İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Lumia için yolun sonu mu geliyor?
Microsoft'un Nokia'yı satın alması, Lumia markasının da sonunun geldiğini mi gösteriyor?

Milyar dolarlık bir satın alma anlaşmasının ardından Microsoft bünyesine katılan Nokia, Windows Phone 8 kullanan Lumia ailesine veda etmek zorunda kalabilir. Microsoft'un gelecek yılın ilk aylarında tamamlanması beklenen satın almanın ardından, Nokia'ya ait Windows Phone cihazlarının isimlerini değiştirmesi gündeme gelecek gibi görünüyor. Satış ve Pazarlama Sorumlusu Chris Weber'ın blogunda paylaştığı bir bilgiye göre Microsoft "Nokia" ve "Asha" markalarını akıllı olmayan alt seviye cihazlarda kullanmak niyetinde ancak Lumia ve diğer Windows tabanlı telefonlarda yeni bir isimlendirme gündemde.
Weber, "Microsoft'un niyeti birleşik marka yaratmak" diyerek, şirketin gelecek yıldan itibaren bu konuya yoğunlaşacağına vurgu yapıyor.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
farklı isim olsa ne fark eder ki, yeterki sistem iyi çalışsın

respection123

Üye
Lumia için yolun sonu mu geliyor?
Microsoft'un Nokia'yı satın alması, Lumia markasının da sonunun geldiğini mi gösteriyor?

Milyar dolarlık bir satın alma anlaşmasının ardından Microsoft bünyesine katılan Nokia, Windows Phone 8 kullanan Lumia ailesine veda etmek zorunda kalabilir. Microsoft'un gelecek yılın ilk aylarında tamamlanması beklenen satın almanın ardından, Nokia'ya ait Windows Phone cihazlarının isimlerini değiştirmesi gündeme gelecek gibi görünüyor. Satış ve Pazarlama Sorumlusu Chris Weber'ın blogunda paylaştığı bir bilgiye göre Microsoft "Nokia" ve "Asha" markalarını akıllı olmayan alt seviye cihazlarda kullanmak niyetinde ancak Lumia ve diğer Windows tabanlı telefonlarda yeni bir isimlendirme gündemde.
Weber, "Microsoft'un niyeti birleşik marka yaratmak" diyerek, şirketin gelecek yıldan itibaren bu konuya yoğunlaşacağına vurgu yapıyor.
Microsoft 2014 te büyük ilgi görecek..

ademoz05

ademoz05

Üye
Bir şey dikkatimi çekti, senin Lumia Amber yazan yerde ünlem işareti yok, Data sense var mı bari ?

var var ünlem. o ilk yüklediğim zamanki resim şimdi bütün güncelleştirmeleri yaptım, ünlem var.
ayrıca çift tıkla uyandırma hariç bütün özellikleri kullanabiliyorum. pro camera da dahil.

YkPkY

YkPkY

Üye
Microsoft ilgi görecek lumialar patluycak

serinaga

serinaga

Üye
Bence de ...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
tamda hızını almış gidiyorduyavvvvv :)

YkPkY

YkPkY

Üye
seneye içimizde patlayacak,şimdiden geçmiş olsun

musti15fb

Üye
Eğer Lumia'lar elimide patlarsa (büyük ihtimal patlayacak) görsün bakalım Windows işletim sistemini çevremde kullandırır mıyım? Sadece ablam mağazasında 4 tane bilgisayar var ve orjinal hepsi. Giderim Mac işletim sistemini zengin ederim.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen saat 10:00'da CNN TURK'de Emin Çapa'nın konuğu olacak.
Bakalım bizler içinde birşey söyleyecek mi ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

yeni konsept :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye
:blink:Windows xp mi bu

benersin06

Üye
Herkese iyi günler bir şey sormak istiyorum bende 720 var ve güncellemeleri denetle dedigimde güncel diyor başka bir şey mi yapmam gerekli acaba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayır,

benersin06

Üye
hiç bür güncelleme gelmiyor ama herkes radyoyu felan yükledim yazıyor ama bende bir şey yok :D

respection123

Üye
hiç bür güncelleme gelmiyor ama herkes radyoyu felan yükledim yazıyor ama bende bir şey yok :D
Lumia 720 için güncelleme Net Üzerinde n verildi. Nsu yane Nokia software Update programı ile yazılımını kolayca güncelliyebilirsin.

benersin06

Üye
Lumia 720 için güncelleme Net Üzerinde n verildi. Nsu yane Nokia software Update programı ile yazılımını kolayca güncelliyebilirsin.

TeşekkürlerBir sorum daha olacak bu nokia software programını benim pc kurmuyor hangi işletim sistemini istiyor acaba
TeşekkürlerBir sorum daha olacak bu nokia software programını benim pc kurmuyor hangi işletim sistemini istiyor acaba

İşletim sistemi yeterli degil diyor ne yapabilirim

Üst Alt