kardeş bu sorun daha kimsede olmadıLumia 920 içerisinden garip seler geliyordu kulaklık takıldığında bazen görmüyor görüşmelerde kapanıyordu servise verdim tamir gerektiği için nokia almamamı değişim olacağını söylediler bende bekledim dönüş olmayınca ben aradım anakart değişecek dediler bende kabul etmedim beni hala oyalıyorlar ve hiç biir geri dönüş olmadı ısrarla anakart değişecek diyorlar bunaldım ben pişman oldum nokia aldığım için inanın pişmanım kvk da kendilerince iş yapıyorlar şimdi resimleride göndericcem sim kart çıkartma aparatını ben anahtarlığımda taşıyorum kendileri torna vida ile açmaya kalkınca perişan oldu alet şimdi mecbur bekliyorum facebook şikayetvar.com twitter da heryerde yazdım forumdan da destek bekliyorum nokia 700 ile çekilmiş resimler.
Aldığım Günden beri vardı telefonu salladığında içinden takırtı geliyordu sonuç yukarda yazdığım gibi
kendisinde lumia olmadığı için dir sana s3 satmak için oyun oynamış ve birşey den anlamıyor derhal o işi bırak sın
cep telefonunu genel de o soruna güzel cevap lar gelmiş bakabilrsin
Merhaba bir sorum olacak lumia 920 aldım ama bu cihazla 3g arama nasıl yapıyor bulamadım ve lumiada ekran yakalama özelliği varmı
Aldığım Günden beri vardı telefonu salladığında içinden takırtı geliyordu sonuç yukarda yazdığım gibi
Slm Arkadaşlar Benide alır mısınız Aranıza![]()
dostum ne kadar olumsuz düşünürsen o kadar olumsuzlukları çekersin bana göre.. ben teli alırken daha bu sorunları burda yazanlar çıktı.. ben sadece aldım teli, hiç orda açmadım.. unutmuştum bile böyle bir sorun olduğunu okuduğumu.. sadece akşam eve gelince forumu açınca konuyu gördüm öyle aklıma geldiŞu listede olmayı çok istiyorum ben belki bugün bakarım turkcell de 12 taksitin yanı sıra 3 ay taksit ekleme varmış tel mesj geldide
ya içinden ses geliyormu diye bir bakim sallayınca başka gözle görünen sorun varmıydı yazılımsal bir sorun çıkarsa zaten kullanmadan anlayamam ama ses işine belki bakabilirim bazılarıda kutusunu açmıyor ama
salladım ve inanki bir çıt sesi dahi gelmedi..dostum ne kadar olumsuz düşünürsen o kadar olumsuzlukları çekersin bana göre.. ben teli alırken daha bu sorunları burda yazanlar çıktı.. ben sadece aldım teli, hiç orda açmadım.. unutmuştum bile böyle bir sorun olduğunu okuduğumu.. sadece akşam eve gelince forumu açınca konuyu gördüm öyle aklıma geldisalladım ve inanki bir çıt sesi dahi gelmedi..
bende başta hep beyaz diyordum daha lumia 920 hangi renklerde çıkacağı belli değilken bile hep dedimki beyaz rengi olucak onu alıcam.. sonra renkler belli oldu gözüm kırmızıya kaydı.. hep kırmızı bekledim.. sonra aradılar turkcellden sipariş vermiştim.kırmızı gelmemiş.. ama beyazı bir görmenizi tavsiye ederiz dedilerTamamen haklısın
şimdiye kadar hep internet üzerinden online aldım telefonlarımı hatta şimdi kullandığım N8 kutusu açık geldi ve içinden K.klavuzu bile çıkmadı üzerinde durmadım onca hatalı arızalı N8 varken o dönem benimki tık demedi sadece 1 yıl sonra pili değiştiler
Ama şimdi böyle okuyunca burda kontrol etmek istedim birde Kırmızı bulsam iyi olacak
.. neysem gittim gördüm.. vuruldum.. kırmızı falan uçtu gitti aklımdan.. hala kırmmızısını görmedim..beyaz meleğime aşığım 
beni de listeye eklerseniz sevinirim![]()