ConnorKenway
Üye
krdes marketi dert etme yavas yavas gelisiyorgençler ya note 2 ve one x+ bakıyordum sonra dedim ki bu adamlar paso cihaz çıkarıyor hani yetisemiyoruzlumia farklı saglam acaba bunu mu alsam diye düşündüm ama pff bilmiyorum uygulumalara baktımda symbian s60 zamanındaki oyunları gördüm marketde hani apple ve ya androiddeki gibi 3d saglam grafikli oyunları göremedim , acaba var mı öyle sağlam oyunlar alıp pişman olmak istemiyorum açıkcası hep oyun oynamam arada eser fazla oynaırım ama sonuçda pcdeki gibi zevk vermez , müzik çok dinlerim hemde aşırı dinlerim gunde 3 4 saat yolda dinlerim min. evde yatarken ayrı fln müzik deneyimi nasıldır , kamera çok nadir kullanırım açıkcası , kişileştirmeyi severim ve ekrana önem veririm siz kullanan kardeşlerim tarafsız cevaplarınızı bekliyorum
![]()
lumia farklı saglam acaba bunu mu alsam diye düşündüm ama pff bilmiyorum uygulumalara baktımda symbian s60 zamanındaki oyunları gördüm marketde hani apple ve ya androiddeki gibi 3d saglam grafikli oyunları göremedim , acaba var mı öyle sağlam oyunlar alıp pişman olmak istemiyorum açıkcası hep oyun oynamam arada eser fazla oynaırım ama sonuçda pcdeki gibi zevk vermez , müzik çok dinlerim hemde aşırı dinlerim gunde 3 4 saat yolda dinlerim min. evde yatarken ayrı fln müzik deneyimi nasıldır , kamera çok nadir kullanırım açıkcası , kişileştirmeyi severim ve ekrana önem veririm siz kullanan kardeşlerim tarafsız cevaplarınızı bekliyorum
m nokiashopta aynı kapak kılıf 39 lira