İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

musti15fb

Üye
3G kullanıma geçince mesajlaşma'nın içinde ki facebook kişileriyle konuşamıyorum. İlla facebook'a girmem gerekiyor. Bu herkeste olan bir sorun mu? Düzelecek mi?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Öncelikle bilgi işlemci var ise ondan mail bilgilerinizi taleb edin. Eğer böyle bir sansınız yok ise mail tanımlı Outlook programından mail ayarlarınızın ne olduğunu öğrenebilirsiniz sonrası çok basit.

Hesaplar bölümün den diğer başlığı altından girebilirsiniz ben su şekilde 9 aydır sorunsuz kullanıyorum.

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar Lumia 520 ye Amber i yükledim. Pro Cam i yüklemeye çalıştım ama olmadı yükleyen arkadaşlar siz nasıl yüklediniz?

serinaga

serinaga

Üye
aynen şirket mailini tanıtmak istiyorum

Şirket hesapları için öncelikle ayarlar/şirket uygulamaları bölümünden gerekli parametreleri girerek bir hesap açmalısınız. Bağlı olduğunuz Exchange Server ayarları ile ilgili bazı bilgileri kendi BT personelinize danışın. Şirket hesapları özel güvenlik ayarları gerektirir, bu nedenle ilk kurulumu biraz uğraştırabilir, domain, etki alanı vs. bilgilere ihtiyaç vardır ...

CocoDai

CocoDai

Üye
Şirket hesapları için öncelikle ayarlar/şirket uygulamaları bölümünden gerekli parametreleri girerek bir hesap açmalısınız. Bağlı olduğunuz Exchange Server ayarları ile ilgili bazı bilgileri kendi BT personelinize danışın. Şirket hesapları özel güvenlik ayarları gerektirir, bu nedenle ilk kurulumu biraz uğraştırabilir, domain, etki alanı vs. bilgilere ihtiyaç vardır ...

yapamadım bu yontemi :( cok uzattım ama söyle bise soylesem şirket e mailini google aktarabiliyorum cok basit olarak menüden ayarlıyorum bunu live adresime aktarmak için uğrastım fakat bulamadım bu konuda yardımcı olabilirmisinizi

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bu konuda bir destek alman lazım. Çünkü bilgileri elde etmeden yapamazsın. Eğer Outlook kurulu bir pc var ise elinin altında ordan da bilgileri elde edebilirsin.
Buda çözüm olmazsa son çare işyerinde BT arkadaştan destek almalısın.

CocoDai

CocoDai

Üye
Peki tesekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
3G kullanıma geçince mesajlaşma'nın içinde ki facebook kişileriyle konuşamıyorum. İlla facebook'a girmem gerekiyor. Bu herkeste olan bir sorun mu? Düzelecek mi?
:no: Hayır, mesajlar bölümünden sohbete devam edebiliyorsun.

CocoDai

CocoDai

Üye
Bu konuda bir destek alman lazım. Çünkü bilgileri elde etmeden yapamazsın. Eğer Outlook kurulu bir pc var ise elinin altında ordan da bilgileri elde edebilirsin.
Buda çözüm olmazsa son çare işyerinde BT arkadaştan destek almalısın.

Teşekkürler Outlook yonteminizle sunucu ayarlarını gördükten sonra ayarladım

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar güzel ve kapsamlı bir çevrimdışı sözlük önerebilir misiniz?

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
620 kullanan arkadaş bulmam lazım :)620 kullanan bir akadaş lazım acil

blackcemre

Üye
acil yardım lumia 920 de webte maxicepte gezindiğimde aşağıya doğru inerken ekranı sağa doğru ittirip parmağımı bir noktada basılı tutunca ekran titremesi oluşuyor yardım

ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu neden öyle bir şey yapıyorsun ki kardeşim şimdi? :D Durduk yere canın mı sıkıldı senin? :D

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
müzik stopperla müzikleri kapa sonra favori listene ekleyeceğin şarkılardan birini aç, diğer eklemek istediğin şarkılar seç 3noktadan şimdi çalınıyora ekle de işin bitince şimdi çalınıyor ekranından 3noktaya baş çalma listesini kaydet de
Ben bişi anlamadım :(

CocoDai

CocoDai

Üye
abi wp cok ii yaaaaa :D :alkis:yuru:salincak::d::rock:

blackcemre

Üye
teleservice nokia için ust seviye servisi ankarada mı yoksa telefonu istanbula mı gondereyim

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Kendime nasıl çalma listesi yapabilirim biri anlatabilir mi

Üst Alt