İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
teleservice nokia için ust seviye servisi ankarada mı yoksa telefonu istanbula mı gondereyim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sen Demirtepe NokiaCare'a ver, orada halledilemeyecek gibiyse İstanbula gönderirler

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
kapasite kontrolde uygulama ayrıntılarına girdiğimde uygulama listesinin en altına Ayarlar 908 Mb yazıyor. sizde de öyle mi?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
lumia 520 ekletmisiniz :)eklermisiniz .s

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun

dakamon

dakamon

Üye
Ya telefondan resim upload yapabileceğimiz uygulama varmı ya :/ valla yoksa bunun eksikliği kötü. Ne güzel konuya foto ekleyecektim :/

narnia16

narnia16

Üye
Ya telefondan resim upload yapabileceğimiz uygulama varmı ya :/ valla yoksa bunun eksikliği kötü. Ne güzel konuya foto ekleyecektim :/

Bu var ancak bölgeyi abd yapman gerek yüklemek için.

Birde bu var imageshack resmi uygulaması :oke:

• Beğen
Tepkiler: skynet
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İmgur Uploader uygulaması iyidir

dakamon

dakamon

Üye
Skypath i indirdim peki tapatalktan foto paylaşabiliyormuyuz

dakamon

dakamon

Üye
Skypath te işe yaramazmış Bi albümü açamadı.... Bekle bekle gelmedi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İmgur Uploader uygulaması iyidir
ya şu imgur bir bende sorunlu galiba resim seçiyorum yükle diyorum sorun yapıyor programı sildim baştan kurdum sorun yok normalde bir şeyler mi yapmak gerekiyor nasıl kullanılıyor bu ya

yeminli06

yeminli06

Üye
Abi 920 sarımsı bir renk veriyor ekranı eskisi gibi canlı renk vermiyor renk profillerindende olmuyor bir çözümü var mı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Başka bir şey yapmana gerek yok, sorun ne?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Merhaba Arkadaşlar

Göz Atma ekranında bildirimleri görebiliyor musunuz? Yeni mail, cevapsız çağrı yada mesaj bildirimlerini göremiyorum. Sadece ses profili ve pil durumu ile ilgili bildirimleri görüyorum.

Herkeste aynı mı?

narnia16

narnia16

Üye
Merhaba Arkadaşlar

Göz Atma ekranında bildirimleri görebiliyor musunuz? Yeni mail, cevapsız çağrı yada mesaj bildirimlerini göremiyorum. Sadece ses profili ve pil durumu ile ilgili bildirimleri görüyorum.

Herkeste aynı mı?
Sorun yok abi bir daha ki güncellemede aktifleştirilmesi bekleniyor o özelliğin :)

musti15fb

Üye
Bir yerde rastlamıştım, sonra indiririm diye bıraktım. Telefonumda bisiklet binerken ne kadar gittiğimi, yürürken ne kadar adım attığımı gösteren kaliteli uygulama var mı?

Üst Alt