İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
gençler ya note 2 ve one x+ bakıyordum sonra dedim ki bu adamlar paso cihaz çıkarıyor hani yetisemiyoruz :D lumia farklı saglam acaba bunu mu alsam diye düşündüm ama pff bilmiyorum uygulumalara baktımda symbian s60 zamanındaki oyunları gördüm marketde hani apple ve ya androiddeki gibi 3d saglam grafikli oyunları göremedim , acaba var mı öyle sağlam oyunlar alıp pişman olmak istemiyorum açıkcası hep oyun oynamam arada eser fazla oynaırım ama sonuçda pcdeki gibi zevk vermez , müzik çok dinlerim hemde aşırı dinlerim gunde 3 4 saat yolda dinlerim min. evde yatarken ayrı fln müzik deneyimi nasıldır , kamera çok nadir kullanırım açıkcası , kişileştirmeyi severim ve ekrana önem veririm siz kullanan kardeşlerim tarafsız cevaplarınızı bekliyorum :D
krdes marketi dert etme yavas yavas gelisiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok ucuz değil mi sizce :hmmmm nokiashopta aynı kapak kılıf 39 lira

krstnck

krstnck

Üye
Benide eklermisin reis kulübe sana zahmet.

mrtaksy

Üye
Beyler whatsapp uçtu mesajlar gitmiyor ne yapacağım kafayı yedi program :(:(
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

theposies

theposies

Üye
benide listeye ekleyebilirsin artık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia us başkanı twetter dan yaptığı açıklamada bu ay içinde muhtemelen önümüzdeki hafta lumia920 için bir güncelleme yayınlayacaklarını açıkladı.

komando04

komando04

Üye
nokia us başkanı twetter dan yaptığı açıklamada bu ay içinde muhtemelen önümüzdeki hafta lumia920 için bir güncelleme yayınlayacaklarını açıkladı.

haber için çok teşekkürler abi güzel haber

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İçerik hakkında bir bilgi verselerdi iyi olurdu aslında abi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
camera?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
güncellemelerle bakalım cihaz nasıl olacak

dedereis123

dedereis123

Üye
sizdeb ricam ae motor 3d oyunu varmis omu deneme sansiniz var mi , cunku duyduguma gore kasiyormus bariz takilmalari varmis bazen video cekerken kesiklik oluyormus dogru mudur bir fikir verin

Lumiance

Lumiance

Üye
sizdeb ricam ae motor 3d oyunu varmis omu deneme sansiniz var mi , cunku duyduguma gore kasiyormus bariz takilmalari varmis bazen video cekerken kesiklik oluyormus dogru mudur bir fikir verin

video henüz denemedim ama oyunla ilgili tereddütsüz söyleyebilirim ki alakası yok.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
920 kullananlar burdan angry birdsin roost uygulamasini indirin az zaman kalmis

dedereis123

dedereis123

Üye
blog.tamindir incelemesinde özellikle bunu söylemiş cihazın kastığını ae motor 3D oyununda ve kamerasınında ara ara kastığını dile getirmiş ve özellikle vurgulamış

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
blog.tamindir incelemesinde özellikle bunu söylemiş cihazın kastığını ae motor 3D oyununda ve kamerasınında ara ara kastığını dile getirmiş ve özellikle vurgulamış
Sallamış
[video=youtube;Dn-XpAdSvd4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Dn-XpAdSvd4[/video]

Üst Alt