İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

lumiya

Üye
Arkadaslar flash player yukleyebilen varmi :s
hersey smf flas dosyasi acilmiyor bi cozum bulan varmi ?

lumiya

Üye
içerik hatası

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia920 yarın sabah saat 9:20'de yapılacak lansmandan sonra Hindistan'da satışa çıkıyor. Nokia Hindistan'da buyuk bir sürprize imza atarak 545$'dan satışa çıkarıcak.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bende varım eklemiş miydin?
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

charmingraul

charmingraul

Üye
beyaz renk

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Lumia istiyorumm <3
#switch Lumia #switch Lumia

serinaga

serinaga

Üye
Bende istiyorum ama daha toparlanamadım ... Acaba bu 920 ile 820 arasında nasıl bir fark var, araştıran var mı ?

- - - Eklendi - - -

Bende istiyorum ama daha toparlanamadım ... Acaba bu 920 ile 820 arasında nasıl bir fark var, araştıran var mı ?

alical33

alical33

Üye
performans açısından önemli bi fark yok ama kamera ve ekran kalitesinde ciddi farklar var

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Benide ekleyın :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kısmet olursa bu hafta aranızdayım Kırmızımı buldum almışken şu sim kartıda nfc uyumlu bir karta dönüştürim

acuxx

acuxx

Üye
kardeşim kendini eklememissin listeye ? :)

qwerty41

qwerty41

Üye

- - - Eklendi - - -

Alttaki yazı ' Papakudioflu'dan alıntıdır..

ikisinin de birlerine karşi degişik ustunlukleri var. Lumia820'nin artilari:
1-degiştirilebilir ve kablosuz şarj destekli arka kapak. Bunlar rengarenk oldugu icin telefonun rengini surekli degiştirebilirsiniz.
2-degiştirilebilir batarya. Bu basit bir şeymiş gibi de gozukse aslinda bazilarimiz icin şarj elzemdir.
3-micro sd destegi. Lumia820 64gb'a kadar hafiza karti destekliyor. Bu da lumia920'nin 32gb olan sabit hafizasini baya vir geciyor.
4-ekran cozunurlugunun duşuk olmasi nedeniyle bench testlerinde lumia820 lumia920'yi geciyor.
5- tabi ki aradaki 400tl fiyat farki ulkemiz şartlarinda gozardi edilemez.

Lumia920'nin artilari:
1-8.7 mp pureview kamera. Bu kamera şu anda piyasadaki rakiplerinin hepsinden daha iyi.
2-1280x768 cozunurluklu puremotion hd+ ekran kendisini gercekten hissettiriyor. Bunlar dişinda cok goze baticak bir farklari yok.

fenomen41

Üye
bende varım sarı l920

Üst Alt