İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bekokm

bekokm

Üye
Merhaba arkadaşlar 05.12.2012 den beri ben de Nokia Lumia 920 kullanıcısıyım. Sarı renkli lumiaya gerçekten aşık olmuştum. Forumu sürekli takip ettim en sonunda üye olmaya karar verdim. Sarı meleğim ve benden herkese selam olsun.

bekokm

bekokm

Üye
Lumia 920 yi almadan önce o kadar çok araştırdım ki günlerim her anım lumia ile geçti. En sonunda sarı rengini başka bir şehirde buldum ve aldım. Nokia gerçekten her zaman ki gibi çok güzel ve sağlam bir telefon yapmış. Telefonun her şeyinden memnunum ancak bir tek eksikliği var şu an 3g ile konuşamıyorum. 3g özelliği açılacak mı veya hiç olmayacak mı bu konuda bilgis olan arkadaşlar varsa biligilendirirlerse sevinirim. I love Nokia Lumia 920 very much. Şimdiden:alkis:tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İnş bende akşam alıyorum yarın eklersiniz Kırmızı

- - - Eklendi - - -

Şu 920 nin açılırken hesap açıyormuşuz ya hotmail hesabımı outlook hesabına yükseltmiştim mail den yalnız direk outlook tan mailleri göremiyorum fakat hotmailden açınca outlook mail sayfası açılıyor L920 ye hotmailden açarsam yarın birgün kapanacakmış biliyorsunuz Outlook otamatik devreye girecekmi acaba çünki yükselttiğim halde açılmıyor

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
Screamore

Screamore

Üye
benide ekler misin acaba listeye ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hayırlı olsun

n000k

n000k

Üye

- - - Eklendi - - -

Şu 920 nin açılırken hesap açıyormuşuz ya hotmail hesabımı outlook hesabına yükseltmiştim mail den yalnız direk outlook tan mailleri göremiyorum fakat hotmailden açınca outlook mail sayfası açılıyor L920 ye hotmailden açarsam yarın birgün kapanacakmış biliyorsunuz Outlook otamatik devreye girecekmi acaba çünki yükselttiğim halde açılmıyor
dostum hiç bir sorun olmayacak.. misal veriyorum şimdi şöyle düşün.. msn adresi ilk msn.com ile başladı.. arkadan hotmail oldu sonra windows live oldu ve şimdi outlook oluyır.. çok eskiden beri bir sorun yaşayanı gördünmü? microsoft zaten senin herşeyini yeni isme taşıyor ama sen mecburen hotmail olarak açtığın için hotmail olark devam edicek ama outlook içinde göreceksin herşeyini..benim bir arkadaşım var mail adresi 1995 den.. ve msn.com ile bitiyor :D boşuna dert etme mail adress olayını :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dostum hiç bir sorun olmayacak.. misal veriyorum şimdi şöyle düşün.. msn adresi ilk msn.com ile başladı.. arkadan hotmail oldu sonra windows live oldu ve şimdi outlook oluyır.. çok eskiden beri bir sorun yaşayanı gördünmü? microsoft zaten senin herşeyini yeni isme taşıyor ama sen mecburen hotmail olarak açtığın için hotmail olark devam edicek ama outlook içinde göreceksin herşeyini..benim bir arkadaşım var mail adresi 1995 den.. ve msn.com ile bitiyor :D boşuna dert etme mail adress olayını :oke:

:oke: Anladım bir ara yine burda okumuştum da kapanacak outlook'a geçin diye oradan geldi ilgin için tşk :alkis

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:oke: Anladım bir ara yine burda okumuştum da kapanacak outlook'a geçin diye oradan geldi ilgin için tşk :alkis
Mağazadan aldığın uygulamalarda sıkıntı olmaması için outlook.com'dan yeni bir microsoft hesabı almanı öneririm... Yarın bir gün hotmail hesabınız kapandığında, bu hesabınızla aldığınız uygulamaları tekrar yükleme sırasında (tabi yükleyebilirseniz:D) sıkıntı yaşarsınız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sıkıntı yaşamaz tekrar satınalması gerekiyor. Şu anda da aynı durum mevcut. Hotmail hesabinizla uygulama satinalip hesabinizi outlooka taşiyinca uygulamalari kullanazsiniz ve tekrar satinalmaniz gerekir.

hsngul44

hsngul44

Üye
Evet arkadaşlar bende bugun AVEA bayisinden aldım lumia 820 son (SİYAH) renk vardı ben aldım harika bi tel alan arkadaşların hepsine şimdiden hayırlı olsun

AVEA ilk 1000 kişiliğe bende seçildim banada mesaj geldi 3 gün içinde arayacaklar

• Beğen
Tepkiler: serinaga
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
dostum benim kullanıcı adını düzeltmedin hala.

listede "nokia701--" olan adımı "Lumiance" olarak değiştirir misin? 16. sıradayım :)

düzelttim kardeş

- - - Eklendi - - -

Lumia 920 yi almadan önce o kadar çok araştırdım ki günlerim her anım lumia ile geçti. En sonunda sarı rengini başka bir şehirde buldum ve aldım. Nokia gerçekten her zaman ki gibi çok güzel ve sağlam bir telefon yapmış. Telefonun her şeyinden memnunum ancak bir tek eksikliği var şu an 3g ile konuşamıyorum. 3g özelliği açılacak mı veya hiç olmayacak mı bu konuda bilgis olan arkadaşlar varsa biligilendirirlerse sevinirim. I love Nokia Lumia 920 very much. Şimdiden:alkis:tşk:

ekledim kardeş

- - - Eklendi - - -

ekledim kardeş

- - - Eklendi - - -

benide ekler misin acaba listeye ?

ekledim kardeş

- - - Eklendi - - -

kardeş benide yarım olarak listeye eklermisin su anda para biriktiriyorum ilk çeyreğini tamamladım lumia 920 için bi iki aya elimde olacak inşallah :D :D

ekedim kardeş

50 kişiyi aştık :)

hadi hayırlısı :)

komando04

komando04

Üye
iyi süper hayırlı olsun kardeşim hepinize

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL<
qwerty41

qwerty41

Üye
Alan arkadaşlar öncelikli hayırlı olsun .Yorumlarınızı alabilir miyiz kamera menü internet vb. hertürlü şey hakkındaki ilk izlenimleriniz nelerdir..

alical33

alical33

Üye
hayırlı olsun kardeş sorunsuz kullanırsınız inşallah telefonu

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar dosya yöneticisi yok mu ki ? Baya bir karıştırdım ama halen bulamadım ?

- - - Eklendi - - -

İlk izlenimlerim :
- Telefon kendini hissettiriyor.
- Hakikaten son derece stabil ve hızlı.
- Farklı bir deneyim.
- Kalite kendini belli ediyor.
- Arayüzü çok hoş, hızlıca istediğiniz uygulamaya ulaşıyorsunuz ...

Şimdilik bu kadar, daha keşfettikçe yazarım .

Üst Alt