştirecem teleservicede kaç tl

kursat99

kursat99

Üye
arkadasım 8 gb l 520 de hata verdi toshiba
Şimdi Amber i yüklüyorum. Biraz sonra denerim. Ama bir şey daha farkettimki az önce telefonu sıfırladım. (Ayarlar>Hakkında yolundan) 4,10 GB boş yer vardı şimdi 4,80 var. Tamamen sıfırlaması gerekmiyormuydu?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
L 920 için favori müzik listemi nasıl yapıcam ben ya :(:(

efeler12

efeler12

Üye
L 920 için favori müzik listemi nasıl yapıcam ben ya :(:(
müzik stopperla müzikleri kapa sonra favori listene ekleyeceğin şarkılardan birini aç, diğer eklemek istediğin şarkılar seç 3noktadan şimdi çalınıyora ekle de işin bitince şimdi çalınıyor ekranından 3noktaya baş çalma listesini kaydet de

CocoDai

CocoDai

Üye
Merhaba ben outlook da diğer email hesaplarımdaki mailleri görmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz böylelikle telden ulasabileceğimi düsünüyorum yardımcı olurmusunuz

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Mail konusunda yardımcı olabilirim ama soruyu anlayamadım ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Merhaba ben outlook da diğer email hesaplarımdaki mailleri görmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz böylelikle telden ulasabileceğimi düsünüyorum yardımcı olurmusunuz

bence hesapları ayrı ayrı ekle

CocoDai

CocoDai

Üye
Sorunda pc den outlook sayfasında böye bir kısım bulamıyorum

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Yönlendirme de yapabilirsin Outlook ayarlarda bu özellik var .

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Diğer maillerden kastın şirket yada özel domaine mail adresi ise bunuda telefona tanıtabiliyoruz.

CocoDai

CocoDai

Üye
aynen şirket mailini tanıtmak istiyorum

Üst Alt